• Електричен тротинет MS Energy X10

  12 МЕСЕЦИ  ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркало: 10“
  Максимална брзина: 60 км на час
  Алуминиумски рам
  Мотор: 2 x 1000W
  Батерија: 52V / 18Ah
  Време на полнење: 10ч
  Опсег: 55-75 км
  Механички кочници
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Макс. пораст: 12 °
  Светла: предно и задно LED
  IPX4 Водоотпорност

 • Електричен тротинет MS Energy R10

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркала: Предно 20“ | Задно 16“
  Максимална брзина: 30 км на час
  Алуминиумски рам
  Мотор: 350W
  Батерија: 36V / 10.2Ah
  Време на полнење: 8ч
  Опсег: 25-30 км
  Предна и задна кочница
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Макс. пораст: 12 °
  Светла: предно и задно LED
  IPX4 Водоотпорност

 • Електричен тротинет MS Energy E21

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркалото: 10 “
  Максимална брзина: 40 км на час
  Алуминиумски рам
  Мотор: 500W
  Батерија: 36V / 20.8Ah
  Време на полнење: 11ч
  Опсег: 75-90 км
  Кочници со дупли дискови + кочење со нога
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Макс. пораст: 25 °
  LCD екран
  Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
  IP54 Водоотпорност

 • Електричен тротинет MS Energy E20 White

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркалото: 10 “
  Максимална брзина: 40 км на час
  Алуминиумски рам
  Мотор: 500W
  Батерија: 48V / 17.5Ah
  Време на полнење: 10ч
  Опсег: 60-70 км
  Механички кочници
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Суспензија: напред и назад
  Макс. пораст: 12 °
  LCD екран
  Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
  IPX4 Водоотпорност
  Димензии: 127.5 x 117.5 x 58 см

 • Електричен тротинет MS Energy E20 Gray

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркалото: 10 “
  Максимална брзина: 40 км на час
  Алуминиумски рам
  Мотор: 500W
  Батерија: 48V / 17.5Ah
  Време на полнење: 10ч
  Опсег: 60-70 км
  Механички кочници
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Суспензија: напред и назад
  Макс. пораст: 12 °
  LCD екран
  Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
  IPX4 Водоотпорност
  Димензии: 127.5 x 117.5 x 58 см

 • Електричен тротинет MS Energy E10 White

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Големина на тркалото: 10 “
  Максимална брзина: 35 км на час
  Челичен рам
  Мотор: 450W
  Батерија: 48V / 12.5Ah
  Време на полнење: 8ч
  Опсег: 40 км
  Механички кочници
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Суспензија: напред и назад
  Дополнителни опции: Можност за преклопување
  Макс. пораст: 20 °
  LCD екран
  Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
  IPX4 Водоотпорност
  Димензии: 53 х 17 х 18 см

 • Електричен тротинет MS Energy E10 Gray
  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА


  Големина на тркалото: 10 “
  Максимална брзина: 35 км на час
  Челичен рам
  Мотор: 450W
  Батерија: 48V / 12.5Ah
  Време на полнење: 8ч
  Опсег: 40 км
  Механички кочници
  Максимално оптоварување: 120 кг
  Суспензија: напред и назад
  Дополнителни опции: Можност за преклопување
  Макс. пораст: 20 °
  LCD екран
  Светла: предно и задно LED + рефлектирачка лента
  IPX4 Водоотпорност
  Димензии: 53 х 17 х 18 см
 • Електричен тротинет MS ENERGY M10

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  MS ENERGY посветува многу внимание на технологијата и дизајнот како возењето освен економично и еколошко би било и сигурно и удобно. 

  Со мобилна апликација MS ENERGY многу брзо и едноставно ќе се споите со тротинетот на екранот на вашиот смартфон (Android или iOS) и ќе ви дава статистика на помината рута, моментална брзина и останат капацитет од батеријата, исто ќе ви овомзожи и електронска блокада на моторот, палење и гасење на предните светла, и одбирање на боја на LED светлата. 

  Со помош на апликацијата ќе можете да направите дијагностика на проблеми и дали во дадениот момент е се во ред со електрониката, батеријата, моторот и останатите клучни делови на тротинетот.


  Спецификации:

  • Големина на тркалата: 8.5"
  • Материјал: Алуминиум
  • Домет: 20 - 35 km
  • Тежина: 14 kg
  • Мотор: 350W; Max power: 540W
  • Батерија: 36V, 7.5Ah
  • Макс. агол на качување: 15°
  • Макс. брзина: 25 km/h
  • Максимална носивост: 100 kg
  • Време на полнење: 3 - 5 h
  • Кочници: Задна диск кочница + предна електрична кочница
  • Можност за склопување
  • Димензии: 1130 x 550 x 1140 mm
  • Smart апликација (MS ENERGY m)
  • Електрчина кочница на предни тркала со регенерациско полнење
  • Светла: Предни и задни, стоп светло
  • Амортизери: Задни