• Детски тротинет MAX GFBS-011 Син

  Код за нарачка: Детски тротинет MAX GFBS-011 Син - 802815

  3 тркала и широка палуба, кои помагаат да се подобри рамнотежата и развојот на моторните вештини
  Прилагодливата Т-рачка овозможува прилагодување на висината според висината на вашето дете
  Силиконски тркала за лесно движење напред и назад

 • Детски тротинет MAX GFBS-011 Розев

  Код за нарачка: Детски тротинет MAX GFBS-011 Розев - 802863

  3 тркала и широка палуба, кои помагаат да се подобри рамнотежата и развојот на моторните вештини
  Прилагодливата Т-рачка овозможува прилагодување на висината според висината на вашето дете
  Силиконски тркала за лесно движење напред и назад

 • ДЕТСКИ ТРОТИНЕТ RAPID PINK-BLUE

  Код за нарачка: RAPID PINK-BLUE-801698

  Број на силиконски тркала: 3
  Предни тркала: 2/Задно тркало: 1
  RGB LED осветлување на тркалата
  Рачка со прилагодлива висина до 70 cm
  Изработен од квалитетна пластика,
  метал и алуминиумска рамка
  Максимално оптоварување до 30 kg
  Возраст: 5+ години

 • Тротинет скутер 07-360

  6+ години
  Димензии: 63.5x29x (77-97) cm
  Максимална дозволена тежина: 50 Kg

 • Тротинет 8941

  Код за нарачка: Тротинет 8941 - 17759

  Тротинет со димензии: 100x82cm