• Bluetooth звучник BSRMB Click BS-R-M
  Код за нарачка: BSRMB Click BS-R-M
   
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
   
  Моќност: 3 W
  Конекција: Bluetooth V2.1
  Вграден микрофон со опција за handsfree
  Траење на батеријата до 8 часа
  Држач за телефон
  Одличен звук
  Боја: Црна
 • Алуминиумски Bluetooth звучник BSRA10B Click BS-R-A10
  Поврзување: Bluetooth
  Моќност: 3 W
  Елегантен изглед
  Вграден микрофон со handsfree опција
  Одличен звук
  LED Осветлување
  Боја: Црна
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА
 • Bluetooth звучник Gembird SPK-BT-11 GREY

   

  Преносен Bluetooth звучник со вграден микрофон
  Слушајте ја омилената музика безжично, со сигнал кој достигнува до 10 m
  Репродуцира музика директно од микро SD картичка или USB стик (максимум 32 GB)
  Само 200 часа во мирување или 2 часа музичко репродуцирање  со едно полнење
  Bluetooth v.4.2, Handsfree профил (вграден микрофон)
  Опсег на фреквенција на Bluetooth: 2,402 GHz - 2,480 GHz
  Звучници: 4 Ohm, со дијаметар од 45 мм
  RMS моќност: 3 W
  Фреквенција: 280Hz - 16KHz
  Сооднос S / N:> 95 dB
  Поддршка за микроSD картички до 32 GB
  DC влез: MicroUSB 5 VDC до 1,5 А
  Батерија: се полни батерија од 400 mAh Li
  Димензии: 133 x 56 x 72 мм
  Нето тежина: 210 гр