• Апарат за крофни MAX DM8WL

  Код за нарачка: MAX DM8WL - 801749

  Моќност: 750 W
  Нелепливи грил плочи,
  лесни за одржување и чистење
  Куќиште и рачка отпорна на топлина
  Светлосен индикатор,
  за вклучен апарат и подготвен за работа
  Автоматски термостат

 • Апарат за крофни ST DM-850BA

  Код: ST DM-850BA - 73510

  12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Superior Technology
  Апарат за правење крофни
  Црна боја
  Место за 7 крофни
  Нелепливи плочи
  Термостат
  Индикатор за напон
  Моќност 850W

 • Апарат за колачи COLOSSUS CSS-5304B
  Идеални фигури за деца
  7 различни облици
  Нелеплива површина
  Термостат
  Индикатор за температура
  Индикатор за напојување
  Заштита од прегрејување
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Апарат за шеќерна волна

  Код: Апарат за шеќерна волна

  Лесен и практичен апарат за шеќерна волна со кој секој ден ќе може да ги изненадите Вашите најмили со ова слатко задоволство

  500W моќност
  Димензии: 32х32х32,5cm

 • Апарат за вафли Vox WF 2081 M

  Код: Vox WF 2081 M

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Уред за вафли
  Моќност – 1000 W
  Димензии на плочата – 23 cm x 17 cm
  Изолирана топлотна дршка, светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн, простор за чување на каблите
  Термостат – подесување на температурата
  Максимална температура – 220 степени

 • Апарат за вафли Vox WF 258

  Код: Vox WF 258

  25 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

  Уред за вафли
  Моќност – 700 W
  Изолирана топлотна рачка, нелеплива плоча, автоматска контрола на температурата
  Термостат
  Максимална температура – 220 степени

 • Апарат за вафли COLOSSUS CSS-5304A
  Нелеплива површина
  Термостат
  Индикатор за температура
  Индикатор за напојување
  Заштита од прегрејување
  Сила 1000W
  2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА
 • Чоколадна фонтана CAMRY CR 4457
  190W Моќност
  Капацитет 500ml
  Температура 60C
  Димензии: 37x19cm
  Индикаторска сијаличка
  Пластичко куќиште отпорно на топлина
  Можност за поставување на пумпа и греење на сепаратот
  Можност за расклопување на одделни компоненти
  Наменет за домашна употреба
  1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА