• Метална закачалка Стела

  Код: Метална закачалка Стела FD-12050GR-001

  Димензија: 120x105x45cm
  Високо издржливи метални профили


 • Чевларник Монако Алфа Атлантик/Антрацит

  Код: Чевларник Монако Атлантик-Антрацит - FD-3LSHOCBNT-071

  Димензии:  70x113x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Атлантик/Антрацит
  Капацитет: 18 пара чевли


 • Наткасна КОНЗОЛА орев-црно 100x30x80cm

  Код:Наткасна КОНЗОЛА орев-црно 100x30x80cm-197-000031

  Димензии: 100x30x80cm

  Цврсто борово дрво орев-црно

   

 • Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит

  Код за нарачка: Чевларник МОНАКО Атлантик/Антрацит - МК-18-03-82

  Димензии: 110x73.6x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Атлантик/Антрацит
  Капацитет: 18 пара чевли

 • Чевларник МОНАКО Атлантик

  Код: Чевларник МОНАКО Атлантик - FD-3LSHOCBNT-001

  Димензии:  70x113x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Атлантик
  Капацитет: 18 пара чевли

 • Чевларник МОНАКО БЕЛ

  Код: Чевларник МОНАКО БЕЛ - FD-3LSHOCBNT-002

  Димензии:  70x113x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Бела
  Капацитет: 18 пара чевли

 • Чевларник МОНАКО

  Код за нарачка: Чевларник МОНАКО - MK18-03-01

  Димензии: 110x73.6x24cm
  Материјал: Иверица 1-ва класа 18mm
  Боја: Бела
  Капацитет: 18 пара чевли

 • Метална закачалка Branch

  Код: Метална закачалка Branch - 891TNL3104

  100% МЕТАЛ (Дебелина: 2 мм)
  Димензи: 87 x 22 cm

  Димензии на пакување: 94x33x7
  Број на пакети: 1 • Полица ЛОНГА

  Код: Полица ЛОНГА - 845HCT3902-P2

  Спецификации:

   

  Дебелина: 18 мм

  Ширина: 90 cm

  Висина: 132 cm

  Длабочина: 32 cm

   

  Боја:Атлантик- Бела

   

  Пакувана во 2 пакети 127x37x35 cm

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.
  ​ 

 • Чевларник Nicoletta

  Код:  Чевларник Nicoletta - 811MDD4104

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Кабинет за чевли Голем: Ширина: 80 cm Висина: 100 cm Длабочина: 35 cm
  Кабинет за чевли Мал: Ширина: 50 cm Висина: 192 cm Длабочина: 35 cm
  Боја: Атлантик/Бела 

  Димензии на пакување: 183x45x38
  Број на пакети: 2


 • Чевларник Giorgia

  Код: Чевларник Giorgia - 835PUQ3904

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 60 cm Висина: 100 cm Длабочина: 31,6 cm
  Висина на полицата: 19 см
  Боја: Сонома

  Димензии на пакување:  118x37x14
  Број на пакети: 1 • Чевларник Beatrice

  Код: Чевларник Beatrice - 802CLP3907

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 100 cm Висина: 85 cm Длабочина: 29,6 cm
  Горна полица Големина: Ширина: 49,2 cm Висина: 40 cm Длабочина: 21,4 cm
  Долна висина на полицата: 17,3 см
  Може да се прицврсти на ѕидот
  Дополнително складирање

  Димензии на пакување: 108x34x18
  Број на пакети: 1

 • Чевларник Catarina

  Код: Чевларник Catarina - 505CRL1602

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица 
  Дeбелина 18мм
  Димезии: Ширина: 80 cm Висина: 121 cm Длабочина: 31,5 cm
  Боја: Антрацит


  Димензии на пакување: 114x34x21
  Број на пакети: 1 • Закачалка Лусија

  Код: Закачалка Лусија - 495SSE1402

   Спецификации:

   

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица

  Дебелина: 18 мм

  Димензии: Ширина: 90 см Висина: 63 см Длабочина: 30 см
  Димензии на ѕидна полица: Ширина: 90 cm Висина: 25 cm Длабочина: 17 cm

  Може да се прицврсти на ѕид

    

    Пакувана во 1 пакет 94x65x20

 • Чевларник Luciana

  Кид: Чевларник Luciana - 746JUG3986-P2

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 130 cm Висина: 80 cm Длабочина: 31 cm
  Може да се фиксира на ѕид

  Диемнзии на пакување: 80x40x37
  Број на пакети: 2 • Чевларник Margherita

  Код: Чевларник Margherita - 863SPH3413

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Ногарки дрвени
  Рачки од метал и јаже
  УВ облога
  Димензии: Ширина: 50 cm Висина: 135 cm Длабочина: 38 cm
  Висина на полицата: 13,5 cm
  Висина на ногарки: 15 см
  Може да се прицврсти на ѕид

  Димензии на пакување: 123x50x30
  Број на пакети: 3 • Метална закачалка Lola

  Код: Метална закачалка Lola - 203DRG1701

   Спецификации:

   

    Висококвалитетна оплеменета иверица 18 мм

    Дебелина: 18 мм

    Метална рамка (20 x 30 профил / 1 mm дебелина)

    Електростатско сушено сликарство во рерна

    Ширина: 86 cm Висина: 172 cm Длабочина: 30 cm

    Полица: Ширина: 86 cm Длабочина: 30 cm

   

    Пакувана во 1 пакет 173x35x7

 • Закачалка Бланка

  Код: Закачалка Бланка - 393MRD1113

   Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

    Големина на штандот на сала: Ширина: 114 см Висина: 170 см Длабочина: 35 см

    Ширина на огледалото: 36 см

    Повеќенаменска висечка решетка

    Бројни полици

    Вклучено огледало

    Може да се прицврсти на ѕидот

   

    Пакувана во 2 пакети 148x46x31

 • Чевларник Renata Marble

  Код Чевларник Renata Marble - 893RAN1902

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Ширина: 120 см Висина: 45 см Длабочина: 40 см
  Ширина на средната полица: 38,3 см
  Белас/Црна

  Димензии на пакување: 125x45x27
  Број на пакети 1 • Чевларник Seraphina

  Код. Чевларник Seraphina - 811MDD4131

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Пластични ногарки
  Димензии: Ширина: 120 cm Висина: 76 cm Длабочина: 30 cm
  Ширина на кабинетот: 60 см
  Закачалка Димензии: Ширина: 60 cm Висина: 15 cm Длабочина: 1,8 cm
  Бела/Сонома
  Може да се фиксира на ѕид


  Димензии на пакување: 120x30x76
  Број на пакети:1