• Забавна игра МЕЏИК

  Забавна игра МЕЏИК

  Прекрасен сет од 45 магични трикови, идеален за 
  секое дете кое сака да влезе во светот на магиите. Вашето дете со часови ќе се забавува со овој сет за магии. Вклучено упатство за едноставно учење чекор по чекор за секој магичен трик.

  Производот се препорачува за деца над 6 години.

  Димензија на пакувањето: 27х5,5х25см.

 • ХАГИ ВАГИ - Плишана играчка

  Плишана играчка - ХАГИ ВАГИ

  Боја
  : Розева

  
  Сега можете да ги имате најбараните "Huggy Wuggy" во ваши раце. Инспирирани од омиленитот цртан овие плишани играчки ќе станат пријател на секое дете. Зачекорете во имагинативниот свет на забавата и авантурите заедно со овие прекрасни плишани играчки!


 • Забавна игра (баланс) МЕСЕЧИНА

  Забавна игра баланс МЕСЕЧИНА 

  Целта на оваа игра е да се натрупа и балансира што е можно повеќе блокови на Месечината без да се срушат. Може да се игра од едно лице или до 4 играчи, со различни опции за игра, вклучувајќи ги и оние што ги смислил самиот играч.

  18 x шарени дрвени блокови (6 бои и 3 големини), 1 x цврста основа во облик на полумесечина, 1 x коцки. Оваа игра помага да се развијат различни когнитивни вештини, од математика до просторна свест.

  Оваа шарена и едукативна игра е дизајнирана да ги научи децата за боите, големините и тежините. Тоа им ја развива координацијата на рацете и очите, концентрацијата, трпеливоста и ги поттикнува да размислуваат стратешки и да решаваат проблеми.

 • Детска Сложувалка- инсекти

  Детска Сложувалка- инсекти 

  Димензии:62x46cm

  Сложувалка од 35 делчиња со разни инсекти.Помага во развојот на моторичките вештини на децата и ја поттикнува љубопитноста

  За возраст од 2 до 5 години.


 • Детска играчка ДИНО

  Детска играчка ДИНО

  Креативен сет за сите деца кои сакаат да бидат палеонтолози!
   Археолошки сет кој содржи 6 гипсени јајца кои детето треба внимателно да ги ископува за да ги пронајде скелетите на диносаурусите.
  Откако ќе ги пронајде, со помош на клеј глината треба да ги обликува.
  Во пакувањето е вклучена и мапа за пронаоѓање на скриено богатство, како и едукативни картички со диносауруси.  

  Наменето за возраст над 6 години.

 • Сложувалка Џамбо - морски свет

  Сложувалка Џамбо - морски свет 

  Димензии: 26x20cm

   Сложувалка од 35 делчиња со морски животни.Помага во развојот на моторичките вештини на децата и ја поттикнува љубопитноста.

  За возраст од 2 до 5 години.

 • Детска играчка Walking Huggy Wuggy - розева

  Код за нарачка: Детска играчка Walking Huggy Wuggy -  розева

  Материјал: 
  Плиш
  Големина: 20х12х9cm

  Уникатна, забавна детска играчка која ќе внесе радост и смеа во секој дом. Страшниот Хаги Ваги пее, оди  и  повторува се што ќе му кажете со многу смешен глас. 

  Производот работи на батерии. Потребни се 3 AAA батерии, батериите не се вклучени во пакувањето

 • Детска играчка Walking Huggy Wuggy - сина

  Код за нарачка:L Детска играчка Walking Huggy Wuggy - сина

  Материјал: Плиш
  Големина: 20х12х9cm

  Уникатна, забавна детска играчка која ќе внесе радост и смеа во секој дом. Страшниот Хаги Ваги пее, оди  и  повторува се што ќе му кажете со многу смешен глас. 

  Производот работи на батерии. Потребни се 3 AAA батерии, батериите не се вклучени во пакувањето

 • Детска играчка Huggy Wuggy - син

  Huggy Wuggy
  Големина: 40cm
  Боја: сина
  Материјал: кадифен, крзно

  Уникатна, забавна детска играчка која ќе внесе радост и смеа во секој дом. Страшниот Хаги Ваги пее, танцува и  повторува се што ќе му кажете со многу смешен глас. Хаги Ваги има богата плеј листа со песни и мелодии.

  Производот работи на батерии. Потребни се 3х1,5V AA батерии, батериите не се вклучени во пакувањето

 • Детска играчка Huggy Wuggy - розев

  Huggy Wuggy
  Големина: 40cm
  Боја: розова
  Материјал: кадифен, крзно

  Уникатна, забавна детска играчка која ќе внесе радост и смеа во секој дом. Страшниот Хаги Ваги пее, танцува и  повторува се што ќе му кажете со многу смешен глас. Хаги Ваги има богата плеј листа со песни и мелодии.

  Производот работи на батерии. Потребни се 3х1,5V AA батерии, батериите не се вклучени во пакувањето