• Плакар ФРЕЈА

  Код: Плакар ФРЕЈА

  Димензии: 180x90x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ОДИН Атлантик/Антрацит

  Код: Плакар ОДИН Атлантик-Антрацит

  Димензии: 190x105x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ОДИН Мона/Антрацит

  Код: Плакар ОДИН Мона-Антрацит

  Димензии: 190x105x50cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Мона/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар САГА

  Код: Плакар САГА

  Димензии: 192x90x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик/Антрацит/Бел

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик-Антрацит-Бел

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик/Антрацит

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик-Антрацит

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар АСГАРД Атлантик

  Код: Плакар АСГАРД Атлантик

  Димензии: 192x120x45cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела/Атлантик.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛОКИ

  Код: Плакар ЛОКИ

  Димензии: 185x55x35cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Бела/Атлантик.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Макс Антрацит

  Код: Плакар ЛИНЕА Макс Антрацит 180x60x40

  Димензии: 180x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Макс бел

  Код: Плакар ЛИНЕА Макс бел 180x60x40

  Димензии: 180x60x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Плакар ЛИНЕА Антрацит

  Код: Плакар ЛИНЕА Антрацит 170x55x40

  Димензии: 170x55x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Антрацит.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.


 • Плакар ЛИНЕА бел

  Код: Плакар ЛИНЕА бел

  Димензии: 170x55x40cm
  Материјал: Висококвалитетна оплеменета иверица, 16mm.
  Боја: Атлантик/Бела.

  Производот се доставува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.
  За склопување ви е потребен само шрафцигер крстач.

 • Детски плакар Киндер Бел

  Код: Детски плакар Киндер Бел FD-TC4B-002

  Димензии: 78x45x30cm
  Длабочина на пластичните корпи: 10cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Повеќенаменски плакар МЕРЛИН Атлантик

  Код: Повеќенаменски плакар МЕРЛИН Атлантик

  Димензии: 78.5x77x30cm
  Длабочина на пластичните корпи: 10cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Плакар ТРЕВИЗО

  Код за нарачка: Плакар Тревизо

  Димензии: 70x85x35cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Бела

 • Плакар МИНОТ

  Код за нарачка: Плакар МИНОТ

  Димензии: 120x80x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Антрацит/Атлантик


 • Детски плакар Киндер Атлантик

  Код: Детски плакар Киндер FD-TC4B-001

  Димензии: 78x45x30cm
  Длабочина на пластичните корпи: 10cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Мултифункционален плакар ПРАКТИК

  Код за нарачка: ПРАКТИК - MK12-01-01

  Димензии: 109x45x30cm
  Длабочина на корпи: 10cm
  Висина на ногарки: 7.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Anders

  Код: Плакар Anders - 854KLN3913 

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Димензии: Ширина: 60 cm Висина: 124 cm Длабочина: 45 cm

  Димензии на пакување: 49x130x9
  Број на пакети: 1


 • Плакар Knutson

  Код:  Плакар Knutson - 506MNR2406

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемензии: Ширина: 135 cm Висина: 210 cm Длабочина: 52 cm
  Висина на полицата: 34 см
  Капацитет на полица: 5 kg

  Димензии на пакување: 218x60x35
  Број на пакети: 5

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.