• Корпа за алишта Gray Midi

  Код:  Корпа за алишта Gray Midi - 430KSV945

  Висококвалитетна индустриска пластика
  Димензии: 40x55x40cm

  Димензии на пакување: 12x16x40
  Број на пакети: 1


 • Тројна Корпа за Алишта - Dark, Light & Color

  Код: Тројна Корпа за Алишта - Dark, Light & Color - 2022-90

  Модерна и ултра практична, високо квалитетна тројна корпа за алишта.

  Корпата е со алуминиумска конструкција и има платнени рачки за носење.Корпата има 3 прегради соодветно обележани со различна боја, една за бели, една за црни и една за алишта во боја. Изработена е од дебел квалитетен текстилен материјал и алуминиумска конструкција..

  Димензии: 64 x 60 x 37 cm

 • Корпа за алишта Dark & Light

  Код: Корпа за алишта Dark & Light - 2019-25

  Модерна и ултра практична, високо квалитетна двојна корпа за алишта.

  Со рачки и алуминиумска конструкција.

  Димензии: 64 x 60 x 37 cm

 • Корпа за алишта Washday

  Код: Корпа за алишта Washday - 2023-123

  Високо квалитетна корпа со рачки за алишта, исто така и за складирање на чисти алишта и друг домашен текстил(кебиња,прекривки и друго).

  Изработена од квалитетен текстилен материјал, модерен дизајн со рачки и горен дел кој се затвара.

  Посебно практични се рачките зашиени од двете страни на корпата за лесно да ја носите каде што сакате.

  Корпата има капацитет од дури 80 литри.

  Исто така корпата е склоплива не зазема простор кога не ја користите или сакате некаде да ја транспортирате.

  Корпата се испорачува во боја по случаен избор: кафена,розова и сива.


  Димензии:

  Висина  52см

  Ширина 43 см

  Длабочина 33 см Волумен 80 литри


 • Корпа за облека Фламинго

  Код: Корпа за облека Фламинго 2018-42

  Модерна и ултра практична  корпа за алишта со конструкција од метални шипки и висококвалитетно водоотпорно платно со уникатен дезен. 


  Димензии:

  Висина 55 см Должина и ширина 32 см


 • Корпа за алишта Цилиндер

  Код: Корпа за алишта 2019-22

  Многу практична и функцинална корпа за алишта во форма на целиндар.

  Изработена од квалитетно платно кое лесно и брзо се провева. Достапна во 3 различни бои.


  Димензии: 43x37.5cm


  Корпата се испорачува во боја по случаен избор.

 • Корпа за алишта на собирање

  Високо квалитетна корпа за алишта, изработена од цврста ABS пластика, и платно кое не собира мириси и прашина.
  Многу е практична, лесна е и се собира. По потреба може да  ја соберете така што нема да ви зафаќа простор кога не ја употребувате.
  Исто така, оваа корпа може да се користи и за детски играчки, како склад за списанија и ред други работи.
  Димензии: 44 x 36 x 34cm

 • Монтажна Корпа за Алишта

  Код за нарачка: Монтажна Корпа за Алишта - 2022-91

  Модерна и високо квалитетна, монтажна корпа за алишта.
  Изработена е од алуминиумска конструкција со пластични спојки и цврсто платно што не апсорбира мириси.
  Корпата се составува многу лесно и едноставно, платното од конструкцијата се одвојува за миг, се одлепуваат држачите во вид на лепенки и веднаш може да се одвојат.
  Исто така има и платнен капак за покривање, кога се користи да не се гледаат валканите алишта оставени за перење.
  Функционална е и многу практична!
   
  Димензии: 56 x 38.5 x 37.5cm