• Метален држач за закачалки

  Код:  Метален држач за закачалки - 792EVL2622

  100% МЕТАЛ
  Димензии: Ширина: 60 cm Висина: 7 cm Длабочина: 15 cm
  Се фиксира на ѕид

  Димензии на пакување: 70x10x10
  Број на пакети: 1 • Држач за закачалки МАКИ

  Код:  Држач за закачалки МАКИ - 792EVL2604

  100% МЕТАЛ
  Димензии: Ширина: 25 cm Висина: 8 cm Длабочина: 8 cm
  Се фиксира на ѕид

  Димензии на пакување: 10x23x10
  Број на пакети: 1 • Организер за накит ВЕРИТА
  Код: Организер за накит ВЕРИТА - 964FRM2121

  Висококвалитетна индустриска пластика
  Димензии: 11 x 11 x 12 cm

  Димензии на пакување: 12x12x13
  Број на пакети: 1


 • Кујнски организер

  Код:  Кујнски организер - 964FRM3702

  100% Нерѓосувачки МЕТАЛ
  Димензии: 27,5 x 31,5 x 15 cm

  Димензии на пакување: 20x20x12
  Број на пакети: 1

 • Плакар Bjorn

  Код: Плакар Bjorn - 285LCV1290 

  100% МЕТАЛ
  Метални ногарки
  Димензии. Ширина: 70 см Висина: 190 см Длабочина: 40 см"

  Диемнзии на пакување: 74x164x8
  Број на пакет: 1

 • Аголна метална сталажа за цвеќе КООПМАН Жолта

  Код за нарачка: Аголна метална сталажа за цвеќе КООПМАН Жолта - 97000951

  Материјал: Цинк
  Димензии: 26х26х70cm
  Тежина: 1,5kg

 • Аголна метална сталажа за цвеќе КООПМАН Зелена

  Код за нарачка: Аголна метална сталажа за цвеќе КООПМАН Зелена - 97000947

  Материјал: Цинк
  Димензии: 26х26х70cm
  Тежина: 1,5kg

 • Сет 5 мултифункционални закачалки

  Код: Сет 5 мултифункционални закачалки - 2023-82

  Мултифункционална закачалка за вашиот плакар за зголемвување на капацитетот на вашиот гардеробер.

  Откако ќе ја закачите вашата облека на местата за закачување спуштете го едниот крај на закачалката и ќе добиете зголемување на просторот во плакарот.

  Исто така закачалката ротира 360 степени за да може алиштата да ги закачете во саканата положба.


  Закачалките се испорачуваат во бои по случаен избор.

  Димензии: 22,5х17 см


 • Сет 3 мини организери за чевли

  Код: Сет 3 мини организери за чевли - 2023-104

  Иновативен држач – организатор за вашите обувки, со кој ќе го удвоите Вашиот простор за обувки.

  Благодарение на инвентивниот дизајн со овој организер ке може да складирате двојно повеќе пара обувки.

  Организерот може да го регулурате во зависност од висината на обувките. Со помош на организаторот вашите обувки секогаш ќе ви бидат подредани и при рака.

 • Подвижен штендер за алишта 60cm - Бамбус Б2021-13

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-13

  Штендер за алишта изработен од најцврстото гигантско бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.
   
  Димензии: 155х60х35cm

 • Комбиниран Гардеробер за Алишта Од Бамбусово Дрво - Б2021-27

  Код за нарачка: Комбиниран Гардеробер за Алишта Од Бамбусово Дрво - Б2021-27

  Комбиниран гардеробер за алишта, изработен од бамбусово дрво.

  Гардероберот има дел за закачување закачалки, и има 7 полици за редење.

  5 од полиците се со широчина од 30cm и се распоредени една над друга од едната страна на гардероберот, а останатите 2 се со широчина од 96cm и се распоредени една полица под сукалото за закачалики и една полица над сукалото за закачалки.

  Со прекрасен дизајн во кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   

  Димензии: 140 х 130 х 40 х 19cm


 • Сталажа за Цвеќе со 3 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво Б2021-20

  Код за нарачка: Сталажа -Б2021-20


  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.
  Сталажата е со 4 нозе и има 3 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка, ветува долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување. 

  Димензии: 100 x 32 cm.

 • Сталажа за Цвеќе со 2 Полици - Изработена од Бамбусово Дрво Б2021-19

  Код за нарачка: Сталажа -  Б2021-19

  Прекрасна, модерна сталажа за цвеќе, изработене од бамбусово дрво.

  Сталажата е со 4 нозе и има 2 полици за саксии цвеќе, кои исто така можат да се користи и за некои други видови украси.
  Високо квлитетна изработка со што ветува и долотрајна употреба.
  Сталажата е во универзална темно кафеава боја, и се вклопува во секое уредување.

   Димензии: 75 x 32 cm.

 • Дводелен Подвижен Штендер за Алишта - Од Бамбусово Дрво Б2021-15

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-15


  Дводелен, подвижен штендер за алишта, изработен од бамбусово дрво.
  Штендерот е поделен во два дела, еден дел со сукало за закачување закачалки, и еден дел со посебни поединечни закачалки за директно закачување.
  Има 6 поединечни закачалки позиционирани од едната страна на штендерот, една голема полица во долниот дел која се протега по цела должина на штендерот и 4 мали сукала за закачување панталони или слично.
  Штендерот е со 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° и придонесуваат да биде лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 100 х 35 cm

 • Светло Кафеав Подвижен Штендер за Алишта - Бамбус Б2021-12

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-12

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во светло кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување.

   Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Подвижен штендер за алишта 80cm - Бамбус Б2021-11

  Код за нарачка: Сталажа - Б2021-11

  Високо кавалитетен штендер за алишта изработен од најцврстото бамбусово дрво.
  Штендерот има 6 поединечни закачалки подредени по 3 од двете негови страни, една полица на долниот дел и едно сукало за закачалки на горниот дел.
  Има 4 ротирачки тркала кои се вртат за 360° што го прават лесно подвижен, можете да го преместивате без напор кога и да имате потреба.
  Прекрасен дизајн во темно кафеава боја кој одговара во секое внатрешно уредување. 

  Димензии: 155 х 80 х 35 cm

 • Пренослив организер

  Код: Пренослив организер - 2021-87

  Повеќенаменски, правоаголен пренослив организер.

  Можете да го употребувате во вашиот дом, викендичка, канцеларија во багажникот од автомобилот и каде уште не.

  Изработен од висококвалитетно водотпорно платно, со три големи прегради во средината и две мали прегради од надворешната страна. Има и две рачки за носење на горните делови од двете страни.

   

  Димензии: 70 x 40 x 36 cm

 • Организер за на ѕид со држач за пешкир

  Код: Организер за на ѕид - 2020-57

  Пластичен организер за на ѕид изработен од висококвалитетна пластика, која гарантира долготрајност.

  Организерот е мултифункционален и е совршен за максимална подреденост и организираност во вашите бањи.

  Со него нередот ќе биде минато.

  Составен е од складирачка кутија со прегради, две чаши, 2 држачи за 4 четки за заби, 4 закачалки и дел за крпа.

  Издрвлив е на голема тежина.

  Складирачката кутија е составена од два дела, така делот каде се сместени ваште работи има систем за цадење и обезбедува истите да се на суво.


  Материјал: Висококвалитетна пластика
  Димензии: 33 х 20 х 10cm
  Чаши со дијаметар од 7,5 cm