• Рачна пумпа за суп даска 2.2L КООПМАН

  Код за нарачка: Рачна пумпа за суп даска 2.2L КООПМАН - 97000966

  Универзална рачна пумпа за надувување и оддувување
  Манометар во горниот дел на пумпата
  Флексибилно долго црево
  Совршена за надувување на суп даски
  Излезна моќност: 2,2L / Max 29Psi

 • Рачна пумпа за суп даска 4.4L КООПМАН

  Код за нарачка: Рачна пумпа за суп даска 4.4L КООПМАН - 97000959

  Универзална рачна пумпа за надувување и оддувување
  Манометар во горниот дел на пумпата
  Флексибилно долго црево
  Совршена за надувување на суп даски
  Излезна моќност: 4.4L / Max 29Psi
  Висина: 60​cm

 • Суп даска 381cm КООПМАН Црвена

  Код за нарачка: Суп даска 381cm КООПМАН Црвена - 97000965

  Висококвалитетен двослоен ПВЦ
  Отстранлива перка за да се обезбеди подобра стабилност 
  Нелизгачка подлога за помош во и надвор од водата
  Димензии: 381x66x15cm
  Димензии на весло: 170-210cm 
  Максимален капацитет на оптоварување: 150kg 

 • Суп даска 245cm КООПМАН Зелена

  Код за нарачка: Суп даска 245cm КООПМАН Зелена - 97000964

  Отстранлива перка за брзина и стабилност
  Нелизгачка EVA подлога за помош во и надвор од водата
  Димензии: 245x57х10cm
  Максимален капацитет на оптоварување: 90kg 

 • Суп даска 245cm КООПМАН Сина

  Код за нарачка: Суп даска 245cm КООПМАН Сина - 97000963

  Отстранлива перка за брзина и стабилност
  Нелизгачка EVA подлога за помош во и надвор од водата
  Димензии: 245x57х10cm
  Максимален капацитет на оптоварување: 90kg 

 • Суп даска 320cm КООПМАН Портокаловo/Сина

  Код за нарачка: Суп даска 320cm КООПМАН Портокаловo/Сина - 97000962

  Материјал: двослоен ПВЦ
  Цврста даска за веслање со одлична опрема за ракување
  Погоден за сите водени површини
  Рачка во средината лесно пренесување
  Димензии: 320x76x15cm
  Тежина: 11,3kg
  Максимална носивост: 150kg
  Телескопско алуминиумско весло: 178-220cm
  Отстранлив кормило/перка
  Торба за лесен транспорт
  Рачна пумпа под висок притисок

 • Суп даска 305cm КООПМАН Портокаловo/Сина

  Код за нарачка: Суп даска 305cm КООПМАН Портокаловo/Сина - 97000961

  Материјал: двослоен ПВЦ
  Цврста даска за веслање со одлична опрема за ракување
  Погоден за сите водени површини
  Рачка во средината лесно пренесување
  Димензии: 305x71x10cm
  Тежина: 9kg
  Максимална носивост: 100kg
  Телескопско алуминиумско весло: 175-220cm
  3 перки
  Торба за лесен транспорт
  Рачна пумпа под висок притисок

 • Суп даска 320cm КООПМАН Портокалова

  Код за нарачка: Суп даска 320cm КООПМАН Портокалова - 97000958

  Атрактивен принт на целата површина
  Големина: 320x71x15cm
  Централна перка со лесна инсталација
  Оптимално оптоварување: 150kg
  Двонасочна пумпа за висок притисок со манометар
  Ранец за лесно носење и складирање
  Алуминиумско весло


 • Детски базен INTEX 59409 Виолетов

  Код: Базен - 59409-017

  Димензии: 61x15cm


 • Душек за во вода АЛИГАТОР INTEX 58546

  Код за нарачка: Душек за во вода АЛИГАТОР INTEX 58546 - 9051267

  Гумата со дизајн на Алигатор е одличен за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 168x86cm
  За деца 3+ год.


 • Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520

  Код за нарачка:
  Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520 Син - 9069121
  Душек за во вода ФОРМУЛА INTEX 57520 Црвена - 9069121

  Гумата со дизајн на Формула, достапна во 2 бои е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 177x77cm
  За деца 3+ год.

 • Душек за во вода UNICORN INTEX 57552

  Код за нарачка: Душек за во вода UNICORN INTEX 57552 - 9069068

  Гумата на надувување со дизајн на Еднорог е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени, но и за отворени води.
  Големина: 163x86cm
  Максимален товар до 40kg

 • Топка за во вода 51cm INTEX 59040

  Код за нарачка:
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Ананас - 9051273
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Овошје - 9051273
  Топка за во вода 51cm INTEX 59040 Риби - 9051273

  Топка на надувување со 51 см дијаметар.
  Одлична за водени лудории, за деца и за возрасни.


 • Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Сина - 9064234
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Портокалова - 9064234
  Детска гума за пливање 91cm INTEX 58251 Виолетова - 9064234

  Светли бои и цветен дезен
  Дијаметар Ø91cm
  Материјал: цврст винил.
  Погоден за деца 9+ години

 • Детска гума за пливање INTEX 59266

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Бела - 9069127
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Сина - 9069127
  Детска гума за пливање INTEX 59266 Розова - 9069127

  Гумата за пливање е главниот додаток за комплетна летна забава.
  Издржлив - изработен од цврсти ПВЦ материјали, отпорни на помали оштетувања
  Дијаметар: 76cm
  Препорачана возраст: од 8 години


 • Гума за пливање 122cm INTEX 58202

  Код за нарачка: Гума за пливање 122cm INTEX 58202 - 9069069

  Гума за пливање изработена од ПВЦ, удобна, практична и безбедна
  Дијаметар 122cm
  Винил 0,30mm
  2 странични рачки
  2 воздушни комори
  Максимална тежина до 100kg
  Возраст: 9+ год.

 • Мускули за пливање ДИНО INTEX 56664

  Код за нарачка: Мускули за пливање ДИНО INTEX 56664 - 9070548

  Гумите за пливање се изработени од мазен материјал, погоден за избегнување на загревање и лепење на кожата.
  Има по две воздушни комори.
  Погодна возраст за користење 3-6год


 • Гума душек ЛАМА INTEX

  Код за нарачка: Гума душек ЛАМА INTEX - 9064330

  Гумата на надувување со дизајн на Лама е одлична за забава и одморање.
  Може да се користи за базени но и за отворени води.
  Големина: 112x94х135cm
  Максимален товар до 40kg

 • Детска гума за пливање INTEX 59380

  Код за нарачка:
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Риба - 9051119
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Автомобил - 9051119
  Детска гума за пливање INTEX 59380 Авион - 9051119


  Погодна за деца на возраст од 3-6 години / тежина до 23kg.
  Изграден од 0,20mm винил материјал кој е сертифициран.

 • Маска за нуркање INTEX 55978

  Код за нарачка:
  Маска за нуркање INTEX 55978 Портокалова - 9064227
  Маска за нуркање INTEX 55978 Сина - 9064227


  Овие очила се препорачуваат за возраст од 8+ години.
  Висококвалитетен избор на материјал; поликарбонатни леќи за безбедност.
  Ременот е прилагодлив, што спречува водата да влезе во окото.
  Хипоалергична термопластична гума за удобност
  Без латекс