• Перач под притисок Lavor GALAXY HPC 140
  Код за нарачка: GALAXY HPC 140 - 010370
   
  1  ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Максимален притисок: 140 bar
  Проток: 450 l/h
  Моќ: 1900 W
  Тежина: 9 kg
  Производител Lavor
  Земја на потекло Италија
   
  Апаратот Galaxy 140, производ на италијанскиот LAVOR е моќен и исклучително квалитетен хоби апарат кој наоѓа многу примени во вашиот дом. Исперете го вашиот автомобил, вашиот велосипед или моторцикл, а може да ја исчистите патеката, терасата или просторот пред гаражата.
   
  Располага со триклипна пумпа со алуминиумска глава, автоматски стоп систем, армирано црево и копје со двојна дизна, практичен распрскувач за детергент, како и ротациона четка која доаѓа во комплетот.
 • Перач под притисок Lavor GALAXY 160 - 010369
  Код за нарачка: GALAXY 160 - 010369
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Максимален притисок: 160 bar
  Проток: 510 l/h
  Моќ: 2500 W
  Тежина: 12.5 kg
  Производител Lavor
  Земја на потекло Италија
   
  Машина за чистење под висок притисок со модерен дизајн и практични додатоци за лесно и непречено користење во домашни услови. Поседува пумпа со алуминиумска глава и три клипа, автоматски СТОП систем, променлива дизна и стандарден сет четки и додатоци.
 • BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 150

  Код за нарачка: BOSCH Перач со вода AdvancedAquatak 150

  Карактеристики на производот:

   

  • Моќност на моторот: 2200 W
  • Максимален притисок: 150 bar
  • Максимален проток: 480 l/h
  • Температура на влезната вода: 40 °C
  • Способност за самовшмукување: 0.5 m
  • Детергентен систем: High pressure foam
  • Тип на мотор: Induction
  • Тип на пумпа: 4 cylinder
  • Материјал на пумпа: all metal
  • Должина на кабел: 5 m
  • Должина на црево: 8 m (PU)
  • Тежина: 22,45 kg
  • Тип на рачка: Telescopic
  • Гаранција 2+ 1 година