• Розов крзнен јорган KJ54
  Најудобни дебели крзнени јоргани за целосно уживање во студените зимски денови. Врвно изработени од комбинација на микрофибер и плиш, крзнените јоргани со едноставен дезен, со гаранција ќе се вклопат перфектно во Вашата спална или дневна соба.
  Димензии ➡ 150x200 сантиметри
  Материјал ➡ микрофибер/плиш
 • Сив крзнен јорган KJ52
  Најудобни дебели крзнени јоргани за целосно уживање во студените зимски денови. Врвно изработени од комбинација на микрофибер и плиш, крзнените јоргани со едноставен дезен, со гаранција ќе се вклопат перфектно во Вашата спална или дневна соба.
  Димензии ➡ 150x200 сантиметри
  Материјал ➡ микрофибер/плиш
 • Кремаст крзнен јорган KJ51
  Најудобни дебели крзнени јоргани за целосно уживање во студените зимски денови. Врвно изработени од комбинација на микрофибер и плиш, крзнените јоргани со едноставен дезен, со гаранција ќе се вклопат перфектно во Вашата спална или дневна соба.
  Димензии ➡ 150x200 сантиметри
  Материјал ➡ микрофибер/плиш