• Софа ORIONIS сива

  Код: Софа ORIONIS сива-859FTN1218

  Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

   Ткаенина: 100% Ткаенина од МИКРОФИБЕР

    Ширина: 155 см

    Висина: 85 см  

    Длабочина: 70 см

    Длабочина на седиштето: 53 см

    Ширина на седиштето: 90 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

     Големина на кревет:

     Ширина: 190 cm  

     Длабочина: 70 cm

     Полнење со висока DNS пена

     Лесно чиста ткаенина

     Висина на ногарките: 25 см

     Максимална тежина капацитет: 200 kg

   

      Боја: Сива

   

   

      Пакувана во 1 пакет  39x65x134 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

  ​ 

 • Софа Larius крем

  Код: Софа Larius крем-558ZEN1231

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 140 см

    Висина: 80 см

    Длабочина: 74 см

    Висина на седиштето: 45 см

    Лесно чиста ткаенина

    Материјал за ногарката: габерово дрво

   

    Пакувана во 1 пакет  141x76x81 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Giuliana црна

  Код: Софа Giuliana црна-859FTN2706

    Спецификации:

   

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 133 см

    Висина на седиштето: 45 см

    Големина на кревет: 175 cm Длабочина: 133 cm

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногарката: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 200 kg  

    

    Пакувана во 1 пакет  138x120x24 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • Софа Mariella антрацит

  Код: Софа Mariella антрацит - 825BLC2818

    Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 227 cm Висина: 76 cm Длабочина: 94 cm

    Висина на ногата: 20 см

    Висина на седиштето: 47 см

    Длабочина на седиштето: 81 см

    Метални ногарки

    30 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Лесно чиста ткаенина

    

    Пакувана во 1 пакет 230x58x96 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Isabellarion крем

  Код: Софа Isabellarion крем-859FTN1228

  Спецификации:

    Рамка: 100% метал

    Материјал за ткаенина: Плетена ткаенина со полиестер со памук

    Ткаенина: Ткаенина за лесно чистење

    Боја:Кремаста мат боја во прав, отпорна на гребење

    Големина:

    Ширина: 140 cm

    Висина: 70 cm

    Длабочина: 65 cm

    Длабочина на седиштето: 45 см

    Ширина на седиштето: 112 см

    Висина на седиштето: 35 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 65 cm

    23 DNS пена за седење

    23 DNS пена за грб

    Раце со повеќе позиции

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Пластични ногарки

   

   

  Пакувана во 1 пакет  35x67x134 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Emmara крем

  Код: Софа Emmara крем-867UNQ1312

   Спецификации:

    

    Рамка: БОРОВ ДРВО

    Ткаенина: 100% ПЛЕТЕНА ТКАНЕНА

    Дрвени ногарки (18 см)

    28 DNS пена

   

    Ширина: 215 cm

    Висина: 91 cm

    Длабочина: 85 cm

    Длабочина на седиштето: 52 см

    Висина на седиштето: 48 см

   

    Пакувана во 1 пакет  108x91x57 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Serentis крем

  Код: Софа Serentis крем-867UNQ1320

  Спецификации:

   

     Ткаенина: 100% лен

     Дрвени нозе (21 см)

     28 DNS пена

     Ширина: 180 cm

     Висина: 78 cm

     Длабочина: 80 cm

     Длабочина на седиштето: 55 см

     Висина на седиштето: 40 см

   

     Големина на креветот:

     Ширина: 180 cm

     Длабочина: 105 cm

   

     Пакувана во 1 пакет  183x107x42 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Alesaanira кафеава

  Koд: Софа Alesaanira кафеава-867UNQ1527

    Спецификации:

   

    Рамка: ГРАБОВ ДРВО

    Ткаенина: 100% MYKONOS TABRIK

    28 DNS пена

    Дрвени ногарки (13 см)

    Ширина: 225 cm Висина: 85 cm Длабочина: 94 cm

    Длабочина на седиштето: 63 см

    Висина на седиштето: 60 см

    

    Пакувана во 1 пакет 100x227x65 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Isabellarion петролеј

  Код: Софа Isabellarion петролеј-859FTN1230

  Спецификации:

    Рамка: 100% метал

    Материјал за ткаенина: Плетена ткаенина со полиестер со памук

    Ткаенина: Ткаенина за лесно чистење

    Боја:Петролеј  боја , отпорна на гребење

    Големина:

    Ширина: 140 cm

    Висина: 70 cm

    Длабочина: 65 cm

    Длабочина на седиштето: 45 см

    Ширина на седиштето: 112 см

    Висина на седиштето: 35 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 65 cm

    23 DNS пена за седење

    23 DNS пена за грб

    Раце со повеќе позиции

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

    Пластични ногарки

   

  Пакувана во 1 пакет  35x65x128 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Gretonia темно зелена

  Код: Софа Gretonia темно зелена-569HLN1134

    Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 237 cm Висина: 70 cm Длабочина: 90 cm

    Пена: 5 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење,

    24 DNS пердув за грб

    Детали: Вклучени се 2 перничиња

    %60 Исечена пена / %40 Силиконска пена

    Големина: 45 cm x 45 cm

    Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

    Длабочина на седиштето: 66 см

    Дебелина на седиштата: 15 cm

    Висина на потпирачот за грб: 70 см

    Големина на потпирачот за рака: Длабочина: 90 cm Ширина: 27 cm

    Ткаенина за хемиско чистење

    Хром метални ногарки

    Висина на пена: 16 см

    Висина на ногата: 17 см

    Отстранлив капак за перница

   

    Пакувана во 1 пакет 242x95x60 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.
 • Софа Francescia сива

  Код: Софа Francescia сива-859FTN2313

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕРСКА ТКАНИНА

    Длабочина на седиштето: 50 см

    Ширина на седиштето: 60 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

    Големина на кревет:

    Ширина: 175 см

    Длабочина: 60 см

    Дебелина на седиштата: 23 cm

    Дебелина на перницата за грб: 9 см

    Висина на ногата: 20,5 см

    Ширина на перничето за грб: 120 см

    Висина на потпирачот за грб: 40 см

    Ширина на потпирачот за рака: 4 см

    Висина на потпирачот за рака: 15 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 35 см

    Ребондирана пена за седење

    Обновена пена за грб

    Прилагодлив потпирач за грб на 14 нивоа

    Лесно се претвора во кревет

    Максимална тежина капацитет: 100 kg 

    

    Пакувана во 1 пакет  60x120x26 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

   

 • Софа Livaria крем

  Код: Софа Livaria крем - 560ARE1341

   Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Должина: 230 cm Ширина: 78 cm Висина: 92 cm

    Пена: 28 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за седење

    8 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за грб

    Систем: Систем за софа со прилагодлив механизам за потпирачот за грб

    Вклучени 3 перници

    Перници: 60% исечена пена / 40% силиконска пена

    40 x 40 cm за 2 перници, 65 x 30 cm за 1 перница

    Фиксирано перниче за грб/седење

    Ткаенина за хемиско чистење

    Мат црни метални ногарки

    Ширина на седиштето: 177 см

    Висина на седиштето: 43 см

    Длабочина на седиштето: 62 см

    Дебелина на седиштата: 20 cm

    Висина на ногата: 20 см

    Ширина на перничето за грб: 178 см

    Висина на потпирачот за грб: 78 см

    Дебелина на перницата за грб: 27 см

    Ширина на потпирачот за рака: 24 см

    Висина на потпирачот за рака: 44 см

    Длабочина на потпирачот за рака: 92 см

    

   

    Пакувана во 1 пакет 200x102x79 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа ORIONIS петролеј

  Код: Софа ORIONIS петролеј - 859FTN1214

    Спецификации:

    Рамка: 100% МЕТАЛ

   Ткаенина: 100% Ткаенина од МИКРОФИБЕР

    Ширина: 155 см

    Висина: 85 см  

    Длабочина: 70 см

    Длабочина на седиштето: 53 см

    Ширина на седиштето: 90 см

    Висина на седиштето: 45 см

   

     Големина на кревет:

     Ширина: 190 cm  

     Длабочина: 70 cm

     Полнење со висока DNS пена

     Лесно чиста ткаенина

     Висина на ногарките: 25 см

     Максимална тежина капацитет: 200 kg

   

      Боја: Петролеј

   

   

      Пакувана во 1 пакет  39x65x134 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Мariela крем

  Код: Софа Мariela крем - 560ARE1348

    Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Должина: 255 cm Ширина: 120 cm Висина: 85 cm

    Пена: 28 DNS мека сива пена/24 DNS пердув

    Пролет во средина За седење

    8 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за грб

    Вклучени 2 перници 60% исечена пена / 40% силиконска пена

    Големина: 45 cm x 45 cm за 2 перници

    Ткаенина за хемиско чистење

    Златни метални ногарки

   

    Пакувана во 1 пакет 258x120x72 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Valentinastra сива

  Код: Софа Valentinastra сива-825BLC2588

  Спецификации:

   

     Рамка: ЕЛКА И МДФ

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Ширина: 215 cm Висина: 88 cm Длабочина: 90 cm

    Големина на креветот: 185 x 150 cm

    Длабочина на седиштето: 72 см

    Висина на седиштето: 42 см

    Должина на седиштето: 184 см

    Висина на грбот: 42 см

    Висина на ногата: 5 см

    28 DNS пена за седење

    Делумна пена за грб

    Дрвени ногарки

    Лесно чиста ткаенина

   

     Пакувана во 1 пакет  80x90x218 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа ORIONIS повеќебојна

  Код: Софа ORIONIS повеќебојна-859FTN2704

    Спецификации:

    Ткаенина: Patchwork Digital Fabric

    Ширина: 155 cm

    Висина: 85 cm

    Длабочина: 73 cm

    Длабочина на седиштето: 53 см

    Ширина на седиштето: 110 см

    Висина на седиштето: 45 см

    Големина на кревет:

    Ширина: 187 cm

    Длабочина: 73 cm

    Полнење со висока DNS пена

    Прилагодливи краци на 14 нивоа

    Максимална тежина капацитет: 200 kg

   

   Боја: Пoвеќебојна

   

   Пакувана во 1 пакет  39x65x134 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Eleonaris сина

  Код: Софа Eleonaris сина - 569HLN1102

  Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Големина: Ширина: 220 cm Висина: 80 cm Длабочина: 95 cm

    Големина на кревет: Ширина: 175 cm Длабочина: 93 cm

    Пена: 8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

    5 cm 28 DNS мека пена за грб

    Систем: Систем за софа кревет со механизам за потпирач за грб кој се врти

    Детали: Вклучени 2 перници, %60 отсечена пена/%40 силиконска пена

    Големина: 45 cm x 45 cm

    Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

    Ткаенина за хемиско чистење

    Црни дрвени ногарки

    Висина на пена: 20 см

    

   

    Пакувана во 2 пакети 225x100x98 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Eleonaris антрацит

  Kод: Софа Eleonaris антрацит-569HLN1701

  Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Големина: Ширина: 220 cm Висина: 80 cm Длабочина: 95 cm

    Големина на кревет: Ширина: 175 cm Длабочина: 93 cm

    Пена: 8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

    5 cm 28 DNS мека пена за грб

    Систем: Систем за софа кревет со механизам за потпирач за грб кој се врти

    Детали: Вклучени 2 перници, %60 отсечена пена/%40 силиконска пена

    Големина: 45 cm x 45 cm

    Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

    Ткаенина за хемиско чистење

    Црни дрвени ногарки

    Висина на пена: 20 см

    

   

    Пакувана во 2 пакети 225x100x98 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Francelina крем

  Код: Софа Francelina крем - 560ARE1886

    Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    28 DNS пена за грб

    Должина: 235 см Ширина: 120 см Висина: 80 см

    Висина на седиштето: 42 см

    Пена: 8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув , За седење

    24 DNS пена + пердув за грб

    Детали: вклучени 3 перници, %60 отсечена пена/%40 силиконска пена,

    Фиксна перница за седење и за грб

    Ткаенина за хемиско чистење

    Нема ногарки

   

    Пакувана во 1 пакет 240x125x85 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Софа Giorsa кафева

  Код:  Софа Giorsa кафева-560ARE1527

    Спецификации:

   

    Рамка: БУКОВО ДРВО

    Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

    Големина: Ширина: 212 см Висина: 86 см Длабочина: 69 см

    8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

    24 DNS пена + пердув за грб

    Вклучени 2 перници

    60% исечена пена / 40% силиконска пена

    Фиксна перница за седење и за грб

    Ткаенина за хемиско чистење

    Црни тврди пластични ногарки

   

   

  Пакувана во 1 пакет 215x90x53 cm


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.