• Метална сушара МИЛАНО-18

   Код за нарачка: Метална сушара МИЛАНО-18 - 9434

  Бренд: MONDRIAN

  Практично решение за сушење на Вашите алишта, со едноставно и брзо монтирање.
  Простор за закачување алишта: 18 м
   
 • Вертикална сушара на расклопување РОМА-3
  Код за нарачка: сушара на расклопување РОМА-3 - 9441
  Бренд: MONDRIAN

  Практична и лесна за употреба во мали простории
  3 закачалки кои се независни една од друга за различни позиции на закачување
  Силна и издржлива метална рамка
  4 тркала што можат да се заклучат за фиксирање на сушарата
  Електростатско обложување со епоксиден прав
  25м простор за закачување алишта
  Димензии: 134х69х69цм
   
 • Метална сушара MILANO-20
  Код за нарачка: Метална сушара MILANO-20 - 4170

  Бренд: MONDRIAN

  Практично решение за сушење на Вашите алишта, со едноставно и брзо монтирање.

  Изработени од нерѓосувачки материјали
  Димензија: 20m
  Максимална тежина 10 kg.
   

 • Метална сушара MILANO-14
  Код за нарачка: Метална сушара MILANO-14 - 2024

  Бренд: MONDRIAN

  Практично решение за сушење на Вашите алишта, со едноставно и брзо монтирање.

  Изработени од нерѓосувачки материјали
  Димензија: 14m
  Максимална тежина 10 kg.