• Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (200 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (200 x 200) - 315CFB1164

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

  Големина: 200 x 200 cm

  Може да се пере во машина на 40 °C

   

  Пакувани во 1 пакет 36x42x15

   

 • Дупла прекривка Quilted Alez (160 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Alez (160 x 200) - 188WTN1307

  Спецификации:

   

  80% ПАМУК / 20% ПОЛИЕСТЕР

  Големина: 160 x 200 cm

   

  Пакувани во 1 пакет 45x35x10

   

 • Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (180 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Fitted Alez (180 x 200) - 315CFB1162

  Спецификации:

   

  100% ПАМУК

   Големина: 180 x 200 cm

   Се пере во машина на 40 °C

   

   Пакувани во 1 пакет 36x42x14

   

 • Дупла прекривка Quilted Alez (200 x 200)

  Код: Дупла прекривка Quilted Alez (200 x 200)-315CFB1163

  Спецификации:

   


  100% ПАМУК

  Големина: 200 x 200 cm

  Се пере во машина на 40 °C

   

  Пакувани во 1 пакет 36x42x15

   

 • Прекривка Quilted Fitted Alez 02

  Код: Прекривка Quilted Fitted Alez 02 - 315CFB1160

  100% ПАМУК
  Димензии: 150 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Прекривка Quilted Fitted Alez 01

  Код: Прекривка Quilted Fitted Alez 01 - 315CFB1158

  100% ПАМУК
  Димензии: 150 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Прекривка Quilted Fitted Alez

  Код: Прекривка Quilted Fitted Alez - 315CFB1156

  100% ПАМУК
  Димензии: 140 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Прекривка Quilted Alez 03

  Код: Прекривка Quilted Alez 03 - 315CFB1161

  100% ПАМУК
  Димензии: 180 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Прекривка Quilted Alez 02
  Код: Прекривка Quilted Alez 02 - 315CFB1159

  100% ПАМУК
  Димензии: 160 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1
 • Прекривка-Quilted Alez

  Код: Прекривка -Quilted Alez - 315CFB1155

  100% ПАМУК
  Димензии: 140 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 35x40x14
  Број на пакети: 1

 • Дупла прекривка Alez Fitted 01

  Код: Дупла прекривка Alez Fitted 01 - 315CFB1144

  100% ПАМУК
  Димензии: 200 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C
  Водоотпорна

  Димензии на пакување: 24x34x5
  Број на пакети: 1 • Дупла прекривка Alez Fitted

  Код:  Дупла прекривка Alez Fitted - 315CFB1142

  100% ПАМУК
  Димензии: 180 x 200 cm
  Се пере во машина на 40 °C

  Димензии на пакување: 24x34x5
  Број на пакети: 1 • Единечна постелнина Denim

  Код: Единечна постелнина Denim - 113HBY4110

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1

 • Единечна постелнина Avantia
  Код:  Единечна постелнина Avantia - 113HBY4109

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1

 • Единечна постелнина Vivalid
  Код: Единечна постелнина Vivalid - 113HBY2974

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1
 • Единечна постелнина Verus

  Код:  Единечна постелнина Verus - 113HBY2968


  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1 • Единечна постелнина Mikado Pink
  Код: Единечна постелнина Mikado Pink - 113HBY2916

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1
 • Единечна постелнина Mikado

  Код: Единечна постелнина Mikado - 113HBY2915

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1


 • Единечна постелинина Unicorn Blue
  Код: Единечна постелинина Unicorn Blue - 113HBY2911


  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1

 • Единечна постелнина I LOVE U
  Код: Единечна постелнина I LOVE U - 113HBY2351

  100% ПАМУК
  Навлака за јорган: 160 x 220 cm
  Чаршав: 160 x 240 cm
  Навлака за перница: 50 x 70 cm (1 парче)
  Може да се пере во машина на 40 °C / 152 нишки
  Затворање за навлака за перница: Тип на плико
  Затворање за прекривка: Копче

  Димензии на пакување: 46x31x9
  Број на пакети: 1