• 3D Сложувалка Graffiti Sneakers 108 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Graffiti Sneakers 108 парчиња

  • 3D сложувалка со 108 парчиња
  • Големина на сложувалката : 21 x 12 cm
  • Возраст: 8 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка Ponte di Rialto Bridge -Venice 216 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Ponte di Rialto Bridge -Venice 216 парчиња

  • 3 D сложувалка со 216 парчиња
  • Големина на сложувалката : 44,2 x 13,6 x 15,7 cm
  • Возраст: 10 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка Arc de Triomphe-Paris 216 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Arc de Triomphe-Paris 216 парчиња

  • 3 D сложувалка со 216 парчиња
  • Големина на сложувалката : 21,5 x 11,5 x 27,5cm
  • Возраст: 10 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка Lighthouse night edition 216 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Lighthouse night edition 216 парчиња - PAZ118

  • 3 D сложувалка со 216 парчиња
  • Големина на сложувалката : 38,6 cm
  • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
  • Возраст: 10 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка Statue of Liberty 108 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Statue of Liberty 108 парчиња

  • 3 D сложувалка со 108 парчиња
  • Големина на сложувалката : 10,6 x 10,6 x 37,5 cm
  • Возраст: 10 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка World Globe 540 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка World Globe 540 парчиња

  • 3 D сложувалка-топка со 540 парчиња
  • Големина на сложувалката : дијаметар 22 cm
  • Возраст: 12 +

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.

 • 3D Сложувалка Taipei 101 at Night 234 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Taipei 101 at Night 234 парчиња

  • 3D сложувалка со 234 парчиња
  • Големина на сложувалката : 18 x 18 x 53,5 cm
  • Користи LED технологија за да создаде светлосен ефект
  • Возраст: 8+

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.
  Совршено изработените делчиња овозможуваат точно и лесно вклопување, без потреба од лепак!

 • 3D Сложувалка Sneaker American Style 108 парчиња

  Код за нарачка: 3D Сложувалка Sneaker American Style 108 парчиња

  • 3D сложувалка со 108 парчиња
  • Големина на сложувалката: 21 x 12 cm
  • Возраст: 8+

  ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа.
  СЕКОЕ ПАРЧЕ Е УНИКАТНО – Равенсбургер сложувалките се составени од парчиња со уникатна форма и ниедно од нив не се повторува.
  ЗАГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ – Равенсбургер има традиција на изработка на сложувалки и игри повеќе од 130 години.
  Совршено изработените делчиња овозможуваат точно и лесно вклопување, без потреба од лепак!

 • 3D сложувалка Bank of China
  Код за нарачка: Bank of China 26393
   
  3D сложувалка Bank of China
  14 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 54x20,3x20,3cm
 • 3D сложувалка Milk-tea shop
  Код за нарачка: Milk-tea shop 26392
   
  3D сложувалка Milk-tea shop
  55 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 22,5x20x12cm
 • 3D сложувалка Mini Fruit Shop
  Код за нарачка: Mini Fruit Shop 26392
   
  3D сложувалка Mini Fruit Shop
  51 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 22,5x20x12cm
 • 3D сложувалка Temple of Heaven
  Код за нарачка: Temple of Heaven 26389
   
  3D сложувалка Temple of Heaven
  115 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 28x28x22cm
 • 3D сложувалка Mini Sushi Restaurant
  Код за нарачка: Mini Sushi Restaurant 25473
   
  3D сложувалка Mini Sushi Restaurant
  48 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 21x19x11cm
 • 3D сложувалка Fashion shoes shop
  Код за нарачка: Fashion shoes shop 24773
   
  3D сложувалка Fashion shoes shop
  19 парчиња
  Димензии на склопена сложувалка: 18x11x10cm