• УНИВЕРЗАЛНА ПРЕКРИВКА ЗА ДОЖД ЗА БЛИЗНАЧКА КОЛИЧКА

  Погодна за сите модели на колички за бебиња;
  Таа е прицврстена со помош на велкро;
  Ги штити децата од дожд, ветер и прашина;
  Прозорец со капак на предната страна за лесен пристап до децата;
  Направена од 100% безбедни материјали.
  Димензии: 31 x 23.5 x 6.8 цмx2

   

 • УНИВЕРЗАЛНА ПРЕКРИВКА ЗА ДОЖД ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА

  Погодна за сите модели на колички за бебиња;
  Таа е прицврстена со помош на велкро и ластик;
  Го штити детето од дожд, ветер и прашина;
  Прозорец со преден капак за лесен пристап до детето;
  Направена од 100% безбедни материјали.
  Димензии: 31 x 23.5 x 6.8 цм

   

 • ТЕРМО РАНЕЦ/ЧАНТА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА

  Погоден за сите видови на колички;
  Можност за употреба како ранец или торба;
  Зачувува храна, млеко или вода со саканата температура;
  Функционален и стилски со големи џебови за складирање;
  Велкро за прицврстување на рачката на шетачот;
  Удобна рачка за носење;
  Ремени, кои се прилагодуваат во должина;
  Долга рачка што може да се прилагодува по должина;
  Две странични и три предни џебови (три внатре џебови за шишиња);
  Zipper што ви овозможува да ја отворите и затворите торбата со едната рака;
  Патент на задниот дел за лесно складирање на ремени на рамената;
  Можност за прилагодување на ремени;
  Вклучен е менлив мат;
  Направено од лен - лесно се чисти.
  Димензии: Д 19 см/ Ш 32 см/ В 34 см

   

 • РАНЕЦ/ЧАНТА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА

  Погоден за сите видови на колички; 
  Лесно се прицврстува на рачката на шетачот; 
  Може да се користи и како ранец; 
  Можност за прилагодување на ремени; 
  Широка, удобна рачка; 
  Двa странични и два предни џебови (четири внатре џебови за шишиња); 
  Zipper што Ви овозможува да ја отворите и затворите торбата со едната рака;
  Многу џебови во торбата што го олеснуваат уредувањето на багажот; 
  Вклучен е менлив мат; 
  Направен од материјал кој лесно се чисти.
  Димензии Д 17 см/ Ш 33 см/ В 42 см

   

 • РАНЕЦ/ЧАНТА ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА

  Погоден за сите видови на колички;
  Лесно се прицврстува на рачката на шетачот;
  Може да се користи и како ранец;
  Можност за прилагодување на ремени;
  Две широки и удобни рачки за носење;
  Две странични џебови и еден преден џеб (три внатре џебови со шишиња);
  Патент на задната страна за лесен пристап;
  Zipper што ви овозможува да ја отворите и затворите торбата со едната рака;
  Многу џебови во торбата што го олеснуваат уредувањето на багажот;
  Вклучен е менлив мат;
  Изработен е од високо квалитетни, модерни ткаенини (тексас, лен и кожа);
  Лесно се чисти со влажна крпа.
  Димензии: Д 20 см/ Ш 32 см/ В 40 см

   

 • УНИВЕРЗАЛЕН ДРЖАЧ ЗА ЧАША/ШИШЕ ЗА БЕБЕШКА КОЛИЧКА

  Неопходен и исклучително корисен помошник за мајка и бебе, што ќе ги направи долгите прошетки уште попријатни и удобни.
  Универзален, удобен, практичен и 100% безбеден начин на приврзување кон сите модели на колички и трицикли, кој овозможува безбеден, брз и лесен пристап во секое време.
  Единствена мултифункционална комбинација помеѓу држачот за чаша/шише и кука, што и дава на мајката непроценлива дополнителна можност да виси торба или друг багаж.
  Единствен производ на пазарот, изработен од високо квалитетни материјали од прва класа, што придонесува за навремена и лесна организација на додатоците на бебето и мајката.
  Капацитет - 5 кг.