• Тепих Brocade

  Код: Тепих Brocade - 708HFT3262

  100% ПАМУК
  1200 гр/м2
  Висина на куп: 10 mm
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Основа за филц: 4 мм
  Вкупна дебелина: 17мм
  Димензии: 80 x 150 cм
  Антибактериски
  ПВЦ долната страна не се лизга

  Димензии на пакување: 10x80x12
  Број на пакети: 1

 • Тепих Aria

  Код: Тепих Aria - 212HFT2780

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 гр/м²
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основа: 2 мм
  Вкупна висина: 9 мм
  Дигитално печатење
  Антибактериски
  Еко-пријателски
  Долната страна од ПВЦ точки не се лизга
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 160x20x20
  Број на пакети: 1 • Тепих Colors

  Код: Тепих Colors - 625HFT4476

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Висина на куп: 5 mm
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1

 • Тепих Nomadique

  Код: Тепих Nomadique - 945HFT2033

  100% ПОЛИЕСТЕР 850 гр/м²
  Висина на куп: 8 mm
  Висина на сунѓер: 4мм
  Вкупна висина:12мм
  Долната страна од ПВЦ точки што не се лизга
  Димензии: 50 x 80 cm
  • 3D дигитално печатење
  • За подолга употреба, не сушете го производот во машина за сушење.


  Димензии на пакување : 50x5x5
  Број на пакети: 1

 • Тепих Black-Grеy

  Код: Тепих Black-Grеy - 288NGR2188

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна нен се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење


  Диемнзии на пакување: 13x13x120  
   Број на пакети: 1 

 • Тепих Marmara blue

  Код: Тепих Marmara blue - 473RTP2135

  100% ПОЛИЕСТЕР
  1850 g/m²
  Рециклиран полипамук долната страна
  Машински тепих
  Димензии: 140 x 190 cm Материјал за подлога Состав: рециклиран полипамук

  Диемнзии на пакување: 13x140x13
  Број на пакети: 1

 • Тепих Paradisio

  Код:  Тепих Paradisio - 288NGR2424

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 160 x 230 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 14x14x160
  Број на пакети: 1 • Детски тепих Giraffe
  Код: Детски тепих Giraffe - 504NGR1511

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна бне се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење

  Се пере во машина на 30°C

  Диемнзии на пакување: 10x10x120  
  Број на пакети: 1  • Тепих Iridesca

  Код: Тепих Iridesca - 625HFT3308

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Машинско ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Диемнзии: 120 x 180 cm

  Диемзнии на пакување: 18x120x18
  Број на пакети: 1

 • Тепих Leaves 03
  Код:  Тепих Leaves 03 - 487KRL1104

  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 120 x 180 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење  Диемнзии на пакување: 13x13x120  
  Број на пакети: 1 


 • Тепих Persinna
  Код: Тепих Persinna - 932ELT3629

  100% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА
  Висина на куп: 8 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Вкупна висина: 12 мм
  Точка долната страна
  Димензии: 120 x 180 cm
  Течните дамки треба да се исчистат со хартиена крпа

  Димензии на пакување: 12x12x120
  Број на пакети : 1

 • Тепих Art long 01

  Код: Тепих Art long 01 - 487KRL1296


  100% ПОЛИЕСТЕР
  740 g/m²
  Печатење на кадифена ткаенина
  Долната страна не се лизга
  Ламиниран сунѓер помеѓу долната страна и ткаенината за лесно чистење
  Димензии: 160 x 230 cm
  Висина на куп: 2 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Висина на филц: 2 мм
  Вкупна висина: 8 мм
  Дигитално печатење  Диемнзии на пакување: 14x14x160  
  Број на пакети: 1 

 • Тепих Zirconia long

  Код: Тепих Zirconia long - 625HFT4310

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1 

 • Тепих Valeriana

  Код:  Тепих Valeriana - 625HFT3803

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Машинско ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 80 x 200 cm

  Димензии на пакување: 18x80x18
  Број на пакети: 1

 • Тепих Grey-Blue

  Код: Тепих Grey-Blue - 625HFT3544

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Висина на куп: 5 mm
  Машинско ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Диемнзии: 180 x 280 cm

  Димензии на пакување: 28x180x28
  Број  на пакување: 1

 • Тепих Light Grey 03

  Код:  Тепих Light Grey 03 - 625HFT3511

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 180 x 280 cm

  Диемнзии на пакување: 28x180x28
  Број на пакети: 1

 • Тепих Nuvola

  Код:  Тепих Nuvola - 625HFT1333

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Висина на куп: 5 mm
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Димензии: 180 x 280 cm

  Димензии на пакување: 28x180x23
  Број на пакети: 1


 • Тепих Argentia

  Код: Тепих Argentia - 625HFT4354

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1435 гр/м²
  Машински ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Диемнзии: 160 x 230 cm

  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1 

 • Тепих Halcyon

  Код: Тепих Halcyon - 625HFT3332

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²
  Висина на куп: 5 mm
  Машинско ткаено
  Памучна долна страна
  Дигитално печатење
  Долната страна не се лизга
  Вкупна дебелина: 6 mm
  Големина: 160 x 230 cm
  Не користете белило
  Антибактериск


  Димензии на пакување: 25x160x25
  Број на пакети: 1
 • Тепих Ardentia 02

  Код:  Тепих Ardentia 02 - 599HFT4917

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  Ѓон: 100% ПАМУК
  Висина на куп: 5 mm
  Вкупна висина: 6 mm
  Диемнзии: 150 x 150 cm
  1450 гр/м²
  Антибактериски
  Машинско ткаено
  • 3D дигитално печатење

  Димензии на пакување: 18x120x18
  Број на пакети: 1

 • Image Description
  Тепих Brocade
  $685,00
  Код: Тепих Brocade - 708HFT3262100% ПАМУК1200 гр/м2Висина на куп: 10 mmВисина на сунѓер: 3 ммОснова за
 • Image Description
  Тепих Aria
  $685,00
  Код: Тепих Aria - 212HFT2780100% ПОЛИЕСТЕР850 гр/м²Висина на куп: 4 mmВисина на сунѓер: 3 ммВисина н
 • Image Description
  Тепих Colors
  $685,00
  Код: Тепих Colors - 625HFT447670% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Висина на куп: 5 mmМашински ткаеноПа
 • Image Description
  Тепих Nomadique
  $685,00
  Код: Тепих Nomadique - 945HFT2033100% ПОЛИЕСТЕР 850 гр/м²Висина на куп: 8 mmВисина на сунѓер: 4ммВкупн
 • Image Description
  Тепих Black-Grеy
  $685,00
  Код: Тепих Black-Grеy - 288NGR2188100% ПОЛИЕСТЕР740 g/m²Печатење на кадифена ткаенинаДолната стран
 • Image Description
  Тепих Marmara blue
  $685,00
  Код: Тепих Marmara blue - 473RTP2135100% ПОЛИЕСТЕР1850 g/m²Рециклиран полипамук долната странаМашин
 • Image Description
  Тепих Paradisio
  $685,00
  Код:  Тепих Paradisio - 288NGR2424100% ПОЛИЕСТЕР740 g/mПечатење на кадифена ткаенинаДолната страна
 • Image Description
  Детски тепих Giraffe
  $685,00
  Код: Детски тепих Giraffe - 504NGR1511Диемнзии на пакување: 10x10x120  Број на пакети: 1 
 • Image Description
  Тепих Iridesca
  $685,00
  Код: Тепих Iridesca - 625HFT330870% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Машинско ткаеноПамучна долна стр
 • Image Description
  Тепих Leaves 03
  $685,00
  Код:  Тепих Leaves 03 - 487KRL1104100% ПОЛИЕСТЕР740 g/m²Печатење на кадифена ткаенинаДолната стран
 • Image Description
  Тепих Persinna
  $685,00
  Код: Тепих Persinna - 932ELT3629100% КАДИФЕНА ТКАЕНИНАВисина на куп: 8 mmВисина на сунѓер: 4 ммВкуп
 • Image Description
  Тепих Art long 01
  $685,00
  Код: Тепих Art long 01 - 487KRL1296
 • Image Description
  Тепих Zirconia long
  $685,00
  Код: Тепих Zirconia long - 625HFT431070% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/мМашински ткаеноПамучна долна ст
 • Image Description
  Тепих Valeriana
  $685,00
  Код:  Тепих Valeriana - 625HFT380370% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Машинско ткаеноПамучна долна ст
 • Image Description
  Тепих Grey-Blue
  $685,00
  Код: Тепих Grey-Blue - 625HFT354470% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Висина на куп: 5 mmМашинско ткаеноП
 • Image Description
  Тепих Light Grey 03
  $685,00
  Код:  Тепих Light Grey 03 - 625HFT351170% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Машински ткаеноПамучна долна
 • Image Description
  Тепих Nuvola
  $685,00
  Код:  Тепих Nuvola - 625HFT133370% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Висина на куп: 5 mmМашински ткаеноП
 • Image Description
  Тепих Argentia
  $685,00
  Код: Тепих Argentia - 625HFT435470% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Машински ткаеноПамучна долна стр
 • Image Description
  Тепих Halcyon
  $685,00
  Код: Тепих Halcyon - 625HFT333270% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1435 гр/м²Висина на куп: 5 mmМашинско ткаеноПа
 • Image Description
  Тепих Ardentia 02
  $685,00
  Код:  Тепих Ardentia 02 - 599HFT491770% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕРЃон: 100% ПАМУКВисина на куп: 5 mmВкупна ви