• Столче Хранилка B3 8054

  Код за нарачка: Столче Хранилка B3 8054 - 14498

  Карактеристики за производот:
  -Боја сина/ сива
  -Димензии: 100x75x50 

 • Хранилка BANDI

  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.;
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Пет позиции на седиштата во висина;
  Димензии на столот во отворена позиција:
  Д 85 цм / Ш 55 цм / В 80-107 цм
  Димензии на столот во преклопената положба:
  Д 40 цм / Ш 55 цм / В 80 цм
  Димензии на седиштата: Д 84 цм / Ш 28-35 цм
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.;
  Удобно седиште - лесно се чисти;
  Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Двојна лента за хранење - горната лента може да се отстрани и исчисти;
  Прилагодлива фиока за хранење напред и назад;
  Пет позиции на седиштата во висина;
  Подножјето може да се прилагоди на 3 позиции;
  Голема корпа за додатоци под седиштето;
  Тркала за лесно движење;
  Компактен за складирање кога е склопен;
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.

   

 • Хранилка MAXI

  Столчето е за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.,
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Шест седишта во висина;
  Димензии на столот во отворена позиција:
  Д 95 цм / Ш 54 цм / В 107 цм
  Димензии на столот во преклопената положба:
  Д 39 цм / Ш 54 цм / В 97 цм
  Димензии на седиштата: Д 94 цм / Ш 29 цм
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.;
  Широко удобно седиште - лесно се чисти;
  Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Двојна лента за хранење - горната лента може да се отстрани и исчисти;
  Прилагодлива фиока за хранење напред и назад;
  Долниот дел од таблата е со осигурувач;
  Шест седишта во висина;
  Подножјето може да се прилагоди;
  Кошница за додатоци под седиштето;
  Тркала за лесно движење;
  Компактен за складирање кога е склопен;
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.

   

 • Хранилка MASTER CHEF

  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.;
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Шест седишта во висина;
  Димензии на столот во отворена позиција:
  Д 80 цм / Ш 58 цм / В 85-105 цм
  Димензии на столот во преклопената положба:
  Д 27 цм / Ш 58 цм / В 85 цм
  Димензии на седиштата: Д 89 цм / Ш 34-42 цм
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг .;
  Широко удобно седиште изработено од високо квалитетна еко-кожа - лесна за чистење;
  Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
  Три позиции на потпирачот за грб - удобно за хранење и помало бебе;
  Двојна лента за хранење - горната лента може да се отстрани и исчисти;
  Прилагодлива фиока за хранење напред и назад;
  Долниот дел од таблата е со осигурувач;
  Шест седишта во висина;
  Подножјето може да се прилагоди;
  Џеб за аксесоари на задниот дел од потпирачот за грб;
  Кошница за додатоци под седиштето;
  Четири тркала за лесно движење со можност за запирање - за дополнителна безбедност;
  Иновативно и лесно преклопување;
  Компактен за складирање кога е склопен;
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.

   

 • Столче/Хранилка 2 во 1 WOODY

  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг.;
  Може да се користи и како мала столица, по отстранувањето на долниот дел- дрвените нозе;
  Димензии на столот во целосна позиција:
  Д 51 цм / Ш 60,50 цм / В 83,50 цм;
  Димензии на седиштата: Д 51 цм / Ш 60,50 цм;
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг .;
  Опремено удобно седиште изработено од високо квалитетна еко кожа - лесно за чистење;
  Може да се користи и како мала столица, по отстранувањето на долниот дел- дрвените нозе;
  Сигурносен појас со 5 точки;
  Отстранлив сад за хранење според потребите на детето;
  Безбедносна табла;
  Удобен потпирач за подножје;
  Дрвените нозе се високо квалитетна бука - увезена од Германија;
  Стапалата имаат анти-лизгачки слој во обете намени;
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.

 • Ротирачко столче/хранилка 3во1 ROTTO

  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг;
  Столот има 3 начини на употреба.
  Седиштето на столот ротира 360 степени и може да се заклучи на 5 позиции;
  Димензии на столот во отворена положба:
  Д 50 цм / Ш 50 цм / В 67-92 цм
  Димензии на седиштата: Д 65 цм / Ш 24-44 цм
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами и да тежат до 15 кг .;
  Столот има 3 начини на употреба - како стол за јадење, како стол за прикачување и како мало столче;
  Може да се користи како мала столица по отстранувањето на долниот дел -дрвените нозе;
  Може да се користи како стол за прикачување, кој е инсталиран на стол за возрасни;
  Погоден и лесен начин за прицврстување на столот на столица за возрасни со ремени;
  Седиштето на столот ротира 360 степени и може да се заклучи на 5 позиции;
  Удобно седиште изработено од високо квалитетна еко кожа - лесно се чисти;
  Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
  Прилагодлива фиока за хранење напред и назад;
  Двојна лента за хранење - горната лента може да се отстрани и исчисти;
  Долниот дел од таблата има осигурувач;
  Удобен потпирач за подножје на две нивоа;
  Стапалата имаат анти-лизгачки слој во обете намени;
  Произведен во согласност со барањата на европските стандарди EN14988 и EN 16120.

   

 • Подвижно столче/хранилка LOLLIPOP

  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами на возраст од 3 години и со тежина до 15 кг .;
  Компактно преклопување;
  Димензии на отворен стол:
  Д 37 цм / Ш 40 цм / В 45-48 цм
  Димензии на преклопен стол:
  Д 38 цм / Ш 50 цм / В 14 цм
  Димензии на седиштата: Д 60 цм / Ш 32 цм
  Карактеристики:
  Столот е погоден за деца кои можат да седат сами на возраст од 3 години и со тежина до 15 кг .;
  Широко и удобно седиште;
  Погоден и лесен начин за прицврстување на столот на столица за возрасни со ремени;
  Висок квалитет на еко-кожа тапацир - лесен за чистење;
  Тапацирот лесно може да се отстрани и столот може да се користи без него;
  Појас за безбедност;
  Можност за прилагодување на висината на столот на 3 позиции;
  Отстранлива лента за хранење;
  Компактен за складирање кога е склопен;
  Лесно се носи со рачка за носење или лента за рамо;
  Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 16120.