• Фен MAX HD12DD

  Код за нарачка: MAX HD12DD - 800874

  Моќност: 1200 W
  Ниво на температура: 2
  Брзини: 2
  Заштита од прегревање
  Кука за закачување
  Рачка за склопување
  Должина на кабел: 1.65 m

 • Фен MAX HD22BDD

  Код за нарачка: MAX HD22BDD - 800607

  Моќност: 2200W
  Температура: 3/ Брзини: 2
  Вклучува: Дифузер
  Заштита од прегревање
  Ладен воздух со усмерувач
  Кука за закачување
  Кабел: 1.65m

 • ФЕН ЗА КОСА ISKRA RH-1837-2BL

  Код за нарачка: ISKRA RH-1837-2BL

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
   
  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2000W,
  2 променливи брзини,
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • Четка фен ADLER AD 203

  Моќност: 550W;
      3 температурни нивоа;
      2 четки со различна големина;
      Кабел кој може да се ротира за 360˚;
      Кука за закачување

 • Фен ADLER AD 2252

  Mоќност: 1600W
  Tемпературни нивоа:2
  Брзини:2
  Автоматски прекинувач кога фенот се става на држачот
  базата
  Отстранлив влезен филтер за воздух за лесно чистење
  Продолжен спирален кабел до 1,60м за
  Додатоци: држач за на ѕид

 • Фен ADLER AD 2248

  Моќност: 2400W
  Брзни:2
  Температури:3
  Дифузер
  ION функција со прекинувач и контролна ламба

 • ФЕН MESKO MS 2250

   

  2100W Моќност
  2 брзини
  3 поддесувања за температура
  Опција  за ладен воздух
  Насочувач
  Модерен дизајн
  Кука за закачување
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Фигаро четка ADLER AD 2103

  Моќност: 30W
  Дијаметар
  16mm
  Керамички слој кој обезбедува дистрибуција на топлината
  Брзо загревање
  Индикаторска сијаличка
  Комфорен држач и ергономски дизајн
  Заоблени краеви за заштита од изгореници
  Можност за различни видови на кадрици и бранови
  Ротирачки кабел

 • Патен фен ADLER AD 2222

  Моќност: 1200W
  2 контролни брзини
  Модерен дизајн
  Рачка на склопување
  Кука за закачување

 • Фен MAX HD 6021

  Код: MAX HD 6021 - 26383

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  2000W Моќност
  2 температурни нивоа
  Копче за ладен воздух
  Дифузер
 • Фен Vox HT 3023

  Код: Vox HT 3023

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 1600 W
  2 брзини, 2 температури
  Должина на кабел: 1.8 м
  Рачка со преклопување, заштита од прегревање, алка за закачување
  Отстранлива задна решетка

 • Фен Vox HT 8997

  Код: Vox HT 8997

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2200 W
  2 брзини, 3 температури
  Должина на кабел: 3 м
  AC Motor, Ionic, заштита од прегревање, алка за закачување
  Отстранлива задна решетка
  Дување на ладен воздух

 • Фен Vox HT 8999

  Код: Vox HT 8999

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 2200 W
  2 брзини, 3 температури
  Должина на кабел: 3 м
  AC Motor, Ionic, заштита од прегревање, алка за закачување
  Отстранлива задна решетка
  Дување на ладен воздух

 • Патен фен Vox HT 3072

  Код: Vox HT 3072

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност: 1000 W
  2 брзини, 2 температури
  Должина на кабел: 1.8 м
  Рачка со преклопување, заштита од прегревање, алка за закачување

 • Патен фен Vox HT 3064

  Код: Vox HT 3064

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 1000 W
  Брзини – 2
  Температури – 2
  Должина на кабел – 1.8 м
  Преклопувачка рачка, заштита од прегревање на моторот, алка за закачување

 • Патен фен Vox HT 3063

  Код: Vox HT 3063

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност – 1000 W
  Брзини – 2
  Температури – 2
  Должина на кабел – 1.8 м
  Преклопувачка рачка, заштита од прегревање на моторот, алка за закачување

 • ФЕН Iskra RH 1803AM1 црн

  Код за нарачка: Iskra RH 1803AM1 црн

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во црно-розева(Black - Pink)  и црна(Black) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2000W,
  2 променливи брзини,
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • ФЕН Iskra RH 1818 1 црн

  Код за нарачка: ISKRA RH 1818 1 ЦРН 

  Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув. 
  Достапен во црна и бела боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика. 

  • Моќност: 1200W,
  • 2 променливи брзини,
  • Рачка на преклопување,
  • Компактен,
  • Јамка за закачување,
  • Лесени тивок
  • 2 години гаранција
 • ФЕН Iskra RH 1827M 5 бронзен

  Код за нарачка: Iskra RH 1827M 5 бронзен

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во виолетова(purple), црна(black) и кафена(bronze) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2200W,
  2 променливи брзини,
  3 подесувања за температура
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција

 • ФЕН Iskra RH 1827M 5 црн

  Код за нарачка: Iskra RH 1827M 5 црн

  Стилски, полу-професионален фен за сушење коса,
  во виолетова(purple), црна(black) и кафена(bronze) боја
  Долг кабел, гајка за закачување,
  тело од високо квалитетна пластика.
  Голем и мал дифузер за рамномерно и прецизно сушење.

  Напон: 230V~50Hz,
  Моќност: 2200W,
  2 променливи брзини,
  3 подесувања за температура
  Копче за дување ладно,
  Генератор на негативни јони,
  Лесен и Тивок
  2 години гаранција