• Електрична скара со постоље SINBO SBG 7102A

  Код: Електрична скара со постоље SINBO SBG-7102A - 8649

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Моќност 2000W

  Метална површина за печење

  5 степени на топлина

  Пластично куќиште

  AC220-240, 50 / 60Hz
  Површина за готвење: 35x24cm • Електрична скара Vox KG 161

  Код: Vox KG 161

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Контактна скара
  Моќност – 2000 W
  Димензии на плочата – 24 x 24 cm
  Сад за складирање на вишокот маснотии, топлотно изолирана рачка, светлосни сигнали
  Eлегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
  Нелепливи алуминиумски плочи што овозможуваат исклучително лесно чистење
  Термостат – подесување на температура

 • Електрична скара Vox KG 160 A

  Код: Vox KG 160 A

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Контактна скара
  Моќност – 1500 W
  Сад за складирање на вишокот маснотии, топлотна изолирана рачка, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
  Нелепливи плочи што овозможуваат исклучително лесно чистење
  Термостат – подесување на температура
  Димензии на плочата: 28 x 17 cm