• Стаза Hermann

  Код:М-Стаза Hermann-473RTP1132

  100% ПОЛИЕСТЕР

    1850 g/m²

    Висина на куп: 4 mm

    Рециклиран полипамук долната страна

    Машински тепих

    Големина: 75 x 230 cm Материјал за поддршка Состав: рециклиран полипамук

  Може да го перете со нежни програми за перење во машина на 30 °C.

  Не користете четка или ултра силни хемикалии како што се растворувач за масло, омекнувач, белило со високи дози или белило за чистење на производот.

    Не го сушете производот во машина за сушење.


  Димензии на пакување:14х75х14
  Број на пакети:1

 • Стаза Cats
  Код:  Стаза Cats - 876CHL1270

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА/ 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 150 cm
  Дигитално печатење

  Диемнзии на пакување: 11x11x80
  Број на пакети: 1
 • Стаза Leaves

  Код: Стаза Leaves - 959CHL1831

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 150 cm
  700 gr/m²

  Диемнзии на пакување: 11x11x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Kitchen

  Код: Стаза Kitchen - 476HFT1130

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 гр/м²
  Диемнзии: 80 x 150 cm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих
  • 3D дигитално печатење

  Диемнзии на пакување: 80x15x15
  Број на пакети: 1

 • Стаза Caravella

  Код:  Стаза Caravella - 392ANR2129

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основата: 4 mm
  Вкупна висина: 7 мм
  Димензии: 100 x 100 cm
  900 g/m²
  Нелизгачка долна страна

  Диемнзии на пакување: 10x100x10
  Број на пакети: 1

 • Стаза Monarque 01

  Код: Стаза Monarque 01 - 286CHL6734

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 200 cm

  Димензии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1


 • Стаза Leaves 01

  Код: Стаза Leaves 01 - 959CHL1836

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 100 x 200 cm
  700 gr/m²

  Диемнзии на пакување: 14x14x100
  Број на пакети: 1


 • Стаза Halcyon

  Код:  Стаза Halcyon - 599HFT4153

  100% КАДИФЕТНА ТКАЕНИНА
  Ѓон: 100% ПАМУК
  Висина на куп: 9 mm
  Висина на сунѓер: 4,5 мм
  Вкупна висина: 13,5 mm
  Димезнии: 80 x 200 cm
  1435 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих•
  3D дигитално печатење

  Димензии на пакување: 80x20x20
  Број на пакети: 1

 • Стаза Zephyria 01

  Код: Стаза Zephyria 01 - 908CHL3273

  70% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР
  1100 гр/м
  Памучна ткаена долна страна (не се лизга)
  Површина од полиестер шенила
  Димензии: 80 x 200 cm

  Димензии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Zirconia

  Код: Стаза Zirconia - 908CHL2659

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Основа на точки
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Се пере во машина
  Диемнзии: 80 x 200 cm
  700 gr/m²

  Диемнзии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Iridesca

  Код: Стаза Iridesca - 908CHL2103

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Основа на точки
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Диемнзии: 80 x 200 cm
  700 gr/m²
  Дигитално печатење

  Диемнзии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1


 • Стаза Velluto 01

  Код:  Стаза Velluto 01 - 882CHL1959

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 200 cm
  Дигитално печатење

  Диемнзии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Kitchen 01

  Код: Стаза Kitchen 01 - 882CHL1589

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 200 cm

  Диемнзии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Monarque White
  Код: Стаза Monarque White - 286CHL6750

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  700 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 80 x 200 cm

  Димензии на пакување: 13x13x80
  Број на пакети: 1


 • Стаза Luxuria 01

  Код: Стаза Luxuria 01 - 286CHL4487

  50% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на куп: 4 mm
  Висина на сунѓер: 4 мм
  Основна висина на филц: 2 мм
  Вкупна дебелина: 10 mm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 100 x 150 cm
  700 gr/m²
  Дигитално печатење

  Диемзнии на пакување: 11x11x80
  Број на пакети: 1

 • Стаза Caravella 03

  Код:  Стаза Caravella 03 - 392ANR2297

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основата: 4 mm
  Вкупна висина: 7 мм
  Димензии: 100 x 100 cm
  900 g/m²
  Нелизгачка долна страна

  Диемнзии на пакување: 10x100x10
  Број на пакети: 1

 • Стаза Caravella 02

  Код:   Стаза Caravella 02 - 392ANR2257

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основата: 4 mm
  Вкупна висина: 7 мм
  Димензии: 100 x 100 cm
  900 g/m²
  Нелизгачка долна страна

  Диемнзии на пакување: 10x100x10
  Број на пакети: 1


 • Стаза Caravella 01
  Код: Стаза Caravella 01 - 392ANR2143

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Висина на сунѓер: 3 мм
  Висина на основата: 4 mm
  Вкупна висина: 7 мм
  Димензии: 100 x 100 cm
  900 g/m²
  Нелизгачка долна страна

  Диемнзии на пакување: 10x100x10
  Број на пакети: 1
 • Стаза Marcella

  Код: Стаза Marcella - 599HFT1268

  100% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА
  Ѓон: 100% ПАМУК
  Висина на куп: 9 mm
  Висина на сунѓер: 4,5 мм
  Вкупна висина: 13,5 mm
  Димензии: 80 x 150 cm
  1435 гр/м²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Тежина на горниот куп: 140 gr/m²
  Ткаен тепих
  • 3D дигитално печатење

  Димензии на пакување: 80x17x17
  Број на пакети: 1 

 • Стаза Artemis

  Копд: Стаза Artemis - 213HFT1703

  100% ПОЛИЕСТЕР
  850 гр/м²
  Дигитално печатење
  Антибактериски
  Долната страна од ПВЦ точки што не се лизга
  Димензии: 80 x 150 cm

  Диемнзии на пакување: 80x15x15
  Број на пакети: 1

 • Image Description
  Стаза Hermann
  $685,00
  Код:М-Стаза Hermann-473RTP1132100% ПОЛИЕСТЕР  1850 g/m²  Висина на куп: 4 mm  Рециклиран полипамук д
 • Image Description
  Стаза Cats
  $685,00
  Код:  Стаза Cats - 876CHL127050% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА/ 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина на сун
 • Image Description
  Стаза Leaves
  $685,00
  Код: Стаза Leaves - 959CHL1831100% ПОЛИЕСТЕРАнтибактерискиДолната страна не се лизгаДимензии:
 • Image Description
  Стаза Kitchen
  $685,00
  Код: Стаза Kitchen - 476HFT1130100% ПОЛИЕСТЕР850 гр/м²Диемнзии: 80 x 150 cmАнтибактерискиДолната стр
 • Image Description
  Стаза Caravella
  $685,00
  Код:  Стаза Caravella - 392ANR2129100% ПОЛИЕСТЕРВисина на сунѓер: 3 ммВисина на основата: 4 mmВкупн
 • Image Description
  Стаза Monarque 01
  $685,00
  Код: Стаза Monarque 01 - 286CHL673450% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина на с
 • Image Description
  Стаза Leaves 01
  $685,00
  Код: Стаза Leaves 01 - 959CHL1836100% ПОЛИЕСТЕРАнтибактерискиДолната страна не се лизгаДимензи
 • Image Description
  Стаза Halcyon
  $685,00
  Код:  Стаза Halcyon - 599HFT4153100% КАДИФЕТНА ТКАЕНИНАЃон: 100% ПАМУКВисина на куп: 9 mmВисина на с
 • Image Description
  Стаза Zephyria 01
  $685,00
  Код: Стаза Zephyria 01 - 908CHL327370% ПАМУК / 30% ПОЛИЕСТЕР1100 гр/мПамучна ткаена долна страна (не с
 • Image Description
  Стаза Zirconia
  $685,00
  Код: Стаза Zirconia - 908CHL2659100% ПОЛИЕСТЕРОснова на точкиАнтибактерискиДолната страна не с
 • Image Description
  Стаза Iridesca
  $685,00
  Код: Стаза Iridesca - 908CHL2103100% ПОЛИЕСТЕРОснова на точкиАнтибактерискиДолната страна не с
 • Image Description
  Стаза Velluto 01
  $685,00
  Код:  Стаза Velluto 01 - 882CHL195950% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина на
 • Image Description
  Стаза Kitchen 01
  $685,00
  Код: Стаза Kitchen 01 - 882CHL158950% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина на с
 • Image Description
  Стаза Monarque White
  $685,00
  Код: Стаза Monarque White - 286CHL675050% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина н
 • Image Description
  Стаза Luxuria 01
  $685,00
  Код: Стаза Luxuria 01 - 286CHL448750% КАДИФЕНА ТКАЕНИНА / 50% ПОЛИЕСТЕРВисина на куп: 4 mmВисина на с
 • Image Description
  Стаза Caravella 03
  $685,00
  Код:  Стаза Caravella 03 - 392ANR2297Диемнзии на пакување: 10x100x10Број на пакети: 1
 • Image Description
  Стаза Caravella 02
  $685,00
  Код:   Стаза Caravella 02 - 392ANR2257100% ПОЛИЕСТЕРВисина на сунѓер: 3 ммВисина на основата: 4 mmВку
 • Image Description
  Стаза Caravella 01
  $685,00
  Код: Стаза Caravella 01 - 392ANR2143100% ПОЛИЕСТЕРВисина на сунѓер: 3 ммВисина на основата: 4 mmВкуп
 • Image Description
  Стаза Marcella
  $685,00
  Код: Стаза Marcella - 599HFT1268100% КАДИФЕНА ТКАЕНИНАЃон: 100% ПАМУКВисина на куп: 9 mmВисина на су
 • Image Description
  Стаза Artemis
  $685,00
  Копд: Стаза Artemis - 213HFT1703100% ПОЛИЕСТЕР850 гр/м²Дигитално печатењеАнтибактерискиДолната