• Помошна масичка со ѕидно огледало Финикс

  Код: Ѕидно огледало Финикс - 875ZNA3510

  Спецификации:

   

  Дебелина: 18 mm

  Метални ногрки

  Странична плоча Големина:

  Ширина: 90 cm

  Висина: 76,8 cm

  Длабочина: 38,5 cm

  Големина на огледалото:

  Ширина: 90 cm

  Висина: 37,8 cm

  Длабочина: 3 cm

  Може да се прицврсти на ѕидот

  Дополнително складирање

  Бидејќи производот е мермерен модел, може да има разлики во тонот на бојата според фотографиите

   

  Пакувана во 2 пакети  96x82x11

   

 • Огледало Quantum

  Код:М-Огледало Quantum-863SPH3304

  „100% ДАЛКИ ЗА ЧЕСТИЧКИ ОБЛОЖЕНИ со МЕЛАМИН
  Дебелина: 1,5 см
  Големина: Ширина: 150 cm Висина: 60 ​​cm

  Може да се прицврсти на ѕидот
   Вклучено огледало

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:151х61х3

 • Ѕидна LED декорација Girl With A Pearl Earring Pinky-Multicolor

  Код:М-Ѕидна LED декорација Girl With A Pearl Earring Pinky-Multicolor-395NGR2302

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 47cm x 25cm x 2cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only 2-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only 2 - Pink

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 37 x 62 x 2 cm 25.704 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Огледало ALMAS

  Код:М-Огледало ALMAS-235MRA1176

  ОГЛЕДАЛО
  Големина: 20 x 100 cm
  Дрвена макара од печено стакло (дебелина: 2,7 мм)
  Мелено огледало (дебелина: 4 мм)
  Рамка: 100% МДФ (Дебелина: 2,7 мм) 100%
  ПОЛИЕСТЕР ПЛАТНО ТКАЕНИЕ Вкупна големина: 40 x 120 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:5х42х122

 • Ѕидна LED декорација Bar-Multicolor

  Код:М-Ѕидна LED декорација Bar-Multicolor-395NGR2412

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+
  Големина: 50 x 23 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација World Map-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација World Map-Blue-395NGR1817

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V
  IP67 Водоотпорен неонж
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 66 x 38 x 2 cm 
  Приклучок/приклучок од тип C

  8W-10W/метар
  240 лумен / 3400 К
  14000 kWh
  Животниот век: 40000 часа

  13.608 Watt Вграден ѕиден систем за закачување

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:924х6х5

 • Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Yellow-395NGR1760

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 55 x 36 x 2 cm
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  28.728 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Red

  Код:М-Ѕидна LED декорација Work Hard Play Hard-Red-395NGR1757

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 55 x 36 x 2 cm
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  28.728 вати Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Pink-395NGR1565

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 60 ​​x 32 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  27.216 Watt Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација Follow Your Dreams-Blue-395NGR1562

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 60 ​​x 32 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  27.216 Watt Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација You are Magic-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација You are Magic-Blue-395NGR2214

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  Големина: 18 x 69 x 2 cm 19.656 вати

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-White

  Код:М-Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-White-395NGR2381

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см IP67
  Водоотпорен неон
  Тип на штекер: C Макс 36 W 600 лумени / 3500 К 10000 kWh
  Големина: 27 x 49 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Mickey Mouse-Pink-395NGR2380

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см IP67
  Водоотпорен неон
  Тип на штекер: C Макс 36 W 600 лумени / 3500 К 10000 kWh
  Големина: 27 x 49 x 3 cm

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:68х35х5

 • Ѕидна LED декорација Balloon Girl-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Balloon Girl-Yellow-395NGR2103

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 4A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар
  А+
  Големина: 56 x 42 x 2 cm 18.144 вати

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Pink

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Pink-395NGR1590

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Yellow

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Yellow-395NGR1589

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Blue-395NGR1587

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Red

  Код:М-Ѕидна LED декорација Good Vibes Only-Red-395NGR1586

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон
  Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 76 x 19 x 2 cm Приклучок/приклучок од тип C 8W-10W/метар А+ 22,68 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х46х5

 • Ѕидна LED декорација Hello Gorgeous-Blue

  Код:М-Ѕидна LED декорација Hello Gorgeous-Blue-395NGR1608

  Флексибилни неонски ленти
  Работен напон: DC 12 V IP67
  Водоотпорен неон Шаблон за ПВЦ пена
  Адаптор: Излез: 12V 2A DC
  Вкупна должина на кабелот 375 см
  Големина: 74 x 17 x 2 cm
  Приклучок/приклучок од тип C 8W-104/метар
  А+
  21.168 вати
  Вграден систем за закачување на ѕид

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:92х465