• Пегла за коса 2 во 1 ADLER AD 2104

  Код за нарачка: ADLER AD 2104

  Функција 2 во 1, можност за виткање и испарање на косата
  Моќност: 50 W
  Керамички плочки
  Брзо загревање
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Индикаторска сијаличка
  360 ротирачки кабел
  Додаток: торбичка за пакување

  ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА 

 • Фигаро четка ADLER AD 2103

  Моќност: 30W
  Дијаметар
  16mm
  Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
  Брзо загревање
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Заоблени краеви за заштита од изгореници
  Можност за различни видови на кадрици и бранови
  Ротирачки кабел

 • Фигаро ADLER AD 2106
  40W Моќност:
  Керамичката технологија обезбедува дистрибуција на топлинската енергија
  Дијаметар 25mm
  Брзо загревање
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  360 степен вртлив кабел
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро ADLER AD 2110
  25W Моќност
  Дијаметар: 19mm
  Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
  Брзо загревање
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Додаток четка
  Може да се одбере насоката на вртење за автоматско намотување на косата
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро Adler AD-2105

  Код: Adler AD-2105

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност:25W
  Дијаметар: 19мм
  Керамичка облога за поефикасно спроведување на топлина
  Брзо загревање
  Пилот сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Додаток четка
  Ротационен кабел

 • Фигаро CAMRY CR 2111
  32W Моќност
  Дијаметар 25mm
  Брзо загревање
  Заобелни краеви за заштита од изгореници
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА