• ДРЖАЧ ЗА ТВ ELEKTRA EM 24-39

  Код за нарачка: ДРЖАЧ ЗА ТВ ELEKTRA EM 24-39 - 22075

  Држач за телевизор
  Elektra EM-32
  Максимум VESA: 300x200mm
  Погоден за тв екран: 24- 39
  Материјал: Метал
  Нерѓосувачки челик
  Максимална носивост: 35 kg


 • ДРЖАЧ ЗА ТВ ELEKTRA ЕМ 40-48

  Код за нарачка: ДРЖАЧ ЗА ТВ ELEKTRA ЕМ 40-48 - 22076

  Погоден за: 25/48 Prime TV
  Максимум VESA: 400 x 400mm
  Максимална тежина: 45 kg
  Материјал: Ладно валан челик
  Оддалеченост од ѕидот: 68mm
  Боја: Црна

 • ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EMK 32-48

  Код за нарачка: ДРЖАЧ ЗА TV ELEKTRA EMK 32-48 - 22077

  Погоден за: 32/48
  VESA 400 × 400
  Максимална носивост до 40 kg
  Оддалеченост од ѕидот: 125-520 mm
  Агол на ротација: 90 °C
  Агол на навалување нагоре и надолу: 15°C

 • ДРЖАЧ ЗА ТВ LOBOD DT 1432 MAX200X200

  Код за нарачка: ДРЖАЧ ЗА ТВ LOBOD DT 1432  MAX200X200 - 25435

  Тип на држач: Фиксен
  Погоден за: 14/32 Prime TV
  Максимум VESA: 200x200mm
  Максимална тежина: 25 kg
  Навалување напред/назад: 10°C
  Лесна монтажа
  Боја: Црна