• Троцикл син 8930

  Код за нарачка: Троцикл син 8930 - 15267

  Карактеристики за производот:

  -Сина боја
  -Музикален
  -Три тркала и две корпи
  -Димензии: 70x47x55

 • Троцикл жолт 8898

  Код за нарачка: Троцикл жолт 8898 - 15410

  Карактеристики за производот:

  - Три тркала и две корпи
  – Погодно за деца на возраст од 1,5-5 години, со тежина до 25 kg
  – Седиштето ротира 360 степени со што се добива директен поглед кон родителот.
  – Снабдена со сигурносна пластика и подлога за нозете
  – Удобна рачка за родителски контрола
  – Кош за багаж и ранче на рачката
  – Сигурносната пластика и рачката за родителот можат да се одстрануваат и
  трициклот станува удобен и за поголеми деца.
  – Ѕвонче на кормилото
  – Произведен од 100% безопасни материјали

 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА VIBE
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште
  Рачка за влечење откако ќе се склопи
  Торба
  Мрежа за комарци
  Прекривка за стапалата
  Тежина на количката: 7,4 кг
  Димензии на отворена количка:
  67x48x97cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  26x46x47cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  80х35cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА MOVE ON
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 22 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште
  Систем за автоматско склопување
  Тежина на количката: 4,7 кг
  Димензии на отворена количка:
  77x49x100cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  75x49x25cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  82х34cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА PRIMAVERA
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 22 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште
  Мека двострана постава на седиштето
  Прекривка за стапала
  Тежина на количката: 7,5 кг
  Димензии на отворена количка:
  64x48x100cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  85x48x36cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  80x34cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА OREO
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 22 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште
  Мека постава на седиштето
  Рачка за влечење кога количката е склопена
  Тежина на количката: 6,60 кг
  Димензии на отворена количка:
  64x49x103cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  58x49x27cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  80х34cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА MIXIE
  Оваа количка за бебиња е погодна за бебиња на возраст од 6+ месеци и деца со тежина до 15 кг.
  Тежина на количката: 8,25 кг.
  Димензии на отворена количка:
  90x58x97cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  90x58x38cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  80х32cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА APRIL
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 22 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште
  Мека постава на седиштето
  Држач за чаша
  Прекривка за стапалата
  Тежина на количката: 6 кг
  Димензии на отворена количка:
  67x48x97cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  26x46x47cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  80х35cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА EMOJI
  Оваа количка за бебиња е погодна за бебиња на возраст од 6+ месеци и деца со тежина до 15 кг.
  Тежина на количката: 6,15 кг.
  Димензии на отворена количка:
  62x48x103cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  105x36x27cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  73х32cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА COCO
  Оваа количка за бебиња е погодна за бебиња на возраст од 6+ месеци и деца со тежина до 22 кг.
  Тежина на количката: 5,25 кг.
  Димензии на отворена количка:
  68x47x102cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  110x24x25cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  74х32cm (ДхШ)
 • КОЛИЧКА ЗА БЕБИЊА HAVANA
  Количка за бебиња ‘’Хавана’’ е наменета за родители кои го сакаат убавиот дизајн. Лесната конструкција и многуте додатоци се издвојуваат со уникатниот дизајн.
  Оваа количка за бебиња е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг.
  Сетот вклучува:
  Рамка и седиште што се претвора во креветче
  Мама торба за додатоци
  Мека постава на седиштето
  Држач за чаша
  Мрежа за комарци
  Прекривка за стапалата
  Количката е компатибилна со моделот на седишта за автомобили „Хавана“ од Чиполино.
  Тежина на рамката со тркала: 6,40 кг
  Тежина на рамката без тркала: 4,40 кг
  Тежина на седиштето: 3.55 кг
  Димензии на отворена количка:
  80x60x107cm (ДхШхВ)
  Димензии на преклопена количка:
  82x52x22cm (ДхШхВ)
  Димензии на седиштето:
  78х39cm (ДхШ)