• ТВ комода Валери Атлантик

  Код: ТВ комода Валери Атлантик FD-12035TVU-001

  Димензии: 60x35x120cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • ТВ комода Париз атлантик

  Код: Тв комода Париз атлантик - 854KLN3019

  Спецификации


  Дебелина: 18 мм

  Ширина: 120 cm

  Висина: 33 cm

  Длабочина: 30 cm

   

  Боја:Атлантик

  Големина на средна полица:

  Ширина: 60 cm

  Висина: 14 cm

  Длабочина: 30 cm

  Може да се прицврсти на ѕид

   

  Пакувана во 1 пакет  34x10x124cm

 • Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Димензии на тв комода: 50x29.6x140cm
  Димензии на клуб маса: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Антрацит

 • Тв комода ЛУКСОР

  Код за нарачка: Тв комода ЛУКСОР

  Димензии: 180x35x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода за на ѕид АРТЕ Атлантик

  Код за нарачка: Тв комода за на ѕид АРТЕ Атлантик

  Димензии: 120x25x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменeта иверица и оков
  Боја: Атлантик

 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • Тв комода Берген Антрацит

  Код за нарачка: Тв комода Берген Антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода за на ѕид ИРИС

  Код за нарачка: Тв комода за на ѕид ИРИС

  Димензии: 160x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Сонома

 • Тв комода БЕРГАМО

  Код за нарачка: Тв комода БЕРГАМО

  Тв комодата Бергамо е софистицирана истовремено изработена со едноставен и карактеристичен долгонавест изглед, кој придонесува топлина за сечиј дом.
  Со неколку познати карактеристики, инспирирана поради своето богатство од историски градби, бројните музеи и античката архитектура, Бергамо е најпозната по својата средновековна атмосфера и културно богати италијански искуства. 

  Димензии: 200x30x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит

 • Тв комода Берген Бела

  Код за нарачка: Тв комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Код за нарачка: Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

 • Тв комода со плакар Винди + Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди и Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди
  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса Анзи
  Димензии: 80x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела/Сонома


 • ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Тв комода со метална конструкција ВАЛЕРИ

  Код за нарачка: Тв комода ВАЛЕРИ MK11-01-02
  Димензии: 61x35x120cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Тв комода со плакар Винди

  Код за нарачка: Тв комода со плакар Винди

  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Тв комода АНДОРА

  Код за нарачка: Тв комода Андора

  Димензии: 135x50x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрaцит/Атлантик


  • Тв комода ХЕНРИ

   Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ

   Димензии: 50x29.6x140cm
   Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
   Боја: Атлантик/Антрацит

  • ТВ комода ЛИНДБЕРГ

   Код: ТВ комода ЛИНДБЕРГ

   Димензии: 160x40x30cm
   Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
   Боја: Антрацит/Атлантик

  • ТВ Комода НОРА

   Код за нарачка: ТВ Комода НОРА

   Димензии: 150x45x32cm
   Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
   Боја: Бела

  • Тв Комода Nias-Atlantic Pine Black

   Код:М-Тв Комода Nias-Atlantic Pine Black-P3-863SPH3003

   Спецификации:

   Дебелина: 18 mm
   Метална рамка (Дебелина: 2 mm)
   Метално обложени врати
   Метални рачки
   Големина на Тв комода: Ширина: 180 cm Висина: 50 cm Длабочина: 45 cm

   Висина на полицата: 16 cm
   Бројни полици
   Може да се прикачува на ѕид

   Димензии на пакување:190х47х24
   Број на пакети:3

   При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.