• Подна ламба PRISMRAY

  Код: М-Подна ламба PRISMRAY-390FLH1129

  MDF Конструкција
  Полипропиленски абажур Должина на абажурот: 25 cm Дијаметар на абажурот:38 cm Висина на ногарки: 120 cm Вкупна висина: 145 cm Должина на кабел:Max 200 cm

  On/OffКопче на кабелот  CE Certificated Тип на сијалицаE 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1 Димензии на пакување:20х120х6cm


 • Подна ламба AURORA

  Код: М-Подна ламба AURORA-780SGN4447

  100% PVC MDF Ногарки Големина на абажурот: 21 x 38 cm Висина на ногарките: 120 cm Вкупна висина:140 cm

  Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакувањето:20х120х6cm

 • Подна ламба RAY Beige

  Код: М-Подна ламба RAY-Beige-780SGN2603

  100% Дрво PVC абажур
  Големина на абажурот: 21 x 38 cm
  Вкупна висина: 140 cm

  Тип на сијалица E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY-Ecru Brown

  Код:М-Подна ламба RAY Brown-780SGN2485

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY Grey- Brown

  Код: М-Подна ламба RAY-Grey-Brown-780SGN2430

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY White

  Код: М-Подна ламба RAY-White-780SGN2429

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RAY Cream -Oak

  Код:М-Подна ламба RAY Cream-Oak-780SGN2425

  70% MDF / 30% PVC FABRIC
  Големина: 38 x 140 cm 
  Дијаметар на абажурот: 38 cm 
  Висина на абажурот : 25 cm
  Висина на конструкција: 115 cm 
  Должина на кабел: 200 cm

  On/OffКопче на кабелот
  Тип на сијалица: E 27

  Max 60 W
  Max 20 - 25 W
  Max 9 - 15 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6 cm

 • Подна ламба RADIANT White

  Код: М-Подна ламба RADIANT White-390FLH1125

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Должина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот
  : 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина
  : 145 cm
  Должина на кабел
  Max 200 cm
  On/Off
  Копче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Подна ламба RADIANT Cream-black

  Код: М-Подна ламба RADIANT Cream-black-390FLH1115

  MDF Конструкција Полипропиленски абажур

  Висина на абажурот: 25 cm  
  Дијаметар на абажурот
  : 38 cm
  Висина на ногарки: 120 cm
  Вкупна висина
  : 145 cm
  Должина на кабел
  Max 200 cm
  On/Off
  Копче на кабелот Тип на сијалица: E 27 Max 45 - 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакување:20х120х6

 • Столна ламба ILLUMINATE

  Код: М-Столна ламба ILLUMINATE-780SGN2535

  100% METAL

  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 22 x 14 cm
  Вкупна висина : 32 cm
  Должина на кабел150 cm
  Тип на сијалицаE27 Max 60 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување:24x24x31cm


 • Столна ламба GLOW

  Код: М-Столна ламба GLOW-780SGN2558

  100% PLASTIC
  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 22 x 14 cm
  Вкупна висина:30 cm Должина на кабел:150 cm Тип на сијалица:E27 Max 60 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување:24x24x31 cm

 • Столна ламба BEACON-black-beige

  Код: М-Столна ламба BEACON-black-beige-780SGN2112

  Рам: 100% METAL

  Дијаметар на абажурот: 22 cm
  Висина на абажурот : 14 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Должина на кабел1-1,5 m

  Тип на сијалица E27 Max 60W CE
  Број на пакети: 1
  Димензии на пакувањето: 24x24x31cm 

 • Столна ламба BEACON black- silver

  Код: М-Столна ламба BEACON black-silver-780SGN2107

  Рам: 100% METAL

  Дијаметар на абажурот: 22 cm
  Висина на абажурот : 14 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Должина на кабел1-1,5 m

  Тип на сијалица E27 Max 60W CE
  Број на пакети: 1
  Димензии на пакувањето: 24x24x31cm 

 • Столна ламба BEACON

  Код: М-Столна ламба BEACON-780SGN2106

  Рам: 100% METAL

  Дијаметар на абажурот: 22 cm
  Висина на абажурот : 14 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Должина на кабел1-1,5 m

  Тип на сијалица E27 Max 60W CE
  Број на пакети: 1
  Димензии на пакувањето: 24x24x31cm 

 • Столна ламба LUMINARY

  Код: М-Столна ламба LUMINARY-780SGN2571

  100% Метал

  Материјал на абажур

  Метална контрукција
  Големина на абажурот: 24 x 15 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Должина на кабел:150 cm
  Тип на сијалица E27 Max 60 W

  Број на пакети:1
  Димензии на пакувањето: 28x28x28 cm

 • Столна Ламба BRILLIANCE

  Код: М-Столна ламба BRILLIANCE-780SGN1807

  100% PVC Метално постоље  

  Дијаметар на абажурот22 cm  
  Висина на абажурот 12 cm
  Вкупна висина: 37 cm
  Тип на сијалица:E 27
   I
  P: 2-0
   Max 60 W
   Max 20 - 25 W
   Max 9 - 15 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакувањето:24x24x31


 • Столна Ламба BEAM

  Код: М-Столна ламба BEAM-780SGN2538

  100% Пластик
   Големина на абажурот: 22 x 14 cm
   
  Висина на столната ламба
  : 31 cm  
  Должина на кабел150 cm  
  Тип на сијалицаE27 Max 60 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакување: 24x24x31 cm

 • Столна ламба GLEAM GOLD

  Код: М-Столна ламба GLEAM GOLD-780SGN1987

  Платнен абажур

  Пластични ногарки
  Големина: 15 x 15 x 22 cm
  Дијаметар на абажурот : 15 cm
  Висина на абажурот :15 cm
  Должина на кабел: 100 cm

  Тип на сијалиц: E 14 Max 5-7 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување: 23x17x17 cm

 • Столна ламба GLEAM

  Код:  М-Столна ламба GLEAM-780SGN1979

  Платнен абажур

  Пластични ногарки
  Големина: 15 x 15 x 22 cm
  Дијаметар на абажурот : 15 cm
  Висина на абажурот :15 cm
  Должина на кабел:: 100 cm

  Тип на сијалиц: E 14 Max 5-7 W

  Број на пакети: 1
  Димензии на пакување: 23x17x17 cm

 • Столна ламба LUXORB Dark Grey

  Код; М-Столна ламба LUXORB Dark Grey -780SGN2574

  100% ДРВО

  Материјал на абажур
  Големина на абажурот: 19 x 15 cm
  Висина на столната ламба: 32 cm

   Должина на кабел: 150 cm

   Тип на сијалицаE27 Max 60 W

  Број на пакети: 1

  Димензии на пакување:24x24x26 cm