• Столна ламба PHOTONIX

  Код: М-Столна ламба PHOTONIX-780SGN1804

  100% PVC Метално постоље  

  Дијаметар на абажурот22 cm  
  Висина на абажурот 12 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Тип на сијалица:E 27
   I
  P: 2-0
   Max 60 W
   Max 20 - 25 W
   Max 9 - 15 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакувањето:24x24x31


 • Столна Ламба FUSION

  Код: М-Столна ламба FUSION-780SGN4498

  100% PVC MDF Base Големина на абажурот: 24 x15 cm Вкупно висина: 31 cm Тим на сијалица: E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:24х24х31cm

 • Столна ламба RADIANTA

  Код: М-Столна ламба RADIANTA-525NOR2127

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА Дрвно основа Дијаметар: 24 cm Висина: 52 cm Дијаметар на абажурот: 24 cm Висина на дијаметар: 7 cm Дијаметар на основа: 15 cm Висина на основа: 3 cm Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х20х54cm

 • Столна ламба NOCTURNA

  Код: М-Столна ламба NOCTURNA-390FLH1726

  Метална база Полиестер абажур Големина на абажурот: 23 x 23 cm Висина: 57 cm On/Off Копче на кабелот
  CE Certificated

  Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:40х30х40

 • Сет 2 столни ламби WAVE

  Код: M-Сет 2 столни ламби WAVE-780SGN2583

  100% МЕТАЛ Материјал на абажур 2 Парчиња Големина на абажурат: 24 x 15 cm Вкупна висина : 41 cm Должина на кабел: 150 cm

  Тип на сијалица: E27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х31х54cm


 • Сет 2 столни ламби BEACON Red

  Код: М-Сет 2 столни ламби BEACON Red-780SGN1916

  100% PVC Метални ногарки Висина: 36 cm Дијаметар на абажурот: 17 cm Висина на абажурот: 22 cm Должина на кабел: 150 cm (2 Парчиња) Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х31х39cm

 • Столна ламба LUXORB

  Код: М-Столна ламба LUXORB-780SGN2576

  100% ДРВО

  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 19 x 15 cm
  Висина на столната ламба: 32 cm

   Должина на кабел: 150 cm

   Тип на сијалицаE27 Max 60 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакување:24x24x26 cm

 • Столна ламба ENIGMA

  Код: М-Столна ламба ENIGMA-584TTM1723

  Метална конструкција Стаклен абажур Големина: 23 x 18 cm Висина: 43 cm Дијаметар на абажурот: 15 cm Висина на абажурот: 15 cm On/OffКопче на кабелот Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W

  IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:27х31х47cm

 • Столна ламба MINIMAX

  Код: М-Столна ламба MINIMAX -791EVL1562

  100% Метална конструкција Може да се бриже со мокра крпа Големина: 30 x 20 x 7 cm Должина на кабел: 180 cm On/Off Switch Button on the Cable Socket Type: E 27

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:32х22х9cm

 • Столна ламба LUMISOLID White

  Код: М-Столна ламбаLUMISOLID White-527ABY2186

  Метална конструкција Големина: 35 x 15 cm Висина: 52 cm Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:38х38х52cm

 • Столна ламба LUMISOLID

  Код: М-Столна ламба LUMISOLID-527ABY2185

  Метална конструкција Големина: 35 x 15 cm Висина: 52 cm Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:38х38х52cm

 • Столна ламба CONCERTUM

  Код: М-Столна ламба CONCERTUM-791EVL1507

  100% Метални цевки Големина: 26 x 18 x 16 cm Должина на кабел: 180 cm On/Off Копче на кабелот

  Тип на сијалица: E 27

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:52х14х3cm

 • Столна ламба PRISMORA

  Код: М-Столна ламба PRISMORA-846STL2793-P2

  100% МЕТАЛНО Висина: 55 cm Дијаметар на основата: 20 cm Дијаметар на абажурот: 30 cm Висина на абажурот: 20 cm Дијаметар на абажурот

  Тип на сијалицата: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:2 Димензии на пакување:49х31х45cm

 • Столна ламба STARLIX

  Код: М-Столна ламба STARLIX-525NOR2113

  МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЈА
  Дрвено Основа Дијаметар: 14 cm Висина: 52 cm Дијаметар на абажурот: 14 cm Висина на абажурот: 13 cm Дијаметар на основа: 15 cm Висина на основа: 3 cm Должина на кабел: 200 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:31х20х54cm • Столна ламба RADIA

  Код: М-Столна ламба RADIA-687HMY1591

  Метална конструкција Материјал на абажур Дијаметар: 30 cm Висина: 46 cm Дијаметар на абажурот: 30 cm Висина на абажурат: 20 cm

  Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакувањето:40х30х40cm

 • Столна ламба BRILLAR

  Код: М-Столна ламба BRILLAR-687HMY1589

  Метална конструкција Материјал на абажур Дијаметар: 30 cm Висина: 48 cm Дијаметар на абажурот: 30 cm Висина на абажурот: 20 cm Тип на сијалица: E 27 Max 60 W

  Број на пакети:40х30х40cm

 • Столна ламба LUNARIS Green

  Код:М-Столна ламба LUNARIS-Green-780SGN2149

  100% МЕТАЛНО MDF Base Дијаметар на абажурот: 23 cm Висина на абажурот: 12 cm Вкупно висина: 49 cm Должина на кабел: 150 cm Тип на сијалица: E27 Max 9-15 W LED CE

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:39х39х27cm

 • Столна ламба LUNARIS

  Код:М-Столна ламба LUNARIS-780SGN2147

  100% МЕТАЛНО MDF Base Дијаметар на абажурот: 23 cm Висина на абажурот: 12 cm Вкупно висина: 49 cm Должина на кабел: 150 cm Тип на сијалица: E27 Max 9-15 W LED CE

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:39х39х27cm

 • Столна ламба SOLARIS

  Код: M-Столна ламба SOLARIS-892OPV1144

  Метална конструкција Метален абажур Големина: 40 x 40 cm Висина: 51 cm Дијаметар на основата: 17 cm Висина на основата: 2 cm Должина на кабел: 250 cm Тип на сијалица: E 27 Max 40 W IP Code: IP20

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:35х35х54cm

 • Столна ламба TWILIGHTA

  Код:М-Столна ламба TWILIGHTA -942FLG1803

  Метална конструкција Метален абажур Метална основа Дијаметар на абажурот : 28 cm Висина на абажурот: 18 cm Големина: 28 x 28 x 50 cm Вкупна дијаметар: 28 Должина на кабел: 200 cm Дијаметар на основата: 17 cm Висина на основата: 3 cm On/OffКопче на кабелот IP20 Тип на сијалица: E14 Max 40 W Сијалица не е вклучена

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:35х35х54cm