• МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC12A15

  Код за нарачка: VOX LC12A15-25091

  Класа на енергија А ++
  Број на програми:6
  Број на комплети:12
  Број на температури:4
  Температура (C °):40/50/65/70
  Брзо миење 30 мин
  Безбедносно заклучување
  Годишна потрошувачка на вода:3360 L / година
  Годишна потрошувачка на енергија:258 kWh / година
  Филтер нерѓосувачки челик
  Заштита од претекување и истекување
  Почеток / Пауза
  Предперење
  Ниво на бучава:52 db
  Одложен почеток 3h/6h/9h
  Опција за половина миење
  Индикатор за преостанатото време на перење
  Индикатор за циклус на миење
  Индикатор за плакнење
  Индикатор за недостаток на сол
  Корпа за прибор
  Прилагодлива горна корпа
  Нето тежина:53 kg
  Годишна потрошувачка на вода:3360 L / година
  Годишна потрошувачка на енергија : 258 kWh / година

 • МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS 62040 S

  Код за нарачка: GORENJE GS 62040 S-26163

  Машина за миење садови – самостојна
  Енергетска класа: A++
  13 стандардни сетови (SpaceComfort)
  Број на корпи: 2
  Целосен AquaStop
  Димензии (ШxВxД): 60 × 84,5 × 60 cm
  Индикатор за крај на миење: Звучен сигнал
  Одложен почеток на миење /Одложен старт 3/6/9h
  Функција за таблета 3 во 1
  Брзa програмa /Интензивно миење /Накиснување
  Daily wash /Економична програма
  Температура на миење (°C) 60/44/40
  Mотор Стандарден
  Проценета годишна потрошувачка на вода 3080 l

 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 15A22IX

  Код за нарачка: VOX LC 15A22IX-26172

  Филтер Нерѓосувачки челик
  Заштита од истурање Да
  Висина без работна површина 820mm
  Нето тежина 53kg
  Вкупна тежина 56kg
  Количината на товарот (40 ft HC контејнер) 162 ком
  Одложен старт 1-24 часа
  Напон/ фрекфенција 220V-240V/50Hz
  Филтер од нерѓосувачки челик
  скриен греач
  Брзо миење (30 min)
  Заштита од истекување и преплавување
  Потрошена вода при стандарден циклус: 9 л
  Потрошeна енергија за циклус: 0,94 kWh
  Бучава: 47 dB

 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC12A15 BIXE

  Код за нарачка :VOX LC12A15 BIXE-800022

  Енергетска класа: А++
  Број на програми: 6
  Programi Prewash, Quick 30min/40°C, ECO,
  Super 50min/65°C, Hygiene 70°C, Intensive 65°C
  Број на комплети: 12
  Број на температури: 4 °C 40-50-65-70
  Заштита од прелевање
  Ниво на бучност: 52 db
  Годишна потрошувачка на вода 3360 l
  Годишна потрошувачка на струја 258 kWh
  Потрошувачка на вода во стандарден циклус 12 l
  Потрошувачка на струја во стандарден циклус 0.9 kWh
  Скриен греен елемент
  Димензии (ШхВхД) 598 х 850 х 598 mm

 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC12A15E

  Код за нарачка: VOX LC12A15E-800732

  Температура (C °):40/50/65/70
  Брзо миење 30 мин
  Безбедносно заклучување
  Годишна потрошувачка на вода:3360 L / година
  Годишна потрошувачка на енергија:258 kWh / година
  Филтер нерѓосувачки челик
  Заштита од претекување и истекување
  Почеток / Пауза
  Предперење
  Ниво на бучава:52 db
  Одложен почеток 3h/6h/9h
  Опција за половина миење
  Индикатор за преостанатото време на перење
  Индикатор за циклус на миење
  Индикатор за плакнење
  Индикатор за недостаток на сол
  Корпа за прибор
  Прилагодлива горна корпа

 • МАШИНА ЗА САДОВИ GORENJE GS520E15W

  Код за нарачка: GORENJE GS520E15W-800883

  Енергетска класа: A++ (A-20%)
  Линија: Essential
  Mотор: Стандарден
  Потрошувачка на вода: 9 l
  Максимална температура на влезната вода: 60 °C
  Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0.705 kWh
  Индикатор за крај на миење: Светлосно – звучен сигнал
  Функција за таблета 3 во 1
  Програми: Брзa програмa, Накиснување,
  Интензивно миење, Економична програма, 1 час миење
  Температура на миење: 65/60/45/35 °C
  Број на стандардни сетови: 9 pcs
  Систем на горната корпа: Рачно нагодување
  Број на корпи: 2
  Повеќенаменска долна корпа
  Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
  Сервисна дијагностика
  Внатрешност од не’рѓосувачки челик
  Бучност: 47 dB(A)
  Приклучна моќ: 220-240 V
  Димензии (ШxВxД): 448x845x600 mm


 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC 4745 IXE

  Код за нарачка: VOX LC 4745 IXE-801676

  Класа на енергија: А
  Број на програми: 7
  Број на комплети: 10
  Број на температури: 4
  Показател: Индикатори
  Заштита од прелевање
  Ниво на бучава: 41 dB
  Програми: Prewash, Quick 30min/40°C, ECO, Super 50min/65°C,
  Delicate 40°C, Daily 60°C, Intensive 65°C
  Потрошена вода при стандарден циклус: 11 L
  Потрошена енергија по стандардниот циклус: 0.75 kWh
  Димензии(ШxВxД): 450 x 850 x 598mm

 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC10Y15CIXE

  Код за нарачка: VOX LC10Y15CIXE-801739

  Брзо миење (30 минути) предперење
  Индикатор за недостаток на средство за плакнење
  Корпа за прибор – подесување на горната корпа
  Потрошена вода при стандарден циклус: 11 л
  Потрошувачка на енергија: 76 kWh / 100 циклуси
  Потрошувачка на енергија: 0,755 kWh / циклус
  Потрошувачка на вода: 11 l / циклус
  Ниво на бучава: 57 dB
  Механичка контрола
  Предмиење / Почеток / Пауза
  Опција за половина перење
  Скриен елемент за греење
  Индикатор за циклус на миење
  Индикатор за недостаток на сол
  Индикатор за комплетирање на програмата
  Индикатор за недостаток на средство за плакнење
  Број на полици за чаши: 4
  Кошница за прибор за јадење
  Прилагодлива горна корпа
  Горна млазница
  Заштита од истурање
  Напојување: 220V – 240 V / 50 Hz
  Осигурувач: 10 А
  Подесување на висината: + 20 mm
  Висина без работна површина: 820 mm

 • МАШИНА ЗА САДОВИ VOX LC13A1EBIXE

  Код за нарачка: VOX LC13A1EBIXE-802018

  Капацитет на сетови: 13
  Број на програми: 6
  Број на температури: 4
  Одложен почеток: 1-24 h
  Тип на контрола: Дигитален
  Заштита од прелевање
  Почеток/Пауза/Сензори
  Индикатор за недостаток на сол и средство за плакнење
  Број на сталажите за шолји: 4
  Показател на преостанато време на перење
  Ниво на бучава 49 dB
  Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh)0.937
  Температура (°C)40-50-65-70
  Показател за недостатокот од сол
  Димензии (ШxВxД): 59,8×85×59,8 cm

 • Машина за миење задови Vivax DW-45942B

  Код: DW-45942B - 1212885

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: Е

  Капацитет (комплети за садови):9

  Број на програми: 4

  Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,704

  2 корпи во внатрешноста на апаратот

  Димензии на производот: 44.8 x 60 x 84.5 cm

  Електронска програма

  Дополнителни програми: Програма за брзо перење

  Боја: Бела

   

 • Машина за миење садови Vivax DW-601242B

  Код: DW-601242B - 1212907

  36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Енергетска класа: Е

  Капацитет (комплети за садови):12

  Број на програми:

  Потрошувачка на енергија [kWh]: 0,923

  2 корпи во внатрешноста на апаратот

  Димензии на производот: 59.8 x 60 x 84.5

  Лед екран

  Дополнителни програми: Програма за брзо перење

  Боја: Бела

   

 • Машина за миење садови VOX LC 10Y15CE

  Код: Vox LC 10Y15CE

  60 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Капацитет: 10 комплети
  6 програми, одложен старт 3/6/9h
  Температури: 40, 50, 65 °C
  Брзо миење (30 минути), предперење, заштита од протекување
  Индикатор за завршена програма, индикатор за недостаток на средство за плакнење
  Корпа за прибор, подесување на горната корпа
  Потрошена вода при стандарден циклус: 11 л
  Потрошeна енергија за циклус: 0,755 kWh
  Бучава: 57 dB
  Димензии (ШxВxД): 448 x 850 x 598 mm
  Боја: бела