• Масичка за лаптоп со метална конструкција ДОМИНО

  Код за нарачка: ДОМИНО MK17-03-02

  Димензии: 35.5x60x65.5cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција


 • Количка за послужување Сантијаго Атлантик

  Код: Количка за послужување Сантијаго Атлантик FD-6034SC-001

  Димензии: 76x60x34cm
  Метална конструкција
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Помошна масичка Триполи

  Код: Помошна масичка Триполи FD-6035PLD-001

  Димензии: 60x35x65cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.

 • Полица Пико Бела

  Код: Полица Пико Бела FD-2LMPS-002

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Код за нарачка: Помошна масичка КАЗАБЛАНКА Атлантик

  Димензии: 63.2x25.5x45.7cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  Метална конструкција
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.


 • Помошна масичка Фрида антрацит

  Код: Помошна масичка Фрида антрацит МК 22-04-08

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Помошна масичка Фрида атлантик

  Код: Помошна масичка Фрида атлантик МК 22-04-02

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Помошна масичка Фрида бела

  Код: Помошна масичка Фрида бела МК 22-04-01

  Нашата помошна маса е изработена од иверки од 18mm според европските стандарди за квалитет Е1 од прва класа и се користи ПВЦ лента од прва класа.

  Иверките што ги користиме имаат TSE, EN, ISO 9001 и FSC сертификати. Истовремено, не содржи канцерогени материи во рамките на Е1 стандардите на Европската Унија.

  Упатството за лесно склопување на нашиот производ е вклучен во пакувањето. Следејќи ги чекорите на упатството, можете да го завршите склопувањето за помалку од 10 минути.

   

  Димензии на производот

  Ширина: 50cm

  Длабочина: 30cm
  Висина: 60cm

 • Полица Пико Атлантик

  Код: Полица Пико Атлантик FD-2LMPS-001

  Димензии: 40x33x28cm
  Материјал: Иверица 1ва класа
  ПВЦ кант трака 0.8mm
  Не содржи канцерогени супстанции според Е1 стандардите.
  Метална конструкција

 • Наткасна Дамасија

  Код: Наткасна Дамасија - 893RAN5310

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Димензии: Ширина: 45 cm Висина: 74,4 cm Длабочина: 40 cm
  Големина на фиока: Ширина: 45 cm Висина: 27,6 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарки: 15 см
  Мембрански MDF врати

  Диемнзии на пакување: 54x46x16
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Валерик

  Код: Наткасна Валерик - 854KLN4324

  100%  Висококавалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии: Ширина: 42 см Висина: 52 см Длабочина: 41 см
  Големина на горната полица: Ширина: 42 см Висина: 28 см Длабочина: 33 см


  Диемнзии на пакување: 44x44x26
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Зефиријан Атлантик

  Код: Наткасна Зефиријан Атлантик - 854KLN3311

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Метални ногарки
  Димензии:Ширина: 50 cm Висина: 55 cm Длабочина: 40 cm
   Висина на ногарки: 15 см
  Две фиоки
  Должина на фиоката: 46 см
  Висина на фиоката: 17 cm
  Боја: Атлантик

  Димензии на пакување: 44x54x14
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Палатин

  Код: Наткасна Palatine - 854KLN4309

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Висина на горната полица: 18 см
  Висина на долната полица: 42 см
  Ширина: 20 см Висина: 65 см Длабочина: 15 см

  Диемнзии на пакување: 19x69x16
  Број на пакети: 1

 • Наткасна DEKOR MM01 Антрацит
  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица - Антрацит
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалку од 20min.
   Потребен Алат за склопување : чекан и шрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Наткасна МЕМФИС

  Код за нарачка: Наткасна Мемфис

  Димензии: 35x60x30cm
  Материјал: Висококвалитетна оплемента иверица 16mm и оков
  Боја: Мона

 • Наткасна DEKOR MM01

  Код: Dekor MM01 БЕЛА

  ➡ Материјал: 16mm Оплеменета Иверица
  ➡ Димензии: 60х35х29.5cm
   Брзо и едноставно склопување за помалце од 20min.
   Потребен Алат за склопување : Чекан и Штрафцигер(крстач)
  Македонско производство
 • Наткасна Елеганза Бела

  Код:  Наткасна Елеганза Бела - 322RTC1629

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Димензии: Ширина: 29,6 см Длабочина: 29,6 см Висина: 49,4 см
  Боја: Бела

  Димензии на пакување: 35x38x15
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Регата Атлантик
  Код: Наткасна Регата Атлантик - 854KLN3306

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Дрвени ногарки
  Димензии: Ширина: 50 cm Висина: 55 cm Длабочина: 40 cm
  Висина на ногарки: 31 см
  Должина на долната полица: 50 см
   Должина на горната полица: 25 cm
  Боја: Атлантик

  Диемнзии на пкување: 55x45x10
  Број на пакети: 1
 • Наткасна Пашмина

  Код:  Наткасна Пашмина - 506MNR1506

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Диемнзии: Ширина: 54 cm Висина: 40 cm Длабочина: 47 cm

  Димензии на пакување: 48x62x15
  Број на пакети: 1

 • Наткасна Сиренета
  Код: Наткасна Сиренета-869VEL3510

  100% Висококвалитетна оплеменета иверица
  Дебелина: 18 мм
  Дрвени ногарки
  Метални рачки и јаже
  УВ облога
  Диемнзии: Ширина: 60 см Висина: 61 см Длабочина: 40 см
  Висина на фиоката: 13 см
  Висина на ногарки: 30 см
  2 фиоки

  Димензии на пакување: 65x42x19
  Број на пакети: 1