• Сет 2 фотељи Kitakyus

  Код:М-Фотеља Kitakyus-867UNQ1073

  Рамка: ГРАБОВ ДРВО

   Ткаенина: 100% ШЕНИЛ

   Метални нозе (13 см)

   28 DNS пена

   Ширина: 64 см Висина: 84 см Длабочина: 74 см

   Длабочина на седиштето: 53 см

   Висина на седиштето: 43 см

   2 Парчиња


  Димензии на пакување:106х70х70
  Број на пакети:1

 • Фотеља Kumamus Orange

  Код:М-Фотеља Kumamus Orange-569HLN1130

  Рамка: БУКОВО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 108 cm Висина: 70 cm Длабочина: 90 cm

   Висина на седиштето: 45 см

   Пена: 5 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење,

   24 DNS пердув за грб

   Детали: 1 перница вклучена

   %60 Исечена пена / %40 Силиконска пена

   Големина: 45 cm x 45 cm

   Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

   Големина на седиштето: Длабочина: 66 cm Ширина: 62 cm

   Дебелина на седиштата: 15 cm

   Висина на потпирачот за грб: 70 см

   Големина на потпирачот за рака: Длабочина: 90 cm Ширина: 27 cm

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарките: Хром метални ногарки

   Висина на пена: 16 см

   Отстранлив капак за перница


  Димензии на пакување:110х90х55
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kumamus Green

  Код:М-Фотеља Kumamus Green-569HLN1516

  Рамка: БУКОВО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 108 cm Висина: 70 cm Длабочина: 90 cm

   Висина на седиштето: 45 см

   Пена: 5 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење,

   24 DNS пердув за грб

   Детали: 1 перница вклучена

   %60 Исечена пена / %40 Силиконска пена

   Големина: 45 cm x 45 cm

   Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

   Големина на седиштето: Длабочина: 66 cm Ширина: 62 cm

   Дебелина на седиштата: 15 cm

   Висина на потпирачот за грб: 70 см

   Големина на потпирачот за рака: Длабочина: 90 cm Ширина: 27 cm

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарките: Хром метални ногарки

   Висина на пена: 16 см

   Отстранлив капак за перница


  Димензии на пакување:110х90х55
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kumamus Anthracite

  Код:М-Фотеља Kumamus Anthracite-569HLN1507

  Рамка: БУКОВО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 108 cm Висина: 70 cm Длабочина: 90 cm

   Висина на седиштето: 45 см

   Пена: 5 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење,

   24 DNS пердув за грб

   Детали: 1 перница вклучена

   %60 Исечена пена / %40 Силиконска пена

   Големина: 45 cm x 45 cm

   Преносливо перниче за седење, фиксирано перниче за грб

   Големина на седиштето: Длабочина: 66 cm Ширина: 62 cm

   Дебелина на седиштата: 15 cm

   Висина на потпирачот за грб: 70 см

   Големина на потпирачот за рака: Длабочина: 90 cm Ширина: 27 cm

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарките: Хром метални ногарки

   Висина на пена: 16 см

   Отстранлив капак за перница


  Димензии на пакување:110х90х55
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kawasakius

  Код:М-Фотеља Kawasakius-560ARE1736

  Спецификации
   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Должина: 74 cm Ширина: 85 cm Висина: 75 cm

   Пена: 28 DNS мека сива пена/24 DNS пердув

   Пролет во средина За седење

   8 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за грб

   Нема вклучени перници

   Фиксирано перниче за грб/седење

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарките: Дрвени ногарки од орев


  Димензии на пакување:75х85х74
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Okayamus

  Код:М-Фотеља Okayamus-859FTN1743

  Спецификации
   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 97 cm Висина: 84 cm Длабочина: 93 cm

   Висина на седиштето: 44 см

   Пена: 28 DNS мека сива пена / 24 DNS пердув за седење

   %60 Исечена пена/%40 Силиконска пена за грб

   Детали: Не е вклучена перница

   Фиксна перница за седење и за грб

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарките: метални ногарки обоени со злато.


  Димензии на пакување:105х100х80
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kōbeus

  Код:М-Фотеља Kōbeus-560ARE1875

  Спецификации
   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Должина: 70 cm Ширина: 82 cm Висина: 82 cm

   Пена: 28 DNS мека сива пена / 24 DNS пердув

   Пролет во средина За седење

   8 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за грб

   1 Вклучени перници 60% исечена пена / 40% силиконска пена

   Големина: 45 cm x 45 cm за 1 перница

   Фиксирано перниче за грб/седење

   Ткаенина за хемиско чистење

   Нозе: Златни метални ногарки

  Димензии на пакување:75х90х85
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Chibias Orange

  Код:М-Фотеља Chibias Orange-560ARE1724

  Рамка: БУКОВО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Должина: 78 cm Ширина: 92 cm Висина: 86 cm

   Пена: 28 DNS мека сива пена/24 DNS пердув/пролет во средината за седење

   8 DNS мека сива пена/24 DNS пердув за грб

   Нема вклучени перници

   Фиксирано перниче за грб/седење

   Ткаенина за хемиско чистење

   Нозе: црни дрвени ногарки

   Ширина на седиштето: 50 см

   Висина на седиштето: 41 см

   Длабочина на седиштето: 54 см

   Висина на ногарката: 20 см

   Висина на потпирачот за грб: 90 см

   Ширина на потпирачот за рака: 13 см

   Висина на потпирачот за рака: 40 см

   Длабочина на потпирачот за рака: 52 см


  Димензии на пакување:83х95х79
  Број на пакети:1

 • Фотеља Kanazawus Navy Blue

  Код:М-Фотеља Kanazawus Navy Blue-569HLN1519

  Рамка: БУКОВНО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 75 cm Висина: 85 cm Длабочина: 70 cm

   Висина на седиштето: 45 см

   Пена: 8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

   5 cm 28 DNS мека пена за грб

   Без вклучена перница

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарки: црни дрвени ногарки

   Висина на пена: 22 см


  Димензии на пакување:90х83х74
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kanazawus Anthracite

  Код:М-Фотеља Kanazawus Anthracite-569HLN1517

  Рамка: БУКОВНО ДРВО / ИСТЕРКА

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Ширина: 75 cm Висина: 85 cm Длабочина: 70 cm

   Висина на седиштето: 45 см

   Пена: 8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

   5 cm 28 DNS мека пена за грб

   Без вклучена перница

   Ткаенина за хемиско чистење

   Ногарки: црни дрвени ногарки

   Висина на пена: 22 см


  Димензии на пакување:90х83х74
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Sendaius Red

  Код:М-Фотеља Sendaius Red-560ARE1862


  Спецификации

  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  28 DNS пена за грб
   Должина: 86 cm Ширина: 76 cm Висина: 72 cm

   Пена: 28 DNS мека сива пена / 24 DNS пердув /

   60% исечена пена / 40% силиконска пена за грб

   Ткаенина за хемиско чистење

   Нозе: Нозе обоени од цврсто дрво


  Димензии на пакување:90х80х80
  Број на пакети:1


  При нарачка на овој производ задолжителна е уплата од најмалку 30% од вредноста за Вашата нарачка да се процесира.

 • Фотеља Kitakyus Green

  КодМ-Фотеља Kitakyus Green-867UNQ1061

  Рамка: ГРАБОВ ДРВО

   Ткаенина: 100% ШЕНИЛ

   Метални нозе (13 см)

   28 DNS пена

   Ширина: 64 см Висина: 84 см Длабочина: 74 см

   Длабочина на седиштето: 53 см

   Висина на седиштето: 43 см


  Димензии на пакување:78х78х73
  Број на пакети:1

 • Фотеља Nagoyus Green

  Код:М-Фотеља Nagoyus Green-867UNQ1056

  Спецификации
  Материјал: 100% LINEN
  Дрвени ногарки (23 cm)
  28 DNS Foam
  Ширина: 72 cm Висина: 97 cm Длабочина: 66 cm
  Длабочина на седиштето: 57 см
  Висина на седиштето: 43 cm

  Димензии на пакување:77х75х70
  Број на пакети:1

 • Фотеља Nagoyus Cream

  КодМ-Фотеља Nagoyus Cream-867UNQ1001

  Спецификации
  Материјал: 100% LINEN
  Дрвени ногарки (23 cm)
  28 DNS Foam
  Ширина: 72 cm Висина: 97 cm Длабочина: 66 cm
  Длабочина на седиштето: 57 см
  Висина на седиштето: 43 cm

  Димензии на пакување:77х75х70
  Број на пакети:1

 • Фотеља Hiroshia

  Код:М-Фотеља Hiroshia-825BLC2551

  Спецификациии:
  Fabric: 100% ПОЛИЕСТЕР VELVET
  Ширина: 77 cm Висина: 98 cm Длабочина: 80 cm
  32 DNS пена за седење (10 см)
  26 DNS пена за грб
  Ногарки од буково дрво
  Лесно чиста ткаенина

  Димензии на пакување:80х80х90
  Број на пакети:1

 • Фотеља Fukuokos

  Код:М-Фотеља Fukuokos-825BLC2351

  Спецификации

  Ткаенина: 100% КАДИФЕТНА ТКАФЕНИНА

   32 DNS пена за седење (12 см)

   22 DNS пена за грб

   Ширина: 73 cm Висина: 87 cm Длабочина: 80 cm

   Висина на седиштето: 40 см

   Длабочина на седиштето: 56 см

   Должина на седиштето: 51 см

   Висина на грбот: 52 см

   Висина на ногата: 20 см

   Нозе од буково дрво

   Лесно чиста ткаенина


  Димензии на пакување;69х78х80
  Број на пакети:1

 • Фотеља Sapporius

  Код:М-Фотеља Sapporius-560ARE1738

  Спецификации
   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   Големина: Ширина: 78 cm Висина: 87 cm Длабочина: 78 cm

   8 cm 28 DNS сива пена + 5 cm 24 DNS пердув за седење

   24 DNS пена + пердув за грб

   Вклучени 2 перници

   60% исечена пена / 40% силиконска пена

   Фиксна перница за седење и за грб

   Ткаенина за хемиско чистење

   Нозе: црни тврди пластични ногарки


  Димензии на пакување:81х81х55
  Број на пакети:1

 • Фотеља Yokotia Green

  Код:М-Фотеља Yokotia Green-825BLC2321

  Спецификацији
  Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

  Ширина: 69 см Висина: 80 см Длабочина: 83 см

  32 DNS пена за седење

  32 DNS пена за грб

   Ногарките во боја на буково дрво од орев

   Лесно чиста ткаенина.

  Димензии на пакување:70х45х60
  Број на пакети:1

 • Фотеља Nagania Green

  Код:М-Фотеља Nagania Green-558ZEN1169

  Спецификации

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   32 DNS пена за седење

   Ширина: 80 cm Висина: 77 cm Длабочина: 75 cm

   Висина на седиштето: 40 см

   Лесно чиста ткаенина

   Дрвени ногарки

  Димензии на пакување:80х73х80
  Број на пакети:1


 • Фотеља Nagania Cream

  Код:М-Фотеља Nagania Cream-558ZEN1165

  Спецификации

   Ткаенина: 100% ПОЛИЕСТЕР

   32 DNS пена за седење

   Ширина: 80 cm Висина: 77 cm Длабочина: 75 cm

   Висина на седиштето: 40 см

   Лесно чиста ткаенина

   Дрвени ногарки

  Димензии на пакување:80х73х80
  Број на пакети:1