• Скулптура couple

  Код:М-Скулптура couple-268EVL1348

  100% иверица
  Ласерско сликање
  Големина: 9 x 2 x 4 cm (2 парчиња)
  Може да се фиксира на ѕидот
  Број на пакети: 1

  Димензии на пакување:13х11х4

 • Подлога за бања Cat

  Код:М-Подлога за бања Cat-359CHL4165

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Mistery

  Код:М-Подлога за бања Mistery-359CHL4172

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Lavanta

  Код:М-Подлога за бања Lavanta-359CHL1753

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Line

  Код:М-Подлога за бања Line-359CHL1754

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Mandal

  Код:Подлога за бања Mandal-359CHL4177

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1

 • Подлога за бања Marbliny

  Код:М-Подлога за бања Marbliny-359CHL4173

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Cats

  Код:М-Подлога за бања Cats-359CHL4174

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Cats повеќебојна

  Код:М-Подлога за бања Cats повеќебојна-359CHL1752

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Flower

  Код:М-Подлога за бања Flower-359CHL1742

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Royal

  Код:М-Подлога за бања Royal-359CHL4169

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Mandala

  Код:М-Подлога за бања Mandala-359CHL4178

  100% Полиестер
  Антиалергиски
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Големина: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење.

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети:1


 • Подлога за бања Fish

  Код: Подлога за бања Fish - 359CHL1286

  Mикрополиамидна антиалергена ткаенина 
  Антиалергично
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети: 1

 • Подлога за бања Mosaic
  Код:  Подлога за бања Mosaic - 359CHL1746

  Mикрополиамидна антиалергена ткаенина 
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети: 1


 • Подлога за бања Cute Dog

  Код: Подлога за бања Cute Dog - 359CHL1747

  Mикрополиамидна антиалергена ткаенина 
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети: 1

 • Подлога за бања Cats

  Код:  Подлога за бања Cats - 359CHL1748

  Mикрополиамидна антиалергена ткаенина 
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети: 1

 • Подлога за бања Kittens

  Код: Подлога за бања Kittens - 359CHL4164

  Mикрополиамидна антиалергена ткаенина 
  Отпорна на прашина и дамки
  Долната страна не се лизга
  Димензии: 40 x 60 cm
  700 gr/m²
  Се пере во машина на 30 °C
  Дигитално печатење

  Димензии на пакување: 8x8x40
  Број на пакети: 1


 • Тепих Chef

  Код:М-Тепих Chef-882CHL1664

  100% ПОЛИЕСТЕР
  Дебелина: 4 mm
  Висин на сунѓер: 4 mm
  Основа висина: 2 mm
  Вкупно Дебелина: 10 mm
  700 gr/m²
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Може да зе пере 30°C
  Големина: 40 x 60 cm

  Дигитално печатење

  Димензиина пакување:8х8х40
  Број на пакети:1

 • Тепих Light grey 04

  Код:М-Тепих Light grey 04-916HFT1137

  100% ПОЛИЕСТЕР
  1250 g/m²
  Големина: 40 x 60 cm
  Дебелина: 6 mm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Машински тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.

  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:50х10х10
  Број на пакети:1

 • Тепих Dark Grey 02

  Код:М-Тепих Dark Grey 02-916HFT1155

  100% ПОЛИЕСТЕР
  1250 g/m²
  Големина: 40 x 60 cm
  Дебелина: 6 mm
  Антибактериски
  Долната страна не се лизга
  Машински тепих

  • 3D Дигитално печатење
  • Производот се пере во машина.
  • Не е за хемиско чистење.
  • Може да зе пере 30-40 °C
  • Немојте да користите ултра-моќни хемикалии, како одмастувачи, омекнувачи или високи дози на избелувачи за чистење на производот.
  • За подолга употреба, не го  сушете производот во машина за сушење.
  • Не го изложувајте производот на директна сончева светлина.

  Димензии на пакување:50х10х10
  Број на пакети:1