• ADO A26 Електричен Велосипед - Црн

  Код за нарачка: ADO A26 Електричен Велосипед - Црн

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бренд: ADO
  Модел: A26
  Боја: Црна
  Моќ: 500W, брзина до 25 км/ч,
  Батерија: 12.5Ah, автономија до 70 км,
  Димензии И Тежина: 17800x 700x 1000 мм, 21кг

 • ADO D30C Електричен Велосипед - Silver

  Код за нарачка: ADO D30C Електричен Велосипед - Silver

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бренд: ADO
  Модел: D30C (City)
  Материјал На Куќиштето: Алуминиумска легура
  Функции: 
  - Мотор 250W 42Nm
  - до 25km/h
  - G drive 2.0
  - Гуми 27.5"
  - Предни и задни хидраулични кочници
  - Предни подесиви амортизери
  Батерија 36V 10.4Ah, време на полнење 6-7 часа
  Димензии И Тежина: 1800x640x1100мм, 22кг

 • ADO D30C Електричен Велосипед - Темно сив

  Код за нарачка: ADO D30C Електричен Велосипед - Темно сив

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Бренд: ADO
  Модел: D30C (City)
  Материјал На Куќиштето: Алуминиумска легура
  Функции: 
  - Мотор 250W 42Nm
  - до 25km/h
  - G drive 2.0
  - Гуми 27.5"
  - Предни и задни хидраулични кочници
  - Предни подесиви амортизери
  Батерија 36V 10.4Ah, време на полнење 6-7 часа
  Димензии И Тежина: 1800x640x1100мм, 22кг