• Лежалка за на плажа сина КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сина КООПМАН Сиеста - 97000920

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Лежалка за на плажа сина КООПМАН 55x85x87cm

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сина КООПМАН 55x85x87cm - 97000919

  Може да се прилагоди на три позиции.
  Материјал: Метал / Полиестер 
  Димензии: 55x85x87cm
  Преклопената големина е 56x5x120cm
  Тежина: 3.8kg

 • Лежалка за на плажа зелена КООПМАН 55x85x87cm

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа зелена КООПМАН 55x85x87cm - 97000918

  Може да се прилагоди на три позиции.
  Материјал: Метал / Полиестер 
  Димензии: 55x85x87cm
  Преклопената големина е 56x5x120cm
  Тежина: 3.8kg

 • Лежалка за на плажа сива КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа сива КООПМАН Сиеста - 97000917

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Лежалка за на плажа зелена КООПМАН Сиеста

  Код за нарачка: Лежалка за на плажа зелена КООПМАН Сиеста - 97000916

  Материјал: Метал / Полиестер
  Отпорен на временски услови
  Лежалката се преклопува, што го олеснува транспортирањето и складирањето (зафаќа малку простор)
  Можете да ја користите во градината, на базен или на плажа.

 • Стол за на плажа сина КООПМАН 61x91x101cm

  Код за нарачка: Стол за на плажа КООПМАН 61x91x101cm - 97000914


  Димензии: 61x101x91cm
  Носивост: 100kg
  Висококвалитетна алуминиумска конструкција
  Полиестерска ткаенина 
  4 прилагодливи висини
  Брзо се склопува и многу лесно се монтира
  Носивост до 110kg
  Тежина: 3.8kg

 • Стол за на плажа зелен КООПМАН 61x91x101cm

  Код за нарачка: Стол за на плажа зелен КООПМАН 61x91x101cm - 97000914

  Димензии: 61x101x91cm
  Носивост: 100kg
  Висококвалитетна алуминиумска конструкција
  Полиестерска ткаенина 
  4 прилагодливи висини
  Брзо се склопува и многу лесно се монтира
  Носивост до 110kg
  Тежина: 3.8kg

 • Метална лежалка KOBY Бела

  Код за нарачка: Метална лежалка KOBY Бела

  Димензии:
  - Должина: 185cm (100x85cm)
  - Ширина: 66cm
  - Висина: 34-58-70-81-91cm

  Уживајте во моментите на релаксација на Вашиот балкон или градина со лежалката KOBY.
  Нуди удобност и практичност со повеќе позиции за навалување. Идеална за употреба во градини, плажи, дворови и базени и сл.
  Стабилна рамка изработена од висококвалитетен алуминиум од специјална бела боја.
  Ткаенина 530gr во бела боја со висока отпорност на УВ зраци и влага, која дополнително овозможува слободно "дишење" на кожата.


 • Метална лежалка KOBY Антрацит

  Код за нарачка: Метална лежалка KOBY Антрацит

  Димензии:
  - Должина: 185cm (100x85cm)
  - Ширина: 66cm
  - Висина: 34-58-70-81-91cm

  Уживајте во моментите на релаксација на Вашиот балкон или градина со лежалката KOBY.
  Нуди удобност и практичност со повеќе позиции за навалување. Идеална за употреба во градини, плажи, дворови и базени и сл.
  Стабилна рамка изработена од висококвалитетен алуминиум од специјална антрацитна боја.
  Ткаенина 530gr во антрацит боја со висока отпорност на УВ зраци и влага, која дополнително овозможува слободно "дишење" на кожата.


 • Метална лежалка KIARA Антрацит

  Код за нарачка: Метална лежалка KIARA Антрацит

  Димензии:
  - Должина: 196cm
  - Ширина: 62cm
  - Висина: 34cm

  Уживајте во моментите на релаксација на Вашиот балкон или градина со лежалката KIARA.
  Нуди удобност и практичност со повеќе позиции за навалување. Идеална за употреба во градини, плажи, дворови и базени и сл.
  Стабилна рамка изработена од висококвалитетен алуминиум од специјална антрацитна боја.
  Ткаенина 530gr во антрацит боја со висока отпорност на УВ зраци и влага, која дополнително овозможува слободно "дишење" на кожата.

 • Метална лежалка JAIPUR Антрацит

  Код за нарачка: Метална лежалка JAIPUR Антрацит

  Димензии:
  - Должина: 190cm (110 + 80cm)
  - Ширина: 55.5cm
  - Висина: 30-52-65-77-89cm

  Уживајте во моментите на релаксација на Вашиот балкон или градина со лежалката JAIPUR.
  Нуди удобност и практичност со повеќе позиции за навалување и тркала за лесно преместување. Идеална за употреба во градини, плажи, дворови и базени и сл.
  Стабилна рамка изработена од висококвалитетен алуминиум од специјална антрацитна боја.
  Ткаенина 530gr во антрацит боја со висока отпорност на УВ зраци и влага, која дополнително овозможува слободно "дишење" на кожата.

 • Дупла дрвена лежалка WHITE

  Код за нарачка: Дупла дрвена лежалка WHITE

  Димензии: 
  - Должина: 205cm
  - Ширина: 173cm
  - Висина: 196cm
  Позиции на висина на наслонувачот: 33 - 45 - 54 - 65 cm

  Лежалката е изработена од цврсто буково дрво во бела боја.
  Во центарот помеѓу двете лежалки има меѓупростор кој може да се користи како масичка за кафе.

  Дрвото обложено со лак за заштита од микроорганизми (габи, инсекти, молци), што го прави идеално за отпорност на надворешни услови.
  За дополнителна отпорност со текот на времето, се препорачува редовно да се премачкува дрвото со конзерванси, бои за дрво или специјални масла за да се одржи неговата состојба.

 • Дупла дрвена лежалка WALNUT

  Код за нарачка: Дупла дрвена лежалка WALNUT

  Димензии: 
  - Должина: 205cm
  - Ширина: 173cm
  - Висина: 196cm
  Позиции на висина на наслонувачот: 33 - 45 - 54 - 65 cm

  Лежалката е изработена од цврсто буково дрво во боја на орев.
  Во центарот помеѓу двете лежалки има меѓупростор кој може да се користи како масичка за кафе.

  Дрвото обложено со лак за заштита од микроорганизми (габи, инсекти, молци), што го прави идеално за отпорност на надворешни услови.
  За дополнителна отпорност со текот на времето, се препорачува редовно да се премачкува дрвото со конзерванси, бои за дрво или специјални масла за да се одржи неговата состојба.

 • Дрвена лежалка SADIE WALNUT

  Код за нарачка: Дрвена лежалка SADIE WALNUT

  Димензии:
  - Должина: 188cm
  - Ширина: 70cm
  - Висина: 21.5cm
  Позиции на висина на наслонувачот: 33 - 45 - 54 - 65 cm

  Лежалката SADIE е изработена од цврсто буково дрво во боја на орев. 
  Дрвото обложено со лак за заштита од микроорганизми (габи, инсекти, молци), што го прави идеално за отпорност на надворешни услови.
  За дополнителна отпорност со текот на времето, се препорачува редовно да се премачкува дрвото со конзерванси, бои за дрво или специјални масла за да се одржи неговата состојба.

 • Дрвена лежалка LONEL WALNUT

  Код за нарачка: Дрвена лежалка LONEL WALNUT

  Димензии:
  - Должина: 200cm
  - Ширина: 71cm
  - Висина: 33cm
  Позиции на висина на наслонувачот: 33 - 45 - 54 - 65 cm

  Лежалката LONEL е изработена од цврсто буково дрво во боја на орев. 
  Дрвото обложено со лак за заштита од микроорганизми (габи, инсекти, молци), што го прави идеално за отпорност на надворешни услови.
  За дополнителна отпорност со текот на времето, се препорачува редовно да се премачкува дрвото со конзерванси, бои за дрво или специјални масла за да се одржи неговата состојба.

 • Камперски кревет DAJAR 198x76cm

  Код за нарачка: Камперски кревет DAJAR 198x76cm - 09070149

  Преклопена големина: 98x75x21cm
  Душек:
  Полнење: полиуретанска пена 14 kg/m3
  Поддршка: PE носач
  Надворешна ткаенина: поли памук
  Висина на душекот од подот: 30cm
  Должина: 198cm
  Ширина: 76cm
  Висина: 3cm

 • Лежалка за кампирање КООПМАН сива

  Код за нарачка: Лежалка за кампирање КООПМАН сива 9068591

  Брзо и лесно поставете го овој преклопен кревет за кампување. Лесно е да се расплетува исто како и да се свитка заедно - и е стабилен, па може да спиете добро, без разлика каде сте.
  Лесно преклопете го креветот, спакувајте го во вреќата за складирање и можете да летате до местото за спиење следната ноќ.
  Добриот сон е важен, дури и кога сме во возбудливи авантури!
  Материјал: 28 мм алуминиумска тубуларна рамка, мат финиш и практична прилагодлива сенка
  Димензии: 190x68x45 см
  Рамка: 16mm челична рамка
  Тежина: 5,4 кг
  Носивост: 120 kg

 • Лежалка за плажа КООПМАН

  Кодови за нарачка:
  ЦРВЕНА: Лежалка за плажа КООПМАН црвена 9069750
  ЗЕЛЕНА: Лежалка за плажа КООПМАН зелена 9069750
  СИНА: Лежалка за плажа КООПМАН сина 9069750

  Димензии: 158x53.5cm

 • Лежалка АЛУ КООПМАН темно сина

  Код за нарачка: Лежалка АЛУ КООПМАН темно сина 9064570

  Димензии: 188x58cm

 • Лежалка АЛУ КООПМАН сива

  Код за нарачка: Лежалка АЛУ КООПМАН сива 9069762

  Димензии: 188x58cm