• Електрично ќебе 150х80cm Joyplus

    Ова единечно електрично ќебе од Joyplus е идеално решение за ладните зимски ноќи. 

    Има контролер преку кој ќе можете да одберете едно од трите понудени нивоа на греење и има LED индикација.

    Со димензии од 150x80cm ова ќебе од полиестер има заштита од прегревање.