• Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Код за нарачка: Тв комода ХЕНРИ + Клуб маса ТИДАС

  Димензии на тв комода: 50x29.6x140cm
  Димензии на клуб маса: 90x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Антрацит

 • ТВ комода Берген бела + Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген бела и Клуб маса Каја

  ТВ комода Берген Бела

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • Тв комода + клуб маса Токио Luxe

  Код за нарачка: Тв комода Токио Luxe и клуб маса LM B4

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Антрацит

 • Тв комода + клуб маса Токио

  Код за нарачка: Тв комода Токио и клуб маса LM B3

  Тв комода:
  Димензии: 160x40x34.4cm
  Димензии на полици: 60x15x17cm
   
  Клуб маса:
  Димензии: 90x38x50cm
   
  Материјал: Оплеменета Иверица 16mm - Сонома и Бела

 • Тв комода со плакар Винди + Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди и Клуб маса Анзи

  Тв комода со плакар Винди
  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса Анзи
  Димензии: 80x40x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 25mm и оков
  Боја: Бела/Сонома


 • ТВ комода Берген антрацит + клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит и клуб маса Сона

  ТВ комода Берген антрацит

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса Сона

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Комплет MONACO Luxe - бела

  Код за нарачка: Тв комода LK B2 + Клуб маса LM B2

  Димензии на клуб маса: 90х38х50cm
  Димензии на ТВ комода: 160x45x35cm
  Димензија на полици за на ѕид: 40х10cm
  Материјал: Оплеменета иверица 16mm - Бела

 • Сет за дневна соба ЛИНДБЕРГ

  Код: ТВ комода ЛИНДБЕРГ - Клуб маса ЛИНДБЕРГ - Трпезариска комода ЛИНДБЕРГ - Полица ЛИНДБЕРГ

  ТВ комода ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 160x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Клуб маса ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 90x60x33cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Трпезариска комода ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 160x70x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

  Полица ЛИНДБЕРГ
  Димензии: 130x72x25cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик

 • Сет за дневна соба БЕРГЕН Бела

  Код: Тв комода Берген Бела - Клуб маса Берген Бела - Трпезариска комода Берген Бела

  Тв комода Берген Бела
  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса Берген Бела
  Димензии: 90x60x28,6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Трпезариска комода Берген Бела
  Димензии: 160x75x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • TВ комода + Клуб маса САЛЦБУРГ

  Код: TВ комода + Клуб маса САЛЦБУРГ - 863SPH4414

    Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

    Метална рамка (дебелина: 2 см)

    Метална врата

    Метални рачки

    Големина на конзола: Ширина: 140 cm Висина: 80 cm Длабочина: 45 cm

    Клуб маса Големина: Ширина: 70 cm Висина: 40 cm Длабочина: 70 cm

    Големина на ТВ комода: Ширина: 130 cm Висина: 50 cm Длабочина: 45 cm

    

    Пакувана во 8 пакети 135x68x67cm

 • ПРОМО ТВ комода + Клуб маса Париз атлантик

  Код: ТВ комода + Клуб маса Париз атлантик - 854KLN2911-P2

   Спецификации:

   

   

    Дебелина: 18 мм

    Рамка: 100% МЕТАЛ

    Држач за ТВ Големина:

    Ширина: 150 cm

    Висина: 93 cm

    Длабочина: 30 cm

    Ширина на горната полица: 46,5 см

    Висина на полицата: 28 см

   

     Масичка за кафе Големина: Ширина: 120 cm Висина: 30 cm

     Длабочина: 50 cm

   

     Може да се прицврсти на ѕид

   

     Пакувана во 2 пакети 154x54x21 cm

 • ТВ комода + Клуб маса Бристол бела

  Код: ТВ комода + Клуб маса Бристол бела - 618BLY1159

  Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

    Метални ногарки

    Висина на ногарката: 18 см

   

    ТВ комода :

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 30 cm

    Висина: 48 cm

   

    Ѕидна полица:

    Ширина: 22 cm

    Длабочина: 21 cm

    Висина: 60 cm (2 парчиња)

   

    Клуб маса:

    Ширина: 80 cm

    Длабочина: 80 cm

    Висина: 40 cm

   

    Пакувана во 2 пакети 190x74x38 cm

 • ТВ комода + Клуб маса Бристол црна

  Код: ТВ комода + Клуб маса Бристол црна - 618BLY1155

  Спецификации:

   

    Дебелина: 18 мм

    Метални ногарки

    Висина на ногарката: 18 см

   

    ТВ комода :

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 30 cm

    Висина: 48 cm

   

    Ѕидна полица:

    Ширина: 22 cm

    Длабочина: 21 cm

    Висина: 60 cm (2 парчиња)

   

    Клуб маса:

    Ширина: 80 cm

    Длабочина: 80 cm

    Висина: 40 cm

   

    Пакувана во 2 пакети 190x74x38 cm

 • ТВ комода + клуб маса Милвоки бела

  Код: ТВ комода + клуб маса Милвоки бела - 618BLY1174

  Спецификации:

   


   

    Дебелина: 18 мм

   

    Метални ногарки

    Држач за ТВ:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 30 cm

    Висина: 50 cm

   

    Клуб маса:

    Ширина: 90 cm

    Длабочина: 60 cm

    Висина: 40 cm

   

    Пакувана во 2 пакети 192x72x55 cm

 • ТВ комода + клуб маса Милвоки антрацит

  Koд: ТВ комода + клуб маса Милвоки антрацит - 618BLY1169

  Спецификации:

   


   

    Дебелина: 18 мм

   

    Метални ногарки

    Држач за ТВ:

    Ширина: 180 cm

    Длабочина: 30 cm

    Висина: 50 cm

   

    Клуб маса:

    Ширина: 90 cm

    Длабочина: 60 cm

    Висина: 40 cm

   

    Пакувана во 2 пакети 192x72x55 cm

 • Тв комода МЕЛАНИ бела/Атлантик + Клуб маса КАЈА бела/атлантик

  Код: Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик - Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Тв комода МЕЛАНИ Бела/Атлантик

  Димензии: 120x40x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Атлантик/Бела

  Клуб маса КАЈА Бела/атлантик

  Димензии: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица и оков
  Боја: Бела/атлантик

 • ТВ комода со плакар Винди и Клуб маса Сона бела

  Код: Тв комода со плакар Винди - Клуб маса Сона бела

  ТВ комода:

  Димензии на тв комода: 160x25x27.3cm
  Димензии на плакар: 45x80x20cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • ТВ комода Берген Бела + Клуб маса Сона бела + Плакар МИНОТ

  Тв комода Берген Бела - Клуб маса Сона бела - Плакар МИНОТ бел

  Комода:

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса:

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Плакар:

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • ТВ комода Берген Бела и Клуб маса Сона бела

  Код: Тв комода Берген Бела - Клуб маса Сона бела

  Комода:

  Димензии: 160x35x44.6cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

  Клуб маса:

  Димензии: 93.6x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела/Атлантик

 • Тв комода и клуб маса КАЈА

  Код за нарачка: Тв комода и клуб маса КАЈА

  Димензии на тв комода: 149.6x40x37.3cm
  Димензии на клуб маса: 95.6x50x41.8cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Атлантик/Бела