• ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2286

  Код за нарачка: ТОСТЕР ДВОПЕК SEVERIN AT 2286 - 24938

  Моќност: 700 W
  Интегриран додаток за леб
  Одделно копче за ослободување
  Автоматско исклучување
  Прилагодливи степени

 • АПАРАТ ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2106

  Код за нарачка: АПАРАТ ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2106 - 24656

  Моќност: 1.200 W
  Индикатор
  Двојна грејна плоча
  Нелеплив слој на плочки
  Регулатор на температура
  Куќиште: пластика и нерѓосувачки челик


 • ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2114

  Код за нарачка: ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ SEVERIN WA 2114 - 24936

  Моќност: 800 W
  Напон: 230 V
  Димензии (ДxШxВ): 26.5x22x9.5 cm
  Индикаторско светло
  Нелеплив плочи
  Рамномерно печење без горење
  Подготовка на вафли
  сладок десерт

 • ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCW

  Код за нарачка: ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 701 GCW - 22963

  Моќност на грејачот: 700 W
  Ширина на зоната за печење: 20 cm
  Фиксна грил плоча
  Сигурносно затварање
  Куќиште: Лакирана површина

 • ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 703 GCG

  Код за нарачка: ТОСТЕР СЕНДВИЧ GORENJE SM 703 GCG - 25139

  Приклучна моќ: 700 W
  Материјал на плочата: Алуминиум
  Индикатор на температура
  Еднострана тефлонска плоча што се
  отстранува
  Слој на плочата кој не се лепи 20×10
  Ребраста плоча за печење
  Плоча за сендвич/Плоча за вафли
  Должина на приклучен кабел: 0,7 m

 • ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX SM7WL

  Код за нарачка: ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX SM7WL - 801747

  Моќност: 750 W
  Нелепливи грил плочи,
  лесни за одржување и чистење
  Рачка отпорна на топлина
  Светлосен индикатор,
  за вклучен апарат и подготвен за работа
  Автоматски термостат

 • Тостер HYUNDAI HY-8020G

  Код за нарачка: Тостер HYUNDAI HY-8020G - 590020

  Тостер за 4 лепчиња
  Моќност: 2000W
  Напон: 220-240V
  Нелепливи плочи лесни за чистење
  Индикаторско светло 
  Копче за регулирање на температура

 • Тостер MAX SM7WL

  Код за нарачка: MAX SM7WL - 801747

  Моќност: 750 W
  Нелепливи грил плочи,
  лесни за одржување и чистење
  Рачка отпорна на топлина
  Светлосен индикатор,
  за вклучен апарат и подготвен за работа
  Автоматски термостат

 • ПОП АП ТОСТЕР THT-8866-GR

  Код: THT-8866-GR

  • Напон: 220-240V ~ 50 / 60Hz
  • моќност: 600-750W
  • за 2 парчиња леб
  • автоматско исфрлање
  • контролер за печење со 5 степени
  • тавче за вадење на трошки
  • Лесна работа
  • Копче запре
  • простор за кабли за ликвидација
  • Гумени стапала
  • Димензии на кутијата (во мм): 270 (L) x 152 (W) x 176 (H)
  • Нето тежина: 0,76 кг
  • Бруто тежина: 1,05 кг

  • 24 месеци гаранција

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 1020

  Код: Vox TO 1020

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 850 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 6 нивоа
  Мултифункционалност – Тостирање, одмрзнување, загревање
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 8117

  Код: Vox TO 8117

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 850 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Мултифункционалност – Тостирање, одмрзнување, загревање
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 01102

  Код: Vox TO 01102

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади

 • Тостер за топли лепчиња Vox TO 01101

  Код: Vox TO 01101

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 парчиња леб
  Електронска регулација на нивото на печење – 7 нивоа
  Автоматско исклучување, сад за трошки што лесно се вади
  Димензии: 25.8 x 15 x 17.8 cm

 • 2 во 1 тостер и апарат за вафли Vox SM 217

  Код: Vox SM 217

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 700 W
  Капацитет: 2 сендвичи
  Алуминиумски плочи (2 во 1, за скара и вафли)
  Овие плочи овозможуваат исклучително лесно чистење и можат да се мијат во машина за садови
  Автоматска контрола на температурата
  Изолирани топлотни рачки
  Простор за чување на каблите
  Светлосни сигнали
  Димензии: 23.6 x 23.2 x 10.3 cm

 • Тостер Vox SM 133

  Код: Vox SM 133

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 1200 W
  Капацитет – 2 сендвичи
  Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали, простор за чување на каблите

 • Тостер Vox SM 2006

  Код: Vox SM 2006

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 700 W
  Капацитет – 2 сендвичи
  Димензии на плочата – 23 x 14.5 см
  Автоматска контрола на температурата, изолирани топлотни држачи, светлосни сигнали, простор за чување на каблите

 • Тостер Gorenje KR 1800 SDP

  Код за нарачка: KR 1800 SDP-71465

   Тостер
   Црна боја
   Приклучна моќ: 1800 W
   Температурни нивоа: 5
   Променливи двострани плочи
   Матерјал на плочата: Алуминиум
   Куќиште: Лакирана површина
   Рачка за носење
   Термостат
   Одводен канал за истекување на маслото

   ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ 

 • Тостер Gorenje KR 1800 SM

  Код за нарачка: Gorenje KR 1800 SM - 71997

   Тостер
   Црна боја
   Приклучна моќ: 1800 W
   Матерјал на плочата: Алуминиум
   Куќиште: Пластика + метал
   Рачка за носење
   Термостат
   Ширина на зоната за печење: 29 cm
   Длабочина на зоната за печење: 22 cm
   Гаранција: 2 години

 • ТОСТЕР СЕНДВИЧ MAX PG 60 C

  Код за нарачка: MAX PG 60 C

  Моќност: 2000W
  Автоматски термостат
  Светилка за вклучено и спремно за работа
  Рачки од бакелит отпорни на топлина
  Нелепливи грил плочи
  Керамичка навлака
  Се отвора до 180⁰ - како отворена скара
  Сад за собирање на маснотии
  Гаранција: 1 година

 • ТОСТЕР СЕНДВИЧ CAMRY CR 3023

  Код за нарачка: CAMRY CR 3023

  Моќност 1500 W
  Нелепливи плочи за полесно чистење
  Прави осум триаголник сендвичи
  Куќиште отпорно на топлина
  Термостат - контрола на процесот на печење
  Можност да се чува во исправена положба
  Индикаторска светилка за вклучено и спремно за работа
   
  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА