• БОЈЛЕР LEOV 80L СО РЕГУЛАЦИЈА

  Код за нарачка: Кујнски бојлер 1055

  Волумен: 80 L
  Број на грејачи: 1 2000W
  Температурен опсег: 80 º C
  Приказ на температура
  Индикаторско светло
  Котелот: Емајлиран челик

  Волумен: 80 L
  Број на грејачи: 1 2000W
  Температурен опсег: 80 º C
  Приказ на температура
  Индикаторско светло
  Котелот: Емајлиран челик