• СКАЛА BLIST 5+1

  Код за нарачка: СКАЛА BLIST 5+1 - 309

  Модел:5+1
  Висина:1,33m
  Средна висина на дофат:3,40m
  Материјал:алуминиум

 • СКАЛА BLIST 6+1

  Код за нарачка: СКАЛА BLIST 6+1 - 310

  Модел:6+1
  Висина:1,65m
  Средна висина на дофат:3.60m
  Материјал:алуминиум

 • Склоплива скала MASTER-4
  Скала со 4 скалила лесна за склопување и носење
  Изработена од високо квалитетни материјали
  Подлоги отпорни на лизгање
  Максимален капацитет: 100кг
  Димензии: 76х47х130цм
  Тежина: 27кг
   
 • Склоплива скала MASTER-3
  Скала со 3 скалила лесна за склопување и носење
  Изработена од високо квалитетни материјали
  Подлоги отпорни на лизгање
  Максимален капацитет: 100кг
  Димензии: 58x47x105цм
  Тежина: 21кг
   
 • Склоплива скала MASTER-2
  Скала со 2 скалила лесна за склопување и носење
  Изработена од високо квалитетни материјали
  Подлоги отпорни на лизгање
  Максимален капацитет: 100кг
  Димензии: 40x47x83цм
  Тежина: 15,60кг