• Пегла за коса ADLER AD 2318

  Моќност: 35W
  Максимална моќност: 120W
  Керамичките плочи
  Брзо загревање (PTC)
  Регулирање на температурата: 150°C – 230°C
  Инфрацрвен зацврстувач за коса
  Инфрацрвената технологија, рамномерно ја дистрибуира топлината
  Заоблените рабови кои спречуваат изгореници

 • Пегла за коса 2 во 1 ADLER AD 2104

  Код за нарачка: ADLER AD 2104

  Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата
  Моќност: 50 W
  Керамички плочки
  Брзо загревање
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Индикаторска сијаличка
  360 ротирачки кабел
  Додаток: торбичка за пакување

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Пегла за коса MESKO MS 2311
  32W Моќност
  Прекинувач за вклучување / исклучување
  Керамички плочки
  Ширина на плочките 20mm
  Должина на плочките 90mm
  Брзо загревање (PTC)
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Индикаторска сијаличка
  Ротирачки кабел
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса MESKO MS 2315
  20W Моќност
  Максимална моќност 350W
  Прекинувач за вклучување / исклучување
  Керамички плочки
  Ширина на плочките 23mm
  Должина на плочките 90mm
  Брзо загревање (PTC)
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Индикаторска сијаличка
  Ротирачки кабел 360 степени
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Пегла за коса SEVERIN 0614
  On / Off switch со две поставки до температура 180°C
  Керамички плочки обложени за дополнителна топлина
  Димензии на плочките: 25x90mm
  Пилот светлината
  Брзо загревање на плочките
  Специјална брава за патување и простор за заштеда на простор
  Јамка за закачување
  Боја: црна / виолетова
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА