• Клуб маса ТОКИО Luxe LM B4
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: антрацит и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб Маса СОНА

  Код за нарачка: Клуб Маса СОНА

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Код за нарачка: Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик


 • Клуб маса ТАНИС

  Код за нарачка: Клуб маса ТАНИС - КАМИЛ

  Димензии: 69x69x43cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Сонома


 • Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Атлантик

  Код за нарачка: ИНДУСТРИАЛ Атлантик - MK22-59-02

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Клуб маса ИЛИНА

     Клуб масата Илина со својот едноставен и елегантен дизајн инспириран од минималистичкиот сил на врвните дизајнери од Bauhaus школата одлично ќе се вклопи во секој дом.
     Белата боја ја одликува со чистина и елеганција, а целосната искористеност на површините ќе овозможи комплетно искористување на нејзината површина.


  Димензии: 90x40cm. ( детален приказ на слика)
  Корпус: Оплеменета иверица 16mm.
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб Маса Тенес

  Код за нарачка: Клуб Маса Тенес

  Димензии: 90x45x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрицит/Мона

 • Клуб маса МЕТА Атлантик

  Код за нарачка: МЕТА Атлантик - MK22-55-02

  Димензии: 50x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Сет 3 масички ХАНА 67

  Код за нарачка: ХАНА 67 - MK22-01-01
  Димензии: Ø35x49cm | Ø35x47cm | Ø35x45cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Клуб маса ИНДУСТРИАЛ Антрацит

  Код за нарачка: ИНДУСТРИАЛ Антрацит - MK22-59-03

  Димензии: 90x50x50cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Клуб маса Оксиген Arrow

  Код: Клуб маса Оксиген Arrow - 845HCT2840

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 105 cm Висина: 38,2 cm Длабочина: 60 cm
  Орев/Бела
  Простор за складирање


  Димензии на пакување: 112x65x19

  Број на пакети: 2

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Клуб маса Бели Сонома dark glass

  Код: Клуб маса Бели Сонома dark glass - 552NOS2268


  100% Калено стакло

  Рамка: Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 mm
  Димензии: Ширина: 75 см Висина: 35 см Длабочина: 75 см


  Димензии на пакување: 81x82x7

  Број на пакети: 1

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Клуб маса ТОКИО LM B3
  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и сонома
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб Маса САМИ

  Код за нарачка: Клуб Маса САМИ


  Димензии: 96x45x44.5cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Клуб маса Тидас

  Код за нарачка: Клуб маса Тидас

  Димензии: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик


 • Клуб маса АСТЕР

  Код за нарачка: Клуб маса АСТЕР

  Димензии: 90x50x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела


 • КЛУБ МАСА МАРИЈАНА В1
     Клуб масата Маријана со својата едноставност и чисти линии лесно се вклопува во секој простор.
     Одличниот дизајн во себе ги спојува естетските вредности и целосната искористеност на површината, а со тоа допринесува за оформување на просторот во една целина и овозможува дополнителен простор за работи кои секојдневно ги употребуваме.

  Димензии95х50х40 цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела и кафена
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • КЛУБ МАСА МАРИЈАНА В2
     Клуб масата Маријана со својата едноставност и чисти линии лесно се вклопува во секој простор.
     Одличниот дизајн во себе ги спојува естетските вредности и целосната искористеност на површината, а со тоа допринесува за оформување на просторот во една целина и овозможува дополнителен простор за работи кои секојдневно ги употребуваме.

  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Димензии95х50х40 цм
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Клуб маса КАЈА Сонома

  Код за нарачка: Клуб маса КАЈА Сонома

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Сонома


 • КЛУБ МАСА MONACO LUXE LM B2
     Едноставноста на „Bauhaus“ дизајнот и неговиот елегантен, лесен и модерен стил директно се преточува во клуб масата Monaco Luxe LM-B2.     Отворените и чисти линии обезбедуваат голема функционалност и можност за одлична организација на бројни предмети во дневната соба.
     Спојот на елеганција и практичност е главна карактеристика на ова парче мебел кое со сигурност може да го најде своето место во секој дом.

  Димензии: 90х38х50цм
  Материјал: оплеменета иверица 16mm
  Боја: бела
  Брзо и едноставно склопување за помалку од 20 минути.
  Потребен алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство