• МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1075 YTQ

  Код за нарачка: VOX WM 1075 YTQ-25481

  Kапацитет: 7 кг
  Број на вртежи: 1000 rpm
  Волумен на барабанот: 49 л
  Број на програми: 15
  Ефикасност на перењето: A
  Поднесување на температурата на перење
  Поднесување на бројот на вртежите на центрифугата
  Одложен старт
  Почеток/пауза
  Eco-logic system
  Сигурно заклучување
  Екран
  Индикатор на циклусното перење
  Заштита од прелевање
  Систем за контролирање на дисбалансот
  Систем за препознавање на дефекти
  Годишно потрошена енергија: 172kWh
  Годишна потрошена вода: 10337l
  Ниво на бучавата на перењето: 58 dB
  Ниво на бучавата на центрифугата: 76 dB
  Димензија на апаратот (ШxВxД): 597x845x52mm
  Нето тежина: 62,5kg
  Бруто тежина: 64kg

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1060 TOGD

  Код за нарачка: VOX WM 1060 TOGD-26095

  Ефикасност на испирање 5
  Технологија Aqua-logic system
  Unbalance control system
  Брзо миење 60 min
  Брзо перење 15 min
  Сигурно заклучување
  Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh)0.874
  Потрошувачка на вода при стандарден циклус L43
  Класа на ефикасност на центрифугирање C
  Емисии на акустична бучава во воздухот (dB A re 1 pW) 76
  Класа на емисии на акустична бучава во воздухот B
  Копче за прилагодување на температурата
  Копче за прилагодување на брзината на вртење
  Копчето за прилагодување на одложениот почеток (1-23ч)
  Старт/Пауза
  Волумен на барабанот 44 л
  Пречник на вратата 440mm
  Екран
  Показатели Индикатор за циклус на перење
  Заштита од истурање
  Систем за контрола на работата Eлектронски
  Систем за препознавање на дефекти


 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNPI 72 B

  Код за нарачка: GORENJE WNPI 72 B-800486

  ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор
  Капацитет 7 кг
  Брзина на центрифугирање 1.200 вртежи во минута
  Енергетска класа А +++
  Волумен на барабанот 54 l
  Тип на екран Електронска контрола со LED дисплеј
  Специјални програми Детска облека / PowerWash 59 ‘/ Брзо перење 20’
  Годишна потрошувачка на вода 9.554 l
  Проценета годишна потрошувачка на електрична енергија 166 kWh
  Времетраење на програмата за перење на 60 ° C – Памук 214 мин
  Ниво на бучава при перење 52 dB (A) re1pW
  Ниво на бучава (центрифугирање) 71 dB (A) re1pW
  Димензии на производот (Ш × В × Д) 60 × 85 × 54,5 cm
  Потрошувачка на енергија во режим на подготвеност 0,3 W.
  Поврзана моќност 1.900 W


 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM1495-YT1QD

  Код за нарачка: VOX WM1495-YT1QD-801557

  Капацитет за перење: 9 kg
  Брзина на вртежи: 1400 rpm
  Број на програми: 15
  LED дисплеј
  Одложен почеток 23h
  Заштита од прелевање
  Систем за препознавање дефекти
  Бучава во воздухот 78 dB
  Димензии (Ш×В×Д): 597×845×582 mm

  Aqua-logic: Режимот за еколошка заштеда на вода, се вклучува автоматски,
  го скратува времето на перење и дополнително заштедува вода и струја.
  Quick 15´I30°: 2 kg алишта се перат за 15 минути на температура од 30°C.
  ChildLock: Оваа функција е тука за да спречи несакано активирање на уредот.
  AntiAllergic: Дополнителното копче за плакнење,
  целосно ги отстранува остатоците од детергентот од ткаенината.

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNEI 74 AS

  Код за нарачка: GORENJE WNEI 74 AS-801934

  Енергетска класа: A+++
  Мотор: Инвертер PowerDrive
  Капацитет за перење: 7 kg
  Број на вртежи: 1400 rpm
  Број на програми: 16
  Волумен на барабанот: 54 l
  ЛЕД дисплеј/Сензори
  Заштита од прелевање
  Заклучување заштита за деца
  Функција на пареа
  Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0.86 kWh
  Проценета годишна потрошувачка на вода: 166 kWh
  Димензии (ШхВхД): 60 x 85 x 54.5 cm

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VOX WM 1070 T14D

  Код за нарачка: VOX WM 1070 T14D-802044

  Капацитет за перење: 7 kg
  Брзина на вртежи: 1.000 rpm
  Број на програми: 15
  Систем за препознавање на дефекти
  Одложен почеток на перење до 23 часа
  Индикатор за циклус на перење
  Потрошувачка на вода при стандарден циклус: 45 L
  Потрошувачка на енергија при стандарден циклус: 0.690 kWh
  Ниво на бучност: 76 dB
  Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ ИНВЕРТЕР VOX WM 1270 T2B

  Код за нарачка: VOX WM 1270 T2B-802346

  Мотор: INVERTER
  Капацитет на перење: 7 kg
  Број на програми: 15 програми
  Број на вртежи во минута: 1200 rpm
  Систем за препознавање на дефекти
  Сигурносно заклучување
  Приказ за преостанато време
  Потрочувачка на енергија при стандарден циклус: 0.842 kWh
  Потрошувачка на вода при стандарден циклус: 45 l
  Ниво на бучност: 73 dB
  Запремнина на бубањ: 50 l
  Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 497 mm

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ GORENJE WNHPI72SCS

  Код за нарачка: GORENJE WNHPI72SCS-802380

  ИНВЕРТЕР PowerDrive мотор
  Енергетска класа: A
  Волумен на барабанот: 43 l
  Капацитет за перење: 7 kg
  Број на програми: 15
  Брзина на вртежи: 1.200 rpm
  Тип на екран: LED дисплеj
  Одложен почеток на перење 24 часа
  Копче за почеток: Старт/Пауза
  Функција на пареа
  Заштита од прелевање
  Заклучување – заштита за деца
  Проценета годишна потрошувачка на вода: 9240 l/174 kWh
  Потрошувачка на електрична енергија по циклус: 0.701 kWh
  Димензии (ШxВxД): 595x845x450 mm


 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ GORENJE WD2A164ADS

  Код за нарачка: GORENJE WD2A164ADS - 802347

  Машина за перење и сушење
  Тип на сушење: кондензациска
  Мотор: ИНВЕРТЕР PowerDrive
  Eнергетска класа: A
  ЛЕД дисплеј
  Капацитет за перење: 10 kg
  Капацитет на сушење: 6 kg
  Број на програми: 15
  Број на вртежи: 1400 rpm
  Димензии (ШхВхД) 595х845х610 mm
  Поцинкувано и лакирано куќиште
  Приклучна моќ: 220-240 V
  Приклучна моќ: 1750 W
  Копче за почеток: Старт/Пауза
  Заштита од прелевање
  Електронско заклучување на врата
  Заклучување – заштита за деца (CDP)
  Регулирање на температурата
  Волумен на барабанот: 66 l
  Програма против алергии (AllergyCare)
  Потрошувачка на електрична енергија kWh/год: 759 kWh

 • МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ VOX WDM1257-T14FD

  Код за нарачка: VOX WDM1257-T14FD - 801558

  Капацитет за перење: 7 kg
  Капацитет за сушење: 5 kg
  Брзина на вртежи: 1.200 rpm
  Број на програми: 15
  LED дисплеј
  Одложен почеток 23h
  Звучен сигнал
  Заштита од прелевање
  Систем за препознавање дефекти
  Бучава во воздухот 76 dB
  Димензии (Ш×В×Д): 596×845×527 mm

  Aqua-logic: Режимот за еколошка заштеда на вода, се вклучува автоматски,го скратува времето на перење и дополнително заштедува вода и струја.
  Quick 15´I30°: 2 kg алишта се перат за 15 минути на температура од 30°C.
  ChildLock: Оваа функција е тука за да спречи несакано активирање на уредот.

 • Машина за перење Vox WM 1410 YT1D

  Код за нарачка: Vox WM 1410 YT1D

  Гаранција: 60 месеци

  Капацитет: 10 кг
  15 програми
  1400 вртежи во минута
  Aqua-logic систем, греач од никел, сигурносно заклучување, unbalanced контролен систем, брзо перење (15 минути), копче за температура, антиалергиска програма, заштита од протекување, индикатор за циклусно перење, електронски контролен систем, детекција на грешки, дисплеј
  Волумен на барабанот: 62 l
  Дијаметар на врата: 440 mm
  Енергетска класа: А+++
  Годишна потрошувачка на енергија: 236 kWh
  Бучава: перење – 58 dB, центрифуга – 77 dB
  Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 582 mm

 • Машина за перење Vox WM 1490 YTQ

  Код за нарачка: Vox WM 1490 YTQ

  Гаранција: 60 месеци

  Капацитет: 9 кг
  15 програми
  1400 вртежи во минута
  Греач од никел, голем дисплеј, брзо перење (15
  минути), брзо перење (60 минути), сигурносно
  заклучување
  Unbalance контролен систем – оптимални
  перформанси на перењето
  Индикатор за циклусно перење
  Волумен на барабанот: 59 l
  Дијаметар на врата: 440 mm
  Енергетска класа: А+++
  Годишна потрошувачка на енергија: 215 kWh
  Бучава: перење - 58 dB, центрифуга - 79 dB
  Димензии (ШxВxД): 641 x 889 x 640 mm

 • Машина за перење Vox WM 1275 YTQD

  Код за нарачка: Vox WM 1275 YTQD

  Гаранција: 60 месеци

  Капацитет: 7 кг перење
  16 програми, одложен старт 1-23 часа
  1200 вртежи во минута
  Голем ЛЦД Дисплеј
  Заштита од протекување
  Енерегетска класа: A+++
  Брзо перење (40 минути)
  Заклучување - заштита за деца
  Годишна потрошувачка на енергија: 214 kWh
  Бучава: 54 dB
  Димензии (ШxВxД): 597 x 845 x 527 mm

 • Машина за перење и сушење облека Vivax WDF-1408D616BS

  Код: WDF-1408D616BS - 1206380

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Брзина (вртежи во минута): 1400

  Капацитет  за перење (кг) : 8

  Капацитет на сушење (кг): 6

  Број на програми: 16

  Енергетска класа:   А

  Специјални програми: Деликатна, предперење, волна

  Боја: Бела

  Полнење: Напред

  Димензии на производот:  59.5 x 85 x 47.5 cm

  Тежина: 58 kg

 • Машина за перење алишта Tesla WF71231M

  Код: Tesla WF71231M

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 7 kg

  Вртежи во минута: 1200

  23 програми на работа

  Одложен старт (3/6/9 часа)
  Бела боја
  Димензии: 595x400x850mm

 • Машина за перење Vivax WFL-140714B

  Код: WFL-140714B - 1206372

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Брзина (вртежи во минута): 1400

  Капацитет (кг) : 7

  Број на програми: 14

  Програмата Eco Wash е наменета за помали количини облека, што заштедува време и енергија. Времето во претходно поставените поставки е пократко од која било друга поставка, што природно ја намалува потрошувачката на енергија. Програмата за брзо перење избегнува долго перење 15 минути, што резултира со заштеда на енергија за кратка облека

  Енергетска класа:   А +++

  Боја: Бела

  Полнење: Напред

  Димензии на производот:  59.5 × 49.5 × 85.0 cm
  Тежина: 57 kg

 • Машина за перење Vivax WFL-100523BS

  Код: WFL-100523BS - 1183434

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Брзина (вртежи во минута): 1000

  Капацитет (кг) : 5

  Број на програми: 23

  Дополнителни програми: Чистење на тапан, одложување на перење 24 часа, прилагодување на брзината и температурата, заклучување за деца, предперење

  Брзи програми: 45, 30, 15 мин

  Енергетска класа:   А + / Е

  Боја: Бела

  Полнење: Напред

  Димензии на производот:  59.5 × 40.0 × 85.0 cm
  Тежина: 52 kg

 • Машина за перење Vivax WFL-120615B

  Код: WFL-120615B - 1183444

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Брзина (вртежи во минута): 1200

  Капацитет (кг) : 6

  Број на програми: 15

  Дополнителни програми: Чистење на тапан, одложување на перење 24 часа, прилагодување на брзината и температурата, заклучување за деца, предперење

  Брзи програми: 45, 15 мин

  Дигитален екран

  Енергетска класа:  A+++/ E

  Боја: Бела

  Полнење: Напред

  Димензии на производот: 59.5 × 47.0 × 85.0 cm
  Тежина: 57 kg

 • Машина за перење VOX WM 1060 YTD

  Код: VOX WM 1060 YTD

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 6kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A+++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77
 • Машина за перење VOX WM 1051 D

  Код: VOX WM 1051 D

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет на перење: 5kg
  Вртежи на центрифуга: 1000
  Енергетска класа: A++
  Димензии (цм): 597 x 845 x 497mm
  Број на програми: 15
  Ниво на бучава (перење): 58 dB
  Боја: Бела
  Ниво на бучава (центрифуга): 77