• Единечен кревет ЛУКА

  Код за нарачка: Единечен кревет ЛУКА

  Димензии: 204x94x23cm

  Конструкција од 16mm иверица.

  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x90cm (не е вклучен во цената)

  Креветот е без Латофлекс.


  Македонско производство 

 • Брачен кревет MONARCH

  Код за нарачка: Брачен кревет MONARCH

  Димензии: 204x164x23cm
  Висина на надглавник: 65cm
  Материјал: Плиш штоф 

  Наменет за душек со димензии 200x160cm (не е вклучен во цената)

  Во креветот не вклучен Латофлекс.


  Македонско производство 

 • Единечен кревет Olympus wenge

  Код:Единечен кревет Olympus wenge-P2- 123-000205

  Спецификации:

  * Изработка на густа иверка со висококвалитетна облога од хартиено дрво, со отпорност на стрес, абење и време. Се нуди во венге боја.

  * Креветот има дрвени даски кои нудат мирен и освежителен сон.

  * Наслонот вклучува полица за вашите омилени корисни предмети кои секогаш ги сакате покрај вас.

  * Во комбинација со душек 120x200 (не е вклучено во цената)

   

  Димензии на производот:

  Должина: 128 см.

  Ширина: 221 см.

  Висина: 84 см.

   

  Забелешки:

  Производот се испорачува несклопен, во фабричко пакување и со детален водич за склопување.

  Нијансата на бојата на производот може малку да се разликува од неговата фотографска претстава на вашиот екран.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  210x33.8x7.7 132.5x63.5x10.1


 • Единечен кревет Мемфис

  Код: Единечен кревет Мемфис - 480NRN2805

  Спецификации:

   

  Рамка: ЧЕЛИК

  Ткаенина: 100%

  20 x 30 cm челичен профил

  Рабови од МДФ

  Ширина: 100 см Висина: 38 см Длабочина: 200 см

  Висина на основата на креветот: 28 см

  Висина на ногарката: 10 см

  Шест ногарки

  Воздушна капсула на база на кревет

  Безбедносно заклучување 

   

  Пакувана во 1 пакет  100x200x30

   При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Еинечен кревет Роли

  Код: Еинечен кревет Роли - 480NRN2824

  Спецификации:

   

  Рамка: ЧЕЛИК

  Ткаенина: 100%

  20 x 30 cm челичен профил

  Рабови од МДФ

   

  Основа за кревет:

  Ширина: 90 cm

  Висина: 38 cm

  Длабочина: 190 cm

   

  Насловна:

  Ширина: 90 cm

  Висина: 100 cm

  Длабочина: 5 cm

   

  Висина на основата на креветот: 28 см

  Висина на ногарките: 10 см

  Шест ногарки

  Воздушна капсула на база на кревет

  Безбедносно заклучување

   

  Пакувана во 2 пакети  190x90x35


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Брачен кревет Norse grey

  Код:Брачен кревет Norse grey -P2-006-000030

  Спецификации

  Материјал: Рамка изработена од иверица со меламинска облога

  4 пластични ногарки

  Димензии на душекот 160х200 (не е вклучено во цената)

  Вклучува ортопедски летви

  Механизам за подигнување на гас кој создава затворен простор за складирање

  Боја: сива

   

  Димензии на производот:

  Должина: 167 см.

  Ширина: 211 см.

  Висина: 86 см.

  Минимална висина: 32 см

  Димензии помеѓу даски: 9 см.


  Број на пакети:2
  Димензии на пакување:
  213x31x16 170.5x101.5x7


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.


 • Единечен кревет Талса

  Код: Единечен кревет Талса - 480NRN2817

  Спецификации:

   

  Рамка: ЧЕЛИК

  Ткаенина: 100%

  20 x 30 cm челичен профил

  Рабови од МДФ

   

  Основа за кревет:

  Ширина: 100 cm

  Висина: 38 cm

  Длабочина: 200 cm

   

  Насловна:

  Ширина: 100 cm

  Висина: 100 cm

  Длабочина: 5 cm

   

  Висина на основата на креветот: 28 см

  Висина на ногарките: 10 см

  Шест ногарки

  Воздушна капсула на база на кревет

  Безбедносно заклучување

   

  Пакувана во 2 пакети  200x100x35

  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.