• Гнездо нишалка КООПМАН Антрацит

  Код за нарачка: Гнездо нишалка КООПМАН Антрацит - 97000945

  Одличен избор за релаксација и уживање во слободното време.
  Материјал: Челик / Ратан
  Големина на конструкцијата: 95x95x196cm
  Големина на гнездото: 73x64x108cm
  Максимална носивост: 136kg

 • Гнездо нишалка DAJAR АЛЕКС Капучино

  Код за нарачка: Гнездо нишалка DAJAR АЛЕКС Капучино - 09070169

  Благодарение на елегантниот финиш, внимателно избраните бои, нишалката АЛЕКС совршено ќе се вклопи во сечиј простор.

  Седиштето е изработено од ратан, кој е отпорен на временски услови и механички оштетувања, се закачува на пружина со помош на ланец кој Ви овозможува да го прилагодите растојанието од земјата. Предноста е што има удобни перничиња кои се опремени со патенти. По потреба можеме лесно да ги извадите и исперете.

  Стабилноста на столот е обезбедена со правилно профилираната форма на рамката и широката тркалезна основа.
   Конструкцијата е обложена со боја во прав, што овозможува поиздржлив ефект и ја зголемува отпорноста на корозија. 

  Дијаметар на основата: 95cm
  Вкупна висина: 195cm
  Макс. оптовареност: 120kg
  Тежина: 20.3kg

 • Гнездо нишалка HUDSON

  Код за нарачка: Гнездо нишалка HUDSON - 135-000008

  Стабилна конструкција изработена од квалитетен метал, отпорен на абење.
  Перницата е изработена од PP ткаенина во свежа крем боја. Внатрешноста на перницата е наполнета со пена која нуди удобност и поголема издржливост.

  Дијаметар на метална основа: 100 см

  Димензии на седиштата:
  Должина: 110 см
  Ширина: 70 см
  Висина: 115 см

  Вкупни димензии на нишалката:
  Должина: 110 см
  Ширина: 100 см
  Висина: 202 см

 • Гнездо нишалка MARGIE кафена

  Код за нарачка: Гнездо нишалка MARGIE кафена - 135-000010

  Стабилна конструкција изработена од квалитетен метал, отпорен на абење.
  Перницата е изработена од PP ткаенина во свежа крем боја. Внатрешноста на перницата е наполнета со пена која нуди удобност и поголема издржливост.

  Дијаметар на метална основа: 103 см

  Димензии на седиштата:
  Должина: 66 см
  Длабочина: 70 см
  Висина: 130 см

  Вкупни димензии на нишалката:
  Должина: 100 см
  Длабочина: 100 см
  Висина: 195 см

 • Гнездо нишалка КООПМАН темно зелена

  Код за нарачка: Гнездо нишалка КООПМАН темно зелена 9056578

  Материјал: Ратан / Метал
  Боја: Темно зелена

 • Лулашка fabbygo D-042-1 Црна

  Код за нарачка: Лулашка fabbygo D-042-1 Црна - 176902

 • Лулашка FabbyGo D-080 Кафеава-Шарена

  Код за нарачка: Лулашка FabbyGo D-080 Кафеава-Шарена - 176901

 • Дупла гнездо нишалка RG SHELL BROWN GREY

  Код за нарачка: RG SHELL BROWN GREY 23679

  Димензии на лулашка:
  112cm x 165cm x 92cm
  Димензии на затворена лулашка:
  165cm x 113cm x 55cm
  Димензии на ногарки:
  206cm x 173cm x 105cm

 • Дупла гнездо нишалка RG GREY BLUE

  Код за нарачка: RG GREY BLUE 23678

  Димензии на лулашка:
  113cm x 170cm x 85cm
  Димензии на ногарки:
  206cm x 173cm x 105cm

 • Гнездо нишалка RG SHELL BROWN CREAM

  Код за нарачка: RG SHELL BROWN CREAM 23677

  Димензии на лулашка:
  112cm x 87cm x 102cm
  Димензии на затворена лулашка:
  87cm x 113cm x 43cm
  Димензии на ногарки:
  206cm x 113cm x 105cm

 • Гнездо нишалка RG BROWN RED

  Код за нарачка: RG BROWN RED 23675

  Димензии на лулашка: 122cm x 94cm x 71cm
  Димензии на ногарки: 206cm x 113cm x 105cm

 • Гнездо нишалка RG BROWN CREAM

  Код за нарачка: RG BROWN CREAM 23674

  Димензии на лулашка: 122cm x 94cm x 71cm
  Димензии на ногарки: 206cm x 113cm x 105cm

 • Лулашка Lux D-043 Кафеаво-Сива

  Код за нарачка: Лулашка Lux D-043 Кафеаво-Сива 174225