• BOSCH Батериски тример UniversalGrassCut 18-26

  Код за нарачка: BOSCH UniversalGrassCut 18-26

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор: 18V/2,5 Ah
  • Време на полнење на батеријата: 1 час
  • Пречник на сечење: 26 см
  • Подесување на висина 120-140 см
  • Систем на сечење “IntelliFEED” 1,6mm
  • Тежина: 2,7 кг.
  • Батерија PBA 18V, 2,5Ah W-B
  • Брз полнач AL1815 CV
  • Два ножеви Durablade
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електрична дувалка + шмукалка за лисја UniversalGardenTidy

  Код за нарачка: BOSCH Електрична дувалка + шмукалка за лисја UniversalGardenTidy

  Карактеристики на производот:

   

  • Максимална моќност на моторот: 1800 W
  • Променлива брзина на проток на воздух: 165 – 285 km/h
  • Брзина на проток на волумен: 160 l/s
  • Тежина (дувалка на лисја): 3,4 kg
  • Тежина на алат: 4,7 kg
  • Капацитет: 45 l
  • Намалување на количината на лисјата: 12:1
  • Димензии на алат: 670 x 230 x 1150 mm
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Батериска ножица за жива ограда и трева ASB 10.8 LI SET

  Код за нарачка: BOSCH Батериска ножица за жива ограда и трева ASB 10.8 LI SET

  Карактеристики на производот:

   

  • Li батерија 10,8 V
  • Растојание на нож 8 mm
  • Ширина сечиво за трева 80 mm
  • Должина сечиво 120/200 mm
  • Ласерски изработени ножеви за квалитетно сечење
  • SDS системи замена на нож
  • Функција против блокирање
  • Индикатор за наполнета батерија во 4 степени
  • Време на полнење 3 h
  • Време на користење со едно полнење дo 100 min.
  • Тежина 0.9 kg.
  • Обем на испорака: картонско паковање
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Батериска ножица за гранки EasyPrune

  Код за нарачка: BOSCH Батериска ножица за гранки EasyPrune

  Карактеристики на производот:

  • Li батерија 3,6 V
  • Капацитет за сечење до 25mm
  • Резови со едно полнење на батеријата до 450
  • Систем за сечење – “bajpas”
  • Време на полнење на батеријата 3,5h
  • Тежина 490гр.
  • Новата технологија овозможува без напор сечење на гранки со дебелина до 25мм
  • Сечење со чист и прецизен рез овозможува здраво третирање на дрвата и овошките
  • Обем на испорака: полнач и блистер паковање
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

   

 • BOSCH Електрични ножици за жива ограда EasyHedgeCut 45

  Код за нарачка: BOSCH EasyHedgeCut 45

  Карактеристики на производот:

   

  • Снага на мотор: 420 W
  • должина на нож: 450 mm
  • Растојание на нож: 16 mm
  • Тежина: 2,5 kg
  • Обем на испорака: штитник за нож КАРТОН
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 750

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор (поwer drive): 1700 W
  • ширина сечење: 45 cm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • Капацитет магацин: 50 l
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 16 kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

  Код за нарачка: BOSCH Електрична косилка ADVANCEDROTAK 650

  Карактеристики за производот:

  • Снага на мотор (поwer drive): 1700 W
  • ширина сечење: 41 cm
  • Прецизно сечење до ивица: благодарение на чешел за трева
  • подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75% to 89 dB
  • Капацитет магацин: 50 l
  • заштита од прегревање на мотор
  • Ергономска Ergoflex дршка
  • Тежина: 16 kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електричен тример ART 24 COMBI

  Код за нарачка: BOSCH ART 24 COMBI

  Карактеристики за производот: 

  • 400W
  • Пречник на сечење 24 cm
  • Систем на сечење конец/жица
  • Дебелина / должина конец/жица 1,6mm/ 6m
  • Автоматско Pro-Tap подесување конец/жица
  • Подесива телескопска дршка од 80-115 см
  • Подесива додатна рачка
  • Подесива резна глава и сечење по ивици
  • Тежина 2,8 кг.
  • Обем на испорака: Ехтра-strong конец/жица
  • Kартонско паковање
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 26

  Код за нарачка: BOSCH EasyGrassCut 26

  Карактеристики за производот: 

  • 280 W
  • пречник сечење 26 cm
  • број на вртежи: 12,500 о/min
  • систем сечење – конец/жица
  • дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m
  • автоматско Pro-Tap подесување
  • две рачки
  • тежина 1,9 kg.
  • обем на испорака: конец/жица
  • картонско паковање
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА
 • BOSCH Електричен тример EasyGrassCut 23

  Код за нарачка: BOSCH EasyGrassCut 23

  Карактеристики за производот:

  • 280 W
  • пречник сечење 23 cm
  • број на вртежи: 12,500 о/min
  • систем сечење – конец/жица
  • дебелина / должина конец/жица за сечење 1,6 mm / 8 m
  • автоматско Pro-Tap подесување
  • две рачки
  • тежина 1,9 kg.
  • обем на испорака: конец/жица
  • картонско паковање
  • 24 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

   

 • Електрични ножици за жива ограда

  Код за нарачка: Електрични ножици за жива ограда LP-HT01- 019194

  Карактеристики за производот: 

  Технички карактеристики:Моќност: 400 W
  Напон: 220 V, 50 Hz- монофазен
  Должина: 360 mm
  Максимална дебелина на сечење: 16 mm
  Електрични ножици (тример) за жива ограда.

   

   

 • Бензинска ножица за жива ограда Iskra ERO IE-HT262

  Код за нарачка: Iskra ERO IE-HT262 Бензинска ножица за жива ограда

  Карактеристики за производот:

  • Капацитет на моторот: 25,4 см3
  • Тип на моторот: двотактен
  • моќност: 0,7 kW
  • Должина на мечот: 694 мм
  • Капацитет на резервоарот за гориво: 0,32 L
  • Прилагодлива рачка: лево / десно 90 °

   

  • 24 месеци гаранција

 • Бензинска ножица за жива ограда Iskra XY HT260B

  Код за нарачка: БЕНЗИНСКИ ТРИМЕР ЗА ЖИВА ОГРАДА HT260B

  Волумен на мотор: 26,3 cm3
  Тип на мотор: HT260B (1E34F) 2-тактен
  Воздушно ладење на мотор
  Јачина: 0,75 kW (1.0 KM)
  Врежи: 3000 okr/min
  Брзина на вртежи без оптеретување: 7500 okr/min
  Ширина на сечиво (max): Ø 23 mm (0,9”)
  Должина на сечиво: 560 mm (22”)
  Должина на мачот: 600 mm (23,6”)
  Капацитет на гориво: 0,5 L
  Вибрации (предна рачка): 6,944 m/s2
  Вибрации (задна рачка): 5,331 m/s2

  2 години гаранција

 • БАТЕРИСКИ НОЖИЦИ ЗА ГРАДИНА M0E-6ET-7-2

  Код за нарачка: БАТЕРИСКИ НОЖИЦИ ЗА ГРАДИНА M0E-6ET-7-2

  Ножица за поткастрување, одличен алат за оддржување лозје, овоштарници, плод,
  Моќна, со притисок на рез до 90 kg, инстант стоп, сечива од високо-квалитетна легура челик железо,
  Ергономична рачка, лезно забележлива црвена боја, гајка за закачување

   

  Напон: 7.2V
  Моќност: Li-ion Батерија(1,3Ah)
  Вртежи во празно: 1,2 сек / рез
  Ширина на сечење: Ø 16 mm (максимум)

  2 година гаранција

 • Моторна косилка AGRINA 46P
  Код за нарачка: AGRINA 46P - 011498
   
  3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Моќ:  2.6 Kw
  Вртежи:  2800 rpm
  Волумен на колектор:  60 l
  Висина на косење:  25-75 mm
  Ширина на косење: 46 cm
  Тежина: 30kg
  Погон:на туркање
  Производител Агрина
  Земја на потекло Кина
 • Моторна косилка AGRINA 43P
  Код за нарачка: AGRINA 43P - 011497
   
  3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
   
  Моќност : 2 kw
  Вртежи:  2800 rpm
  Волумен на корпа : 60 l
  Висина на косење : 25-75 mm
  Ширина на косење : 43 cm
  Тежина : 21 kg
  Погон : На туркање
  Производител Агрина
  Земја на потекло Кина
 • БЕНЗИНСКА КОСИЛКА ISKRA HG56SMH-B

  Код за нарачка: Iskra HG56SMH-B

  Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA.
  Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
  ќе ви овозможи, професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

  Зафатнина на моторот: 173 cm3
  Моќност: 3.2 kW (4.4 КС)
  Оптоварување брзина: 3000 вртежи / мин
  Тип на мотор: четири-тактен ohv 
  Воздушно ладење на моторот
  Стил на возењето: самоодна
  Волумен на резервоарот: 1.6 L
  Волумен на резервоарот за масло: 0.55 L
  Регулирање на висината на сечење: 20-75 mm
  8 позиции подесување на висината (централно)
  Максимална сечење ширина: 560 mm (21 ")
  Ширината на тркала (предната): 178 mm (7 ")
  Ширината на тркалата (заден): 254 mm (10 “)
  Кутија за трева: 62 L
  За тревници до 1800 m2
  Димензии на кутија (во mm): 850 (Д) x 580 (Ш) x 500 (В)
  Нето тежина: 39,2 kg
  2 години гаранција

 • БЕНЗИНСКА КОСИЛКА ISKRA HG53SMH-BS675EXi

  Код за нарачка: Iskra HG53SMH-BS675EXi

  Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA.
  Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
  ќе ви овозможи, професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

  • Обем на моторот: 163 кубика
  • моќност: 2,68 kW
  • Брзина во мирување: 2800 вртежи во минута
  • Тип на моторот: четиристепен BS675EXi
  • Ладење на воздухот на моторот
  • режим на возење: сопствен погон
  • Капацитет на резервоарот за гориво: 1 L
  • Капацитет на тавче за масло: 0,47 L
  • Прилагодлива висина на сечење: 20-75 mm
  • 8 позиции за прилагодување на висината (централно)
  • Максимална ширина на сечењето: 560 mm (22 ")
  • Функција за мулчирање
  • тркала на лежиште:
      • Преден 178 мм (7 ")
      • Заден 254 mm (10 ")
  • Обем на корпа за трева: 62L
  • Врска со црево во градина
  • За тревници до: 1800 м²
  • Димензии на пакетот (во мм): 850 (L) x 580 (W) x 500 (H)
  • Нето тежина: 35 кг
  • Бруто тежина: 38 кг

  • 24 месеци гаранција

 • БЕНЗИНСКА КОСИЛКА ISKRA HG53SMH-B

  Код за нарачка: Iskra HG53SMH-B

  Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA.
  Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
  ќе ви овозможи, професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

  Зафатнина на моторот: 171 cm3
  Моќност: 2,8 kW (4.4 КС)
  Оптоварување брзина: 3000 вртежи / мин
  Тип на мотор: четири-тактен ohv 
  Воздушно ладење на моторот
  Стил на возењето: самоодна
  Волумен на резервоарот: 1.6 L
  Волумен на резервоарот за масло: 0.55 L
  Регулирање на висината на сечење: 20-75 mm
  8 позиции подесување на висината (централно)
  Максимална сечење ширина: 530 mm (21 ")
  Ширината на тркала (предната): 178 mm (7 ")
  Ширината на тркалата (заден): 254 mm (10 “)
  Кутија за трева: 62 L
  За тревници до 1800 метри
  Димензии на кутија (во mm): 850 (D) x 580 (W) x 500 (V)
  Нето тежина: 37 kg
  2 години гаранција

 • БЕНЗИНСКА КОСИЛКА ISKRA HG51SMH-B

  Код за нарачка: Iskra HG51SMH-B

  Одлична, самоодна, бензиска косилка за трева од ISKRA.
  Со компактен и модерен дизајн, и нова технологија за заштита и штедење,
  ќе ви овозможи, професионален финиш на вашиот тревник, по достапна цена!

  Зафатнина на моторот: 173 cm3
  Моќност: 2,8 kW (4 КС)

  Оптоварување брзина: 2800 вртежи / мин
  Тип на мотор: четири-тактен ohv 
  Воздушно ладење на моторот
  Стил на возењето: самоодна
  Волумен на резервоарот: 1.2 L
  Волумен на резервоарот за масло: 0.6 L
  Регулирање на висината на сечење: 25-80 mm
  8 позиции подесување на висината (централно)
  Максимална сечење ширина: 510 mm 
  Ширината на тркала (предната): 178 mm (7 ")
  Ширината на тркалата (заден): 254 mm (10 “)
  Кутија за трева: 62 L
  За тревници до 1600 m2
  Димензии на кутија (во mm): 835 (Д) x 570 (Ш) x 500 (В)
  Нето тежина: 38,5 kg
  2 години гаранција